Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Sēlpilij rekviēma vietā...

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasma
R
Es esmu pašnodarbinātā persona un 'darba laiku plānoju pēc saviem ieskatiem
sapratu
s
Es beidzot sapratu kāpēc Sēlpils pagastā pēc kasieres Annas Moskovskas zādzības netika veikta izmeklēšana un viņa netika sodīta! Tas bija labs veids kā Jānim Bitem tikt pie varas! Iepriekšējā priekšniece nav sekojusi līdzi kasierei un tāpēc viņu noņem no amata. Ja sodītu Annu Moskovsku, tad skaidrs, Rasma nav vainīga! Tagad, visu laiku zagle kasiere var droši justies, jo tad Bites spēcīgā konkurente tiek nomelnota un viņš var šeftēt uz nebēdu: paskataties ar kādām firmām slēdz līgumus un cik maksājis, piemēram, kapu vārtu (ne)remonts. 3x apgāju vārtiem apkārt un tā arī nesapratu, par ko pagasts samaksājis Ls 960! Ceļu greiderēšana uzticēta mazai, nenozīmīgai firmai, mazos ceļus nogreiderēja tikai pirms vēlēšanām, tas ir 1x četros gados, bet naudu ce;lu remontam tak dod uz km. Tuvāka informācija: www.selpils,times.lv
Vārdiņš
V
Un kā tevi sauc, godīgais cilvēks? Varam padiskutēt!
Vārdiņš
V
Un kā tevi sauc, godīgais cilvēks?
no malas
n
Nepstrīdami, ka Stiebriņos atrodas SIA "Sēļi"cūku komplekss, kur pilni aizgaldi skaistu rukšu. Ja kopā ar hercogu Jēkabu kopā pļundurējāt, tad droši tā var teikt. Iespējams, ka kāds kongress arī notika Sēlpils pagastā, bet Sēlijas sirds un ar sēļu identitāti saistītās aktivitātes ir tieši Viesītē un Aknīstē.Tā ir patiesība,bet ne kompleksi. Nekādi 800 gadi , vēsturiskais nosaukums un avīžu raksti neattīsta pagastu. Visa paaudzes pirms mums un arī šodienas cilvēki veido vēsturi un dzīves kvalitāti. Nevar noniecināt nevienu paaudzi, izceļot tikai to, kura dzīvoja pirms 800 gadiem.
no citas malas
n
- No malas jau viss labi redzams. Tik ne no vienas malas vajag skatīt. Ja palūkojas no citas malas, tad redzams, ka cūku komplekss nekad nav saucies " Sēļi" , bet gan "Stiebriņi"(atbilstoši vietas sennosaukumam). - Sēļu kongresi notiek ne tikai Viesītē. Tāds noticis arī Sēlpils pagastā. -Vai tad hercogs krogā pļundurēdams par Sēlpili spēja padomāt!? Vai tik "no malas" nav piemetušies kādi kompleksi.
no malas
n
Ar to Sēlpils nosaukumu kaut kas labi nav - Sēlpils pili saspridzināja, Sēlpils pilsētu nodedzināja, hercogs Jēkabs pilsētu nosauca savā vārdā, bet par slaveno Sēlpils vēsturi neatcerējās, Sēlpils baznīcai palikušas tikai sienas, izņemot zvanu torni. Paši sēlpilieši savu lielāko apdzīvoto vietu nosauca par Sēliju ( tagad tur atrodas Sēlpils pagasta centrs). Par Sēlpili ir nosaukta cita neliela apdzīvota vieta. Sēlijas sirds - Viesītē un arī sēļu kongress tur notika. Novadu taisīja ilgus gadus un tā arī neuztaisīja. Aktīvi revolucionāri, partizāni un komunisti- sarkanā Sēlpils. Sēļu cilts vārdā nosaukuši cūku kompleksu "Sēļi"
jeekabpiliete
j
Vai tiešām Droškai nav apnicis gaisu jaukt?! Kļūst jau smieklīga aiz centieniem visādos veidos naudu bāzt savās kabatās!!!
Vilis
V
Pilnigi taisnība autoram,ka vēsturisks vietvārds nomainīts ar sugas vārdu "sala",bet "un socialdemokrātu" nemana šodienas politiskajās aktivitatēs.
Es
E
Kur tu , draška , strādā, ka plkst.15,30 vari ložņāt pa internetu? Palaid savā vietā cilvēkus, kas ir bez darba ungrib strādāt nevis ķērkāt.
tantiņa
t
Nu ko Draškai 7000 jau iztērēti? Gribas vēl pagrābties?
profiņš
p
Draška tik ar muti māk braukt.
ne tik senais
n
Ko var ņemties par vēsturi-tā nekur nepaliks.Gribu piekrist exsēlpilietim.
te
t
te nu bija.Tas būtu tas pats kā Latvija nevis pievienojas Eiropai,bet Eiropa pievienojas Latvijai.Mazliet smieklīgi .vai ne?Sēlpils ar visu nosaukumu paliek kur bijusi,tikai vara vienam pagastvecim nav vairs pār trim citiem večiem,bet nedaudz lielāks bariņš !
pāķis
p
Vot, Rasma, nāci gānīties, pati smagi norāvies:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas