Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Segliņa izredzes vadīt TP vairojot viņa degsme

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Arii pashreizeejaa Seglinja kaa iekshlietu ministra darboshanaas nepaarliecina. Ir tikai skalji vaardi, bet tas nemazina skalju noziegumu skaitu. Driizaak pat otraadi. Arii uz auto celjiem kaa bija taa bija agresija, nekauniiba un aarpraats. Seglinsh nav speejis pamaniit to ko ikdienaa redz visa Latvija, ka Zivtinsh ir veiksmiigs darbiibas imiteetaajs. Kameer Riigas centraa automashiinas atljaujas mierigii braukt virsuu cilveekiem uz gaajeeju paarejas (pats kaarteejo reizi redzeeju), taisiit visvisdaauds agresiivus gaajienus tikmeer neviens nespees noticeet, ka kaads shai valstii ciena policiju, valdiibu. Tiesiskais nihilisms ir redzams steriem vien TVNET agresivo brauceeju sadaljaa. Un taa ir tikai aisberga redzamaa dalja. Tas tikai ilustree, kaa biezi uzspljauj Latvijai, likumam, policijai un Seglinjam. Uz ielaam noteikumu diktee urlas un Seglinsha sev uzticeeto kaartiibas ievieshanu nespeej nodroshinaat.
gm
g
Groziet kaa gribiet, bet TP veco runchu aciis Seglinsh bija, ir un buus vien puishelis un nekaads tur liideris. Arii tagad vinju publiski preparee kaa taadu vardi, sajuuta, ka procesus vada kaads cits un nekaadaa gadiijumaa vinsh pats. Kaut arii Seglinsh ir caur kauliem kauliem TP paarstaavis. Nesen LNT intervijaa vinsh staastiija, ka lielaakaa 2007.gada neveiksme bija Droshibas likums un konfrontaacija ar prezidenti. Vinsh teicaas, ka toreiz esot briidinaajis Kalviiti. Patiesiibaa tieshi Seglinshs ar savu neapvaldiito muti eskaleeja konfliktu. Seglinsh iemeta seerkocinju benziina mucaa. Vinsh TV ekraana aklaati pazinjoja, ka VVF pati tai likumaa nav iedziljinaajusies un Saeimas to pienjems tik un taaa. To atceros kaa shodien. Tieshi tad VVF aizgaaja pa gaisu, jo vinju ljoti emocionaali kjeera Seglinja puiciski iedomiigaas pamaaciibas. Taadai augsta liimenja tantei kaa VVF tas iekoda iipashi saapiigi. Taa kaa Seglinsh jau tagad maanaas, ka toreiz gribeejis noveerst sabiedriibas shkjelshanu. Cita vinja maaniishanaas un/vai maldi ir tas, ka taa bija vieniigaa iistaa un patiesaa 2007.gada probleema. Iisteniibaa bija daudz probleemu un visbriesmiigaakaas bija ar neveiksmiigo ekonomikas vadiishanu, nespeeju savaakt eknomikas paarkaarshanu, noveelota gatavoshanaas inflaacijas spraadzienam, kas muus skaraa vissmagaak no visiem kaiminjiem, utt. Bet Seglinsh to nespeej aptvert.
palundra!
p
Segliņpuika ir tieši tas, kas vajadzīgs TP, cienīgi noejot "pa burbuli." Būs atrasts "malējais", kas neprata atdzīvināt mironi.
reģioni
r
TP pašvaldībās iedzīvotājiem nav nekāda zelta dzīve. Piemēram, Cēsīs oranžais mērs Šķenders atdeva pilsētas siltumtīklus uzņēmumam, kam pats bija līdzīpašnieks. Lielākā daļa cēsinieku tika padarīta par "Cēsu būvnieka" ķīlniekiem, visu laiku maksājot vienus no visaugstākajiem tarifiem Latvijā.
xZ
x
"Mošķi" nestreso, mošķi ņirgājas. Nejūti atšķirību?
Nu vot !
N
Ja, nosaucot Segliņa kanditatūru - visi mošķi streso - tas nozīmē, ka kandidatūra ir pareiza.
xxx
x
Rīta zvaigzne sadeg vakarā...
Maija
M
Kam te tās runas. Atcerieties TP darbību prezidenta vēlēšanās.
lno
l
Vai no TPJO aktīvistiem nav neviena kandidatūra, kas varētu reāli ierēkt?:)
Klimpa
K
Oranžo snaudošo ruksi nomainīs oranžais āksts un pļāpa! Kas gan mainīsies no tā?
TV
T
Tur jābūt smagi slimam, lai rastos vēlme reaminēt KAMPĒJA partiju, kura pašam īpašniekam nemaz vairs nav vajadzīga. Visu , kas bija pakampjams jau ir pakamts. Tagad partija vajadzīga kā aizsegs, lai novilktu laiku un visām blēdībām iestātos noilgums. Jauns partijas līderis ir vajadzīgs, lai tā izvilktu vēl divus gadus līdz veļēšanām. Tālākais jau ir skaidrs: - tā ir politisks līķis, jo Latvijai tā nekā labu nav devusi.
vērotājs
v
Tautas partijai taču ir vislabākais kandidātu atlases kritērijs: LIELĀKAIS KRETĪNS!
Andrew
A
baidos draugs ka tur ar tām mēness fāzēm ir tieša saistība..un tad nu arī rodas šie atklāsmes brīži ar "runas pērlēm"
xx
x
lai tik liek Segliņu,ātrāk noies pa burbuli tā partija
Žuks
Ž
Ja degsme ir galvenais kritērijs, tad var izteikt tikai nožēlu par lielas daļas TP biedru domāšanas veidu un potenciālā līdera savārītajām ziepēm degsmes uzplūdos. Cerams, ka degsme nav saistīta ar Mēness fāzēm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas