Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņam kā tieslietu ministram prioritāte - palīdzēt uzņēmējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Funts
F
Nu, jauki ,Segliņa kngs.. palīdzēt uzņēmējiem.. Var palūgt publicēt atbalstāmo TP uzņēmēju- valsts slaucēju pilnu sarakstu? :)
aldis
a
Vispar jau gribetos apskatit sarakstu ar tiem uznemejiem, kuriem vinsh grib palidzet...
nesaprotu
n
kam te kreņķis par Segliņu.Vai tad zagt drīkst tikai jaunlaicēni ?Vai debīli ministri drīkst būt tikai jaunlaicēni.Plebejiem jau jebkurš valdības loceklis būs blēdis un zaglis.
lauķis tam ku-kū
l
Redzi tā jau mums sanāk,ka pašvaks fiziķis kļūst par banku pārvaldnieku vai piemēram provinces futbolkomandas īpašnieks par ekonomikas ministru,vai, piemēram,kariņš filologs ekonomikas ministrs.....tad jau lopārsts par kara ministru gandrīz vai ttopā.Bet par SEGLIŅU nekreņķējies,viņam ir atbilstoša izglītība ,lai strādātu gan tieslietu .gan iekšlietu ministru amatos.
jautrais
j
āzis par dārznieku...
rbc
r
INFORMACIJa OB IMMIGRACII V USA,KANADU, ROSSIJu. RABOTA V GERMANII, FINLJaNDII.
R(8)
R
Seglins gribeja teikt , ka prioritate ir polidzet saviem TP biedru uznemumiem tikt pie jauniem TREKNIEM PROJEKTIEM ..............................
Econ
E
Bet, ja godīgi, tad viens milzīgs šķērslis ir tieši oligarhi, kas uztur korupcijas slazdus un konkurences pārkāpumu tīklus, tos tad tā kā vajadzētu pēc iespējas ātrāk "samazināt' notiesājot.
Econ
E
Galvenais šķērslis, Segliņa kungs, ir tieši korupcija un tiesus sitēma, kas nedarbojas efektīvi.
Ērglis
Ē
Vai Tieslietu ministram tā kā nebūtu jānodarbojās ar tiesiskuma veicināšanu valstī? Pa....ak...tā taču TP. Nu bet kā savādāk!
buba
b
Ausis tā kustas, ka tūlīt nokritīs! Un kurš mērglis virzīja tikko pieņemto aizliegumu lietot ārzemēs raģistrētu auto, kas pēc būtības ir kārtējā bremze uzņēmējdarbībai ietaupīt uz TA, kas normālās valstīs ir reizi 2 gados?
Lex
L
Pareizi, pareizi, vajag noņemt visus šķēršļus, gan administratīvos, gan normatīvos, lai TP biznesmeņi uz valsts drupu rēķina var uzvārīties. Kādu zivjaudzētavu, mazo hesu, atkritumu monopolu noprivatizēt un tā. Un galvenais, Segliņ, neaizmirsti visas kontrolējošās institūcijas nolikvidēt, īpaši tās, kas uzrauga pārtikas kvalitāti, patērētāju tiesību ievērošanu un nodokļu nomaksāšanu. Tu to vari, es ticu!
Liene
L
kad gribēju strādāt skolā, biju spiesta tikt pie cietiem vāciņiem, kuru iekšpusē bija rakstīts - apgūta skolotāja profesija. Tad kādi 'emulatori' ir mūsu augšgala kliķe, kuriem ir iespēja laika gaitā izsēdēties visos 100 mīkstajos krēslos?
Ku-Kū
K
Vai šim zellim nebūs par smagu? Ir taču zināms, ka viņam likumu zināšanā ir būtiski robi: tas it sevišķi izpaudās nespējā nkārtot advokāta pārbaudījumus bez atkārtotiem mēģinājumiem. Vai varbūt arī šajā valdībā katrs lopārsts varēs būt dižens karavadonis?
Renar
R
Kāds arī par uzņemējiem domā? Jau necerēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas