Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Skolotāji gatavi arī badastreikam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Madrileña
M
Vai tad tieshaam nevar saprast, ka, ja tagad nesavilks jostu, tad juunijaa vairs nebuus naudas nekaadaam algaam??? Ne augstaam, ne zemaam??? Shkjiet skolotaaji nespeej aptvert, ka valsts nevar tikai vilkt un vilkt aaraa miljonus no kabatas. Ka taapat kaa nauda beidzas skolotaaju makaa, taapat taa beidzas arii Valsts Kasee. Nu nav un viss! Pat ja vinji badosies! NAV NAUDAS, NAV!!!
....
.
Tas kas bljaava, ka skolotaaji videeji samnjem pa 610Ls... !!! Tad ziniet, mums darbaa pat iestaades vadiitaaja tik daudz nesanjem!!! Pie mums darbaa visiem ir 1 likme, un ne vairaak!!!! Un sanjemam 340Ls UZ PAPIIRA!!! Kas veel teica ka 1200Ls pa visaam slodzeem sanaak, tam jau ljoti veicas, bet ko man dariit vienai, ar 2 beerniem, un ar 340Ls uz papiira?
....
.
4 meeneshus apmaksaatu atvaljinaajumu? Kur tas ir dzirdeets? kaut kaadu apsurdu juus nesat!
Teodora
T
Njā, njā... un "fonda naudas" un dāvanas? - kā tagad ir ar tām skolās un bērnudārzos?
zoos
z
Interesanti , kur ir tie JAUNIE skolotāji - kāpēc neiet strādāt uz skolu ? Skolās pārsvarā strādā skolotāji tuvu pensijas vecumam vai pat pensionāri . Kāpēc ? ... Tāpēc .... , ka štruntīgas algas un riebjas ar negatīvā aurā audzinātiem bērniem strādāt . SLIMIEM vecākiem nevar būt veselu bērnu . Sabiedrībai ir jāārstējas !
circenis
c
piekrītu! tas būtu labs gājiens. visi tie gudrie spriedelētāji un skolotāju nogānītāji pamatīgi aplauztos.
khm
k
kaapeec nevareeja notraadiit, kaada ir skolotaaju patiesaa alga, bet sleepjas aiz kaut kadam slodzem?
1337-> Valsts kase
1
Tups, tupam draugs. Vienīgais uz ko jūs spiežat ir "es strādāju ar bērniem"; bērnus izmantot ir baigi forši, tā dara arī katoļu mācītāji USA. Jūs visiem tiešām parādītu, ka esat baigie naži. Aicinu arī banku adminus uz striku 3 mēnešu garumā, tad nenotiks neviena transakcija un skolmeisteriem nebūs par ko uztraukties. Moš kāds nomirs badā, varbūt kāds bērns...
Valsts kase
V
Ne bada streiku, bet 1 menesa visparejo streiku un valdiba atjegsies, kad vinu pasu berni sedes menesi majas! Labs streika laiks butu maijaa, kad jabeidz skola, lai viss apstatos! Rezultats butu graujoss!
Liene
L
es saprotu, ka ir krīze un nepieciešams taupīt. un notiek aktīva to "laimīgo" profesiju pārstāvju meklējumi, uz kuru rēķina tad notiek budžeta lāpīšana. interesanti, lai neteiktu vairāk. man ir jautājums - tad kāpēc netiek izstrādāti priekšlikumi, ka tiks ietaupīts uz JEBKURA strādājošā rēķina - noteikt par cik procentiem tiek apcipta alga no kopējās algas lieluma. te es redzētu vienotību un savstarpējo solidaritāti, nevis rīdīšanu vienam pret otru un vainīgā meklēsanu, jo būsim atklāti, atbildība par esošo situāciju ir jāuzņemas visiem sabiedrības pārstāvjiem
Kerija
K
Vai žurnālistam darbs ir tikai tad, kad viņš ir kadrā? Nē, viņš saņem naudu arī par reportāžas gatavošanu. Kāpēc skolotājam tiek bāzts degunā - 21 stunda klasē? Man arī stundām ir jāgatavojas. Tas, ka viur bazūnē, ka tās tiek apmaksātas - jā, veselas 2 stundas. Pa tā varu paspēt sagatavot vien vienai klasei kd, ne katras dienas stundas. Tās arī ietilpst atlikušajās 19, tāpat kā sapulces ,kursu apmeklēšana, mācību plānu rakstīšana utt.
Exxlib
E
Nespeciālistam neieskaidrot, ka skolotāja 21 kontaktstunda ir atbilstoša 40 stundām citā specialitātē. Vai bļāvēji domā, ka Domburs arī strādā 2 stundas nedēļā, kamēr ir kadrā???
Exxlib
E
Vajag padomāt par to, kas nāk uz skolu par Ls 350 (ja nav administrācijā)??? Būs alga - būs konkurence...
Exxlib
E
Kāpēc nesaprot, ka mūsu rajonā ir tikai 2 jaunāki par mani (40) ķīmijas skolotāji???
Exxlib
E
Kāpēc neviens negrib dzirdēt to, ka es ar saviem 40 gadiem esmu 4 jaunākais no skolotājiem skolā, kurā mācās 300 audzēkņu???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Vēstule. Skolotāju protestu primitīvismā. Andris Upenieks, Ķeipenes pamatskolas direktors

Dombrovskis neredz iespēju nesamazināt skolotāju algas; protests notiks


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas