Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš cerīgs par premjera solījumu meklēt risinājumus veselības aprūpes jomā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Billabongs Džaps
B
TP ir nožēlojama. Oranžās cūūūkas !!! Nekas vairāk!
KLM
K
Segliņš cerīgs veselības aprūpes jomā! Kā noplucis,oranžs ķengurs, ar kalvīšiem,slakteriem,veldrēm somā. Drīz kā uzvarētājs baltā zirgā jās. Ja nenomirs dzemdībās.
Tiks
T
Tautas partijas (TP) līderis Mareks Segliņš ar cerībām raugās uz premjera Valda Dombrovska ("Jaunais laiks", JL) solījumu meklēt risinājumus veselības aprūpes finansiālajām problēmām. To viņš žurnālistiem pēc TP valdes sēdes pavēstīja pirmdien. ====================================== Segliņš , 2 x būdam iekšlietu ministrs bija APAĻA 0, taga kā ministrs ir APAĻA 0, bet, skat, kā IZGĀŽ krūtis, mol PRASĪS citiem - valdībai- kurā PATS skaistās! bet ir TUKŠA vieta! kā jāstrādā ...RIEBJAS tādi idioti ...
Oskars
O
Jo Segliņš ar Rozentāli paņemot ACIS ROKĀS PAŠI ATRADA PASLĒPTUS 100miljonus Ls IEKĀRTU IEGĀDEI KRIEVIJĀ.
spēriens
s
Šito oranžo arī jaunās vēlēšanās izmest, tad tautai kļūs vieglāk!
XXX
X
Vai tad Rozentālei beidzot izdevās sameistarot pārskatu par VM naudas izlietojumu? Vai pretrunas ciparos novērstas?
Terorists
T
Nu tie Andra lolojumi laikam galīgi izgājuši no vesalā saprāta robežām.Nu bet ko no arlekīniem var rasīt.Brālis Sedlīts dzen vienas zosis,brālis Bērziņš citas zosis no tā paša vistu aploka,bet ves.ministre jau citas.Un nu tiec skaidrībā kuram taisnība.Ūdeņu duļķotāju parija kura nu pat ir sākusi attēlot JL pirmsākumos.Tie arī lēkāja kā puņķi uz drāts,bet nu jau šitie ņēmuši piemēru.Jā Repšīti,slikts piemērs ir kaitīgs un neveselīgs.
Žēl
Ž
Žēl, ka laikraksts Diena nemitīgi raksta par Segliņu. Žēl tos daudzos talantīgos cilvēkus Latviujā, par kuriem neviens neraksta.
Andrejs
A
Cik saprotu, tad TP tomēr ir galvenā, kura veselības aizsardzību (un arī visu pārējo) ir novedusi galīgā pak..ļā- jo šī partija visur izveidoja savas- savu biedru interesēm izdevīgas attiecības starp pašpārvaldi un savu biedru biznesu. Un- cik noprotams no visa tā, ko ir teikuši paši šīs partijas vadošie vīriņi, no pārējās informācijas presē, no nelielas personīgi gūtās informācijas- tad šīs partijas virsotnes nekad nav pat mēģinājušas iedziļināties un izprast kaut ko Latvijas mērogos. TP vadības izpratnē "gods" nozīmē to, ka partijas biedri akli akceptē visu, ko dara vadība- un par to saņem partijas dāvātos labumus. Un TP partijas vadība un mēmi klusējošie biedri ar baudu noskatās, kā slīkst Dombrovska valdība. Nu, un vēl mazlietiņ pabiksta ar ķeksi- tagad pagrimsti dziļāk; tagad pavilksim maķenīt ārā- lai tu pirms nākošajām vēlēšanām vēl gluži nenosprāgtu... jo galu galā uz tevis- sprāgoņa- rēķina mēs centīsimies iegūt vietas Saeimā. Tādas nu vot ir manas domas par Segliņu, TP, JL, viņu sadarbības iespējām un spēju darboties Latvijas nodokļu maksātāju interesēs.
anonīmais šakālis
a
Cerīgs, ka noņems pensionāram pensiju un iedos tūplistu rijīgajiem aģentūristiem?
JOJO
J
tēpisti ir pretīgākais, kas ar mums noticis tēpisti ir pretīgākais, kas ar mums noticis tēpisti ir pretīgākais, kas ar mums noticis tēpisti ir pretīgākais, kas ar mums noticis
by
b
atbaidosha bildes kompozicija.
hi-hi
h
Paprasi eglītim kur notrallināja naudu un kā lupata aizlaidās atstājot nabaga sievieti vienu cīnīties!Kauns!!!
gnireb
g
Tu esi kas ??? zvirbuļ - vista ar baltikova smadzenēm ??? Tev laikam , mākoņtēvs , galīgi ir smadzenes ar kombikormu izārstējis savā fabriķī ??? Ej un sāc strādāt , zvirbuļdējējcaurum , ar saviem orandžcūkžurkām un pakaļskrējējiem . Neaizmirsti garantu un nasing spešilistu arī paķert līdzi Izdzimteņu , slaucēju un cūkganu kropļu partija .
vladimirs
v
Es varu tikai ceret ka dzeruma pec slepkavibas varu tikties un izraudaties uz IeM Seglina pleca.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas