Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš: “neiecērtamies” par Zalānu premjera amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Jānāk opozīcijas partijām un jārāda ko var izdarīt. TPosts & co savu ir novaldījušas un Latviju nogremdējušas, Neskaitīsim burbuļlaikus. Viss jāsāk no sākuma un radikāli. Bet kur Godmanim tās smadzenes, tā arī nesaprotu. Ko viņš reāli izdarījis? Bijis tik raustāma lelle gan pirmajā valdīšanas laikā un vēl jo vairāk tagad.
lūriķis
l
Tā palasos Jūsu komentus un rodas iespaids,ka vēlēšanas ir palaistas garām,nepiedalos,tātad neesmu līdzvainīgs,jūs tur dariet kā gribat,bet man pofig,lūru kā teļļukā,un komentēju ,tautas vārdā,ar žults izplūdumu smadzenēs.
Absints
A
Salīdzinājums ir vienkāršs - saliec rindā Godmani, Zalānu, Dombrovski,Āboltiņu, Sudrabu un vēl visus tos iespējamos kandidātus un paskaties, kam ir un kam nav smadzenes, un kas un cik strādā. Man vārds politiķis, t'pat kā citiem, sen ir kļuvis par sugas vārdu un neassocējas ar neko labu, tāpēc neaiztāvu nevienu no viņiem, Godmani tai skaitā. Tajā pašā laikā apgalvoju, ka no situācijas: "slikti" ir kļuvis "vēl sliktāk". Bija āzis par dārznieku, tagad būs govs vai kaza. Jēga ta kāda? Šovam vajag turpinājumu -intrigu kādu? Medijiem materiālu? Ir tādas stikla bumbas- iekjšā ir zeme, augi, ūdens drusku. Viss pašpietiekams.Noliec uz galda. drusku gaismas, un skaties, kā viss tur notiek. Saeima man liekas šāda stikla bumba- kaut ko tur iekšā nemas, rosās, murkšķās.. Tautai jau sen kļuvis vienalga, kas tur iekšā notiek. Taukmūļiem 1,7% elektorāta, bet joprijām uzvedas kā vadošā partija, izvirza premjeru, bīda krēslus. Tak tiešām, laikam jau tie ampelmaņi neko nesaprot Bet paši vien jau viņus ievēlējāt- būtu tak sevi ar drusku tomēr jāvaino, nevis tikai žults uz visu un visiem jāgāž ārā..
Terorists
T
Protams,jo jaunajam premjeram būs jāpilda SVF prasības un kā zināms tās ir ļoti ,,labvēlīgas ,,Latvijas nemākulīgiem politikāņiem.Labāk jau uzgrūst vainu uz kādu ēzeli no JL lai streb sūdus,bet paši no malas vēro kā auni grimst dibenā.
lasītajs.
l
Vēl laikam vis nav izlaupīts ja tautas partija virza šo kandidātu Kuldīgu nolaida dibenā.Uz apsūdzēto solu visu šo partiju .
kritiķis
k
TP nu gan ir "sviestā" !
Svies.c
S
M.Segliņš vārdus vēl nenosauca, kamēr nav zināmas nozares, kas nonāks partijas pārziņā. “Vispirms būs amats un tad skatīsimies, kurš tam der, es tā redzu atbildību par amatiem” uzsvēra M.Segliņš. TURPINĀS TIE PAŠI MURGI. DZĪVSVARA POLITIKA (DZIMTBŪTNIECISKUMS). KO, MUMS PARTIJAS PĀRVALDĪS NOZARES. MURGS, MURGS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madrileña
M
Vai tad nevar vienreiz beigt visur to Zalaanu stumt? Nu kas tas par premjeru? Pat matus nevar nogriezt! Un kas tad Riekstinjam bija vainas? Tak jau sakariigaaks.
Kombinācija
K
Iespējams, ka tā arī būtu labāk - Zalāns par premjeru un SC valdībā. Varbūt tad latviešiem būtu diezgan, lai to visu vienreiz izbeigtu?
vai nav jauki
v
Президент "Альфа банка" Петр Авен готов стать новым премьер-министром Латвии, - пишет латвийская газета "Час" со ссылкой на советника председателя правления банка Александра Гафина. По его словам, Авен готов взять на себя ответственность за вывод Латвии из финансово-экономического кризиса, если ему предложат стать латвийским премьером. Гафин добавил, что Авен может стать хорошим премьер-министром, поскольку у него богатый управленческий опыт, кроме того, его личное состояние оценивается в 5 миллиардов долларов. Должность премьер-министра Латвии вакантна с 20-го февраля, когда этот пост покинул Ивар Годманис. Отставки премьера требовали две коалиционные партии.
LLk
L
Zalāns, ha, ha...Galvenais ir tas, ka visus šos gadus partijas ir dalījušas Valsts labumus sponsoriem, draugiem, draugu draugiem un prihvatizēts ir viss, nu ar retiem izņēmumiem, bet Valsts rīcības vai attīstības ģenerālā virziena nav. Nav krīzes plāna, ko varētu saukt par idejiski normālu un īstenojumu. Ko tad viņi ir darījuši visus šos gadus? Zaguši, vai kā lai to sauc- prihvatizējuši. Tajā pašā laikā vienīgais reāli iespējamais naudas avots tautas saimniecības atdzīvināšanai...
lno
l
lno 12:24 adresēts Absintam:)
lno
l
salīdzinājums ar Godmani, kas strādāja kā traktors un kuram galva nav tikai cepures nēsāšanai. ____________________________ Nu uzskaiti, ko izdarījis traktors sazobē ar buldozeru:)
tādi esam
t
TP ir kā agonijā - ķeras pie jebura salmiņa, lai nenoslīktu paši savos mēslos.
Bezvārdis
B
Un kad šis sētas puika iemācīsies runāt, kā cilvēkiem ar augstāko izglītību pienākas? Runā kā kaut kāds bomzis - pretīgi klausīties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Eksperts: izskatās, ka neviens nevēlas uzņemties premjera amatu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas