Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Segliņš: cilvēki tic Šķēlem

“Vadot partiju vienu gadu, es redzu, ka cilvēkos ir nostaļģija, lai Tautas partijas pirmais līderis atkal būtu partijas vadībā. Cilvēki tic Šķēlem,” Mareks Segliņš komentēja novembrī gaidāmo partijas līderu maiņu. M.Segliņš par TP priekšsēdētāju kļuva tikai pirms gada un viņam partija būtu javada divus gadus. Taču par atgriešanos politikā paziņojis partijas dibinātājs Andris Šķēle.

“Andris Šķēle ir pateicis, ka atgriežas. Varēju uzstāt, ka man vēl gads palicis vadītāja amatā, bet būsim reāli. Ja Šķēle darbojas politikā, viņš ir arī partijas vadītājs.”

Viņš teica, ka ir iegriezies tāds laiks, kad ekonomiskie jautājumi izvirzījušies priekšplānā. Savukārt viņš ir absolvējis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, “manas zināšanas ir orientētas uz tieslietām”. To īpaši izjutis pēdējā pusgada laikā, kad visi jautājumi, tiekoties ar reģionālajām nodaļām, bijuši par tautsaimniecību. Mans piedāvājums nav tik kvalitatīvs, teica M.Segliņš.

M.Segliņš neapstiprina informāciju, ka šī iemesla dēļ varētu aiziet no politikas. “Vēlēšanu sarakstus veidosim uz pavasara pusi. Būs jauna situācija – vēlēšanu apgabali,” viņš norādīja.

Uz to, ka M.Segliņš varētu aiziet no politijas iepriekš norādīja viņa partijas biedrs - Kārlis Leiškalns. "Esmu dzirdējis, ka Segliņš sliecas izmēģināt savus spēkus advokatūrā un ir gatavs attālināties no vēlētiem amatiem."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas