Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Segliņa rosinātajā pārbaudē neatrod policistu pārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ikl
i
Policijas darbinieki tak nestrādā rūpnīcā un nevirpo detaļas.Dežūrdaļās ir maiņu darbs,citi atvaļiņājumā,citiem brīvs par iepriekš pārstrādāto,cits varbūt nāks darbā vakarā..Kur tad jābūt pilnvarotajam-kabinetā vai apkalpojamā teritorijā.Priekš kabineta ir pieņemamais laiks.Jebkuram operam nemaz nevar pierādīt ko viņš tajā laikā darīja,sēdēja slēpnī,veica aptauju par 2005 gadā nozagto zaptesburku,veica detektīvdarbībi.Kur rezultāti ?Piedodiet-nesanāca !
A.
A
Nu smieklīgi! Un tāds darba grafiks ir policistiem! It kā nedēļas nogalēs neviens noziegums nenotiktu, it kā zagļi un citi arī strādātu, līdzīgi kā policisti - poliči piektdien iet stundu ātrāk uz mājām, nu, mēs ar' līdz pirmdienai nezagsim! :-))
Ara, diedelniek, ara!
A
Lieljuksim pedejais laiks pasam iet majas. 37 no 90 bija atvalinajuma. Paliek 53, no kuriem "dala" bija palaista majas atrak. Vel zinams, ka iecirkni parbaudes laika bija 3 policisti. Tatad 50 no 53 ari ir ta "dala". Nu, ko - nevar strideties... Savukart, parbaude attieciba uz Ziemelu iecirkni tiek noskaidrots, ka Seglinam taja diena vismaz pieckarsojas: konstateto 4 darbinieku vieta iecirkni izradas "bija 22". Es Seglina vieta tadu nirgasanos nepaciestu... Par policistiem skaidrs ir tikai viens - ka strada, ta maksa! Un lai neciepst, ka par maz...
spd
s
Viss jau it kā skaisti, BET (copīrait - Godmanis) kā tas nākas, ka iecirknī 50% darbinieku nav uz vietas un policijas darbs var tikt kvalitatīvi izpildīts? Vai nu darba apjoms ir mazs, vai arī darbinieku skaits ir daudz par lielu.
Jāaaaaā
J
Da jau kuro reizi šis ministrs brūķē muti. Gan par KNAB naudām, tad Loskutovu, pēc tam par Juraša pseidopārkāpumiem. Varbūt reiz pietiks. Pietiek šo izlaidību norakstīt uz jaunību.
edmunds
e
un kaa tur policistiem-invaliidiem palika? cik un kaa ir sodiiti?
jusis
j
labi, ka nepaspēja visus atlaist. Būtu liela tiesāšanās un Segliņam nesmukumi
ha
h
Un būtu brīnums ja atrastu... Vai nu paši sevi iegāzīs. Kā zināms, tad policists policistu nekad nesodīs par ceļu satiksmes noteikumiem, sīkiem noziegumiem utt. Un kāpēc lai te būtu citādāk?
hess
h
"Liela brēka, maza vilna", sakāmvārds:D
purn's
p
mums ir iekšlietu ministrs - balamute
00000oo!
0
karoče atsmērējās, tas viss ir tik komiski, ja tik tas nebūti tik traģiski....
Kabula
K
A nu ka tagad atvainojies godīgiem mentiem, kurus nolamāji par slaistiem un nevīžām!
kukainis
k
Ka tik šī nav kārtējā reize, kad Segliņam bija nepieciešama publiska "izkārtošanās". Un to visu saslaucīt - to jau neviens vairs neatcerēsies, bet tūlītējo smaku - to pieminēs vēl ilgi...
Latweets
L
pokazuha, gan jau segliņš zināja kapēc pārbaude ir jāveic tieši tajā dienā.
Onjons
O
roka roku mazgā..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas