Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš: “neiecērtamies” par Zalānu premjera amatā

Tautas partijas (TP) līderis Mareks Segliņš cer uz ātru Valsts prezidenta lēmumu attiecībā uz premjera kandidatūras izvirzīšanu. Valsts galva Valdis Zatlers pirmdien sāk konsultācijas ar Saeimā pārstāvētajām partijām, ko cer pabeigt divu dienu laikā. Situācija ir tāda, ka skaistumkonkursu uz premjera kandidātiem taisīt nevaram, nav laika pozēt,  ķīvēties un stīvēties, uzsvēra M.Segliņš. Viņš izteica cerību, ka prezidents ātri pieņems lēmumu un šī nebūtu tā reize, kad vajadzētu “mētāties domās”.

TP premjera amatā ir izvirzījusi Edgaru Zalānu. Mēs neiecērtamies, ka Zalāna kungs ir vienīgais, esam gatavi runāt par citiem, bet tie ir jāsauc vārdā, LNT 900 sekundēs teica M.Segliņš. Jaunais laiks vēl oficiāli nav nosaucis nevienu vārdu, bet minēti Valdis Dombrovskis un Solvita Āboltiņa.

“Man jau būtu vēlme redzēt jaunas partijas koalīcijā, līdz ar to var būt runa par Saskaņas centru vai Pilsonisko savienību,” teica TP līderis. Politiskā loģika liekot izšķirties par TB/LNNK vai SC, jo abas kopā nestrādās.

TP ir ja pārdomājusi savas “jaunās sejas” valdībā, bet M.Segliņš vārdus vēl nenosauca, kamēr nav zināmas nozares, kas nonāks partijas pārziņā. Tā viņš atbildēja uz jautājumu, vai ministru amatos paliks līdzšinējais finanšu ministrs Atis Slakteris un aizsardzības ministrs Vinets Veldre. “Vispirms būs amats un tad skatīsimies, kurš tam der, es tā redzu atbildību par amatiem” uzsvēra M.Segliņš.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Eksperts: izskatās, ka neviens nevēlas uzņemties premjera amatu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas