Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šķēle sodīts par agresīvu braukšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Kurš viņu sodīs par SLIKTO VALDĪŠANU-KOMANDĒŠANU.......
T
A.Šķēle sodīts par agresīvu braukšanu, traucējot vienmērīgu transportlīdzekļu plūsmu un ignorējot pārējo transportlīdzekļu vadītāju intereses. Naudas sods par šādu pārkāpumu ir no 50—200 lati, tāpat tiek piešķirti seši soda punkti. Šie punkti A.Šķēlem ir vienīgie, noskaidrojis raidījums. “Ja nepalaimēsies iegūt vēl divus, iespējams, būs jāapmeklē Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) rīkotie satiksmes kursi un jāmācās braukt iecietīgāk,” piebilst raidījums. ----------------------------------------------- ----------------------------- Lops jebkurā situācijā uzvedas lopiski!
Nu, jā!
N
Daudzi to zina.
Jēkabs Lazdiņš
J
No raksta noprotama, ka vienmēr likumus paklausīgais Škēles kungs „nepamanīja krustojumā policistu” un tālāk noprotams, ka „Kriminālprocess par gājēja notriekšanu (tomēr) netika ierosināts, jo šinī gadījumā gājējam – ceļu policistam nekādas pretenzijas pret notriecēju nebija” Rodas jautājums: kas bija persona, kam Škēles kungs uzbrauca virsū? Ja šī persona, kam Šķēles kungs uzbrauca virsū, bija „gājējs”, tad tam nebija jāatrodas krustojumā, bet, saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 2. nodaļas - Gājēju un pasažieru pienākumi - 16.pantā noteikto „(bija) jāpārvietojas pa ietvi, gājēju ceļu vai gājēju un velosipēdu ceļu, bet, ja to nav, - pa nomali. Ja ietves, gājēju ceļa, gājēju un velosipēdu ceļa, nomales nav vai pa to pārvietoties nav iespējams, gājējiem ir atļauts pārvietoties pa brauktuves malu vienā rindā (pa ceļiem, kur ir sadalošā josla, - pa ārmalu)”. . Tādā gadījumā, iespējams, abi Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēji, saņemot katrs, savai atbildības pakāpei piemērotu sodu, varētu un drīkstētu „vienoties” par savu savstarpējo pretenziju izpildi. Bet, ja šī persona, kam Šķēles kungs uzbrauca virsū, bija „Ceļu satiksmi regulējošs un uzraugošs policijas darbinieks vai citas persona, kas saskaņā ar likumiem un citiem normatīvajiem aktiem ir tam pilnvarotas un. kuras jebkurā diennakts laikā ir labi saredzamā attiecīgā formas tērpā ar gaismu atstarojoša materiāla elementiem un ar atšķirības zīmi, un kurai klāt ir dienesta apliecībai (Ceļu satiksmes noteikumu 7. un 8 panti, tad šī persona, kam Šķēles kungs uzbrauca virsū, bija Ceļu satiksmi regulējoša un uzraugoša policijas „amatpersona”. Parasti šādas „vienošanās” starp policistu un Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēju sauc citā vārda, ar visām no tā izrietošām sekām. Cerams, ka godājamais M.Segliņa kungs, uzzinot par šo ceļu satiksmes negadījumu, reaģēs tikpat drosmīgi, kā gadījumā ar patreizējo Premjeru, vai bijušais Premjers sliktāks par esošo!?
ABC
A
Viņš ir ne tikai POTENCIĀLS slepkava ....
ABC
A
Jāatzīst, ka es pilnībā piekrītu Tava komentāra pamatdomai, ja nu vienīgi par to elektrisko krēslu. Cik man zināms, tāds vairs netiek izmantots, tagad nāvessodu izpilda ar letālas injekcijas palidzību.
saea
s
Vai Skele tika parbaudits uz alkaholu? Kapec netiek sniegta visa, pilna informacija, kas ir loti butiski? Skelem ir janonem tiesibas un muzu, jo vinsir potencialais slepkava. ja jau tiesibas nonem cilvekiem kuri ir iereibusi uz dieviem gadiem un tad tas ir japarliek, tad kapec netiek nonemtas tiesibas potencialajam slepkavam? Tas, ka policists attiecas no patiesibas izmeklesanas ir pret pasu policisu jaierosina kriminalieta, jo vina darbibas ir nozieguma faktas, visn piesedz slepkavu, kuram neizdevas savo noziegumu realizet lidz galam. Ir nozelojami tadi policisti, tauta vinus uztur uz savas naudas, kuri piesedz banditus, zaglus, korumpantus, iespejamos slepkavas, tikai tapec ka baidas no siem.
Toms
T
Tas jau nekas jauns navka sie smerdeli, skeleveidigie un vinu bernini lieto narkotikas, brauc nekaunigi, jo vini ir pieradusi dzivot ta ikdienas dzivi, nekauniga attieksme pret lidzcilvekiem, pret apkartejo vidi. Kapc soz zaglus, neleisus, likumparkapejus, korumpantus, slepkavas nesedina cietuma vai uz elektriska kresla. Nekaunigas, Latvijas izlaupisanas organizators I.Godmanis ari uzvedas uz cela ka burlaka. Tas tikai pierada, ka Latvijas politki ir pilnigi degradejusies, nerunajot jau par liekuligo Kastenu, kurs ir sektans, "dievticigais" bet krapjas katru dienu un nicina citus cilvekus.
LHZB
L
Nu un ko ar to gribēji pateikt?
AAA
A
LATVIJAS REPUBLIKAS LIKUMS Par policiju 14. pants. Policijas darbinieka tiesības pielietot šaujamieroci Policijas darbinieks ir tiesīgs pielietot šaujamieroci galējas nepieciešamības situācijā, lai: 1) aizsargātu citas personas UN SEVI NO UZBRUKUMA, kas reāli apdraud dzīvību vai var nodarīt kaitējumu veselībai, novērstu mēģinājumu vardarbīgi iegūt šaujamieroci; 6) apturētu transportlīdzekli, nodarot tam bojājumus, ja tā vadītājs ar savu rīcību rada reālus draudus personu dzīvībai un veselībai un nepakļaujas policijas darbinieka prasībai apstādināt transportlīdzekli un ja nav citas iespējas viņu aizturēt; Bez brīdinājuma šaujamieroci var pielietot, ja: uzbrukums ir pēkšņs vai uzbrukumā tiek izmantoti ieroči, kaujas tehnika, jebkura veida mehāniskie transportlīdzekļi;
ABC
A
Bijušais TP runas vīrs Jurģis Liepnieks norāda, ka Tautas partija "ir kā tāds simtkājis, kam katrā kājā ir Ahilleja papēdis".
Skaisti
S
NU SKAISTI! Ja nemaldos ar cipariem, tad pērnā gada rudenī oranžie pēc "pilnas programmas" sodīja nu jau bijušo LR vēstnieku Igaunijā par grūti pierādāmām promillēm tikai tāpēc, ka šamais bija no JL.. Nu notriekt policistu tiešām vajag mācēt!
meža pasaka
m
Meža pasaka Reiz uz taciņas satikās divi zvēriņi – latu lapsa un dibenā kampējs. Pēc brīža latu lapsa esot redzēta turam vienā ķepā latu un ar otru taustot dibenu. (P.S. autora vārds juridiski noformēts kā pseidonīms, publicēts literāra darba fragments, turpinājums sekos)
a4
a
nesapratu - miljardieris Skeele brauc ar kompaktklases masiinu ? No aviizeem izriet ka vinam jaabuut minimums Bently. A te - kautkaads a4. Kautkas neliimee
AAA
A
319.pants. Valsts amatpersonas bezdarbība (1) Par valsts amatpersonas pienākumu nepildīšanu, tas ir, ja valsts amatpersona tīši vai aiz nolaidības neizdara darbības, kuras tai pēc likuma vai uzlikta uzdevuma jāizdara, lai novērstu kaitējumu valsts varai vai pārvaldības kārtībai vai ar likumu aizsargātām personas tiesībām un interesēm, un ja ar to valsts varai, pārvaldības kārtībai vai ar likumu aizsargātām personas tiesībām un interesēm radīts būtisks kaitējums, – soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām, atņemot tiesības ieņemt noteiktus amatus uz laiku no viena gada līdz trim gadiem vai bez tā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas