Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šķēle: valdība imitē cīņu ar ēnu ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Cilvēks, kurš uzņēmumu reģistrē ārzonā, lai Latvijai nav jāmaksā nodokļi, bezkaunīgi tēlo rūpi par valsti !
lūriķis
l
0 deklarācijas likumu pieņems tad kad visi kampēji būs visu nokampuši,tad arī pateiks -viss kas ir,tas ir legāls,bet turpmākie ienākumi jāpierāda.Nedomāju,ka tas ir reāli patreiz,tuvākā nākotnē arī diezin vai.
dzeris
d
Par akcīzi un sadarbību ar soc, partneriem Šķēlem taisnība, jāatzīst. Bet, pārējais - likulība vistīrākā. Bet, kur bija TP cīņa ar ēnu ekonomiku treknajos gados, kad tam bija gan iespējas, gan resursi? Un, bez O dekl. visiem un legālās prezumpcijas reāli ar ēnu ekonomiku cīnīties nav iespējams, un taisni TP un satelīti šo likumus līdz šim bremzēja.
Zelma Birzniece
Z
Kampējs Šķēle,buldozers Šlesers imitē rūpes par valsti,bet visu laiku dzīvo pēc principa -rauj no citiem,rauj kur dabū.Sīkpartias jau paredzētas,lai šķēltu vēlētājus,°Tagad gatavo pēdejo kauju,lai izpārdotu Latviju KrievijaiVēl tikai strīds cik naudiņās Saulveži cer saņemt
Lelle
L
Aizveries, kretīn, un ej ārstē savu krabi, kas jau tev smadzenes grauž...
:)
:
Bet paša Šķēles slavenais 29 miljonu vekselis - tas gan ir "visšķīstākais" piemērs naudas iekasēšanas atklātībai, darījumu pārskatāmībai, caurredzamībai un pilnīgai ēnu izgaisināšanai. :)))
filozofs
f
lai ciiņai buutu redzami rezultaati , tad partiju iipašnieki sen buutu aiz resteem , jo partiju kases tiek pildiitas ar šo ekonomikas paliidziibu , ofšoru konti sen buutu paarpumpeeti valsts kasee, kameer šie partuju iipašnieki daliis un saskaņos amatus tiesiibsagaajošajos orgaanos , nekaada reaala rezukltaata nebuus , valsts setoros liidz šism mliidzekļi pamatiigi izsaimniekoti , valsts kontrole ar Sudrabas jaunkundzi priekšgalaa visiem meesliem cauri izgaajusi , secinaajumi izdariiti bet rezultaataa visas nelikumiibas padariitas likumiigas , jo nekaadas represiivas iejaukšanaas nav notikušas , tipa , jaa mees zinam ka liidzekļi izsaimniekoti , bet nav tiiša nodariijuma un lati miljonos ripo , faktiski 80 % no visas eenu ekonomikas naak tieši no valsts sektora, privaatajaa taadas summas neapgrozaas.
Boldrix
B
Skaidrs, ka neefektīvi, ja lielākie Kampēji vēl ne tikai nesēž cietumā, bet vēl tiek uzskatīti par cienījamiem politiķiem, kuru nevērtīgo viedokli pirms vēlēšanām publicēt.
izbijis valsts patriots
i
Vai tad tiešām jūs nesaprotiet ka Latvijā valdība ir tikai formāli. Jā ir apmēram Trešdaļa likumu kuraus tiešām pinēm valdība..Tas pats gājiens ar algu un štatu samazināšanu. Tas kas attiecas uz sfērām kuras neskar partiju intreses --LŪDZU SAMAZINIET ,BET TIKLĪDZ TAS SKAR TEIKSIM PELEKO KARDINĀLU INTRESES ATVAINOJIET---NEKAS NESANĀKS. Nevajag te lamat JL . Tiklīdz tiks dari'ts kaut kas vairāk sāks lidot bittes ,no kādas jaunceltnes nejauši nokritīs betona bloks un kā par nelaimi tieši uz galvas jaunā likuma autoram..Jā es rakstu riebīgi ,nekaunīgi jo šeit savādāk nevar.
Dombravs
D
Bet protams, ka kolīdz šķēle parādās, tas jāmet cietumā. jēļiem gribas, lai būtu viena taisnība (un ne jau šī vārda juridiskā nozīmē), bet gan taisnība, ko sludina tikai jēļi. Un visus zagļus korumpantus cietumā, jo tie citi zog ne mēs.
Terorists
T
Un cik tad tu pats savos uzņēmumos nodarbini cilvēkus bez papīriem un nodokļu nomaksas.Tā kā nevirini maujamo, ja valdība pilda pasūtījumus no lielāko partiju sponsoru puses.
.
.
protams, ka imitē. pretējā gadījumā šķēle būtu pirmais, kas sēdētu.
izbijis valsts patriots
i
Piekri'tu Šķēles kungs par deklarejamām summam ,bet tas ka enu ekonomikas dati 24% apsardzē ,izklaidē, tirdzniecībā liecina tieši par jūsu kolēģu ,draugu biznesa partneru negodīgumu. Arī viesnīcu bizness pieder pie izklaides pasākumiem.Tirdzniecība vispār nonsens ,jo tā lielākoties pieder sabiedrībā plaši pazīstamiem un pat cieni'jamiem cilvēkiem kuri katru dienu gatavi runāt par ekonomikas godīgumu. Ko tad kēr ---tos ražotājus ,tādus nepaklausigākus kuri nemaksā mafijas kassē 10 %. Labāk pasakiet cik no tām pilīm ir uzbu'vēts par pusvelti.Neaizmirstiet ka pastāv liela problēma ar darbā pieņemšanu uz pārbaudes laiku.Paiet pārbaudes laiks cilvēkiem nesamaksā vai iedod kaut ko uz rokas ,bet tālāk sveiki ---NĀKOŠAIS. Ne jau JL te kaut ko izdarīs jo te prassās pēc daudz lielākām reformām.Vienu korekciju varētu ienest Paraugprāva. Varbūt pat 2 ,3 ,4 5 utt. Nepatiķami ,jo citādi šai valstī tiešām nekas nemainīsies.
Liekulis
L
Labāk pastāsti, Šķēle, kā tā ēnu ekonomika radās! Kur tai izauga tik gari taustekļi? Vai varbūt prasīt Sončikam un Jakānam - taviem labiem draugiem?
nauda
n
Piekrītu, ka imitē. Ja valdība nopietni cīnītos ar ēnu ekonomiku, tad Šķēle jau sen sēdētu cietumā, nevis pļurinātu visos portālos...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas