Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Skolotājiem atlaišanas pabalstu varētu izmaksāt vien mēnešalgas apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievs Latviešiem
K
Valdība velk un velk līdz 6.06... Kā tik pārvarēt 5% barjeru... kā tik noturēties līdz 6.06.... Pēc tam, tautieši, redzēsiet īsto realitāti - medicīnā, izglītībā, sociālajā atbalstā utt. Bet būs jau par vēlu. Bet tomēr tā pa īstam pilsoņiem nav tiesību sūdzēties - saeima un valdībā taču iepriekšējās vēlēšanās ievēlēta likumīgi: JL, TP, ZZS, LPPLC, TBDNNL, cilvēki no PS un SCP - visi tagad draudzīgi strādā tautas labā!
...
.
Uzskatu, ka visiem tagad vajadzētu celties kājās un nostāties pret šo valdības ''jaunievedumu''. Es tad īsti nesaprotu - vai skolotājs kāds noziedznieks?? Kurš vēlas mācīties par skolotāju/? Ātri paceļ rokas, jo vakanču ''maz''...
...
.
Paši skolotāji '' vainīgi ''- mācīja visādiem auniem ābeces zināšanas un re kā - tālāk par to nav ar' tikuši, vēl aizvien burto - izdomā jaunus, muļķīgus ''ārkārtas'' likumus, stulbus nodokļus un nespēj pieņemt, ka ja reiz bankrotē, tad bankrotē un nav ko ņirgāties par cilvēkiem
kastas latvijā
k
Kā valstī izpaužās sauklis - viens likums un viena tisnība visiem? Vai to kāds varētu komentēt?
kastas latvijā
k
Kad pēc vēlēšanām tiks atlaisti darboņi, , lai arī viņi saņemtu tikai viena mēneša algas apmērā pabalstu. Ja nē - Satversme tiesā varētu šo likumu , kas tagad tiks attiecināms uz skolotājiem, apstrīdēt tiesiskās paļāvības sakarā. Ja kas - par sociālās spriedzes radīšanu valstī, varētu griesties arī ES tiesā par cilvēka tiesību pākāpum iem, kas saistīti ar viena likuma dažādu interpretāciju dažādās profesijās strādājošiem.(sabiedriskais sektors - deputāti, padomju locekļi, ministri, - visi kalpo sabiedrībai.)
kastas latvijā
k
Valstī ir kastu sistēma - viens likums, bet dažādas interpretācijas - augstķā kasta padomes,, deputāti , ministri(arī sabiedriskā sektorā strādājošie), bet zemākā kasta - skolotāji(arī sabiedriskā sektorā strādājošie).
Aita
A
Valdiibai nav nekaada nojausma par sekaam,vinjiem kjeshas pilnas ar visaadiem labumiem,kas vinjiek daljas par tiem kuri paliek plikaam d---aam.
jautājums
j
Varbūt valdībai tomēr būtu jānāk pie prāta un jāvienojas ar arodbiedrībām par solidāru algu samazinājumu visiem skolotājiem ? Tad cilvēki nebūtu jāizmet uz ielas bez cerībām atrast darbu. Ne arī atlaišanas un bezdarbnieku pabalsti no valsts budžeta jāmaksā. Gan nodarbinātības līmeni noturētu, gan naudu ietaupītu... Dombrovski, nu sāciet taču beidzot domāt ! Jūs taču esat premjers ! Valdība vispār ir kāda nojausma kādas katastrofālas sekas būs šitam neprātam ?
Nastasja Fiļipovna
N
Līdz ar pedagogu atlaišanu un tad vēl ar šo atlaišanas pabalstu samazināšanu rodas liela grupa dziļi vīlušos cilvēku, kuriem pret darba devēju (algas maksātāju) - valsti - būs liels rūgtums.
U2
U
..kad bbeidzot no ''apvāršņa pazudīs'' visas šis koķenes...batjkas..(mjā kāds būtu nacionālais :))) tulkojums ko TB?????)..un pārējie pieriebušies taukmūļi!!!??? skolotāji vnk ar mazspējīgo arodbiedrību vnk ir par neizlēmīgu..lai šinī BANĀNU republikā kaut kas mainītos!!!ŽĒL!!!!!
liliputs
l
kapec skolotaji nav ielas tiesi tagad? jeb gaida lidz rudenim, kad atlaidis tos slepeni solitos 10 000? Repse acimredzot velas pasargat valsti no bankrota, kamer Koke un Eglitis velas pasargat vel uz mirkli savu adu nevis savas nozares. laikam jau atlaisanas bus lielas, ja jau paslaik aprekina cik var atlauties izmaksat kompensacijas un tad izdala summu uz atlaizamam galvinam.
Tāuntā
T
Nu kā ta, skolotāji tak naff Siles Padomju pim... sorry, locekļi.
SKOLOTAJA
S
Tad nu ir pienākuši laiki,ka esam sadalīti kastās un skolotāji iedalīti zemākajā kastā , jo pat ilgadēja apkopēja skolā (visu cieņu viņas darbam)atlaišanas gadījumā saņems kompensāciju vairāku mēnešu apmērā un arī pagastveči ,kas beigs darbu saņems pieklājīgi , bet mēs zemākajai kastai piederošie nekā!!!Es saprastu, ja grozītu darbu likumu un visiem pieņemtu likumu par vienu mēnesi , bet nu šitā izdalīt tikai skolotājus -tā jau nu ir prātam neaptverama rīcība! Aicinu izmantot portālu draugiem,lai paustu savu attieksmi deputātiem!
analfabets
a
busim izglitoti ta ka mus laca kaimini
analfabets
a
. Busim izglitoti ta ka mus stulbie lacu kaimini .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas