Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sieviete nogalina jau otro savu dzīvesbiedru

 Vakar policija aizturējusi kādu 1964.gadā dzimušu sievieti, kura nodūrusi savu dzīvesbiedru. Policijai viņa atzinusies, ka civilvīrs viņai bija apnicis, tādēļ nolēmusi viņu nogalināt. Turklāt sieviete jau iepriekš tiesāta par slepkavību. Arī toreiz viņa bija nogalinājusi savu dzīvesbiedru.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, vakar pēc pusnakts policija saņēmusi izsaukumu uz kādu dzīvokli Rīgā, Stūres ielā. Tur bija izcēlies konflikts starp dzīvesbiedriem, kā rezultātā sieviete ar nazi vairākas reizes iedūrusi savam dzīvesdraugam - 1970.gadā dzimušam vīrietim - vēderā.

Dzīvoklī tajā brīdī ienācis kaimiņš, kurš ieraudzījis notikušo steidzās prom, lai izsauktu mediķus un policiju. Cietušais vīrietis no gūtajām traumām mira, bet sieviete tika aizturēta.

Viņa policijai vaļsirdīgi pastāstījusi, ka viņas mērķis bija nogalināt, jo civilvīrs bija apnicis. Viņa no ieslodzījuma atbrīvojās pirms diviem gadiem, kur izcieta sodu par dzīvesbiedra nogalināšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas