Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Skudra cer, ka daļa atlaisto ierēdņu tiesāsies ar valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:o)
:
Ko te Skudram daudzi krīt krāgā? Un ierēdņus apsmej? Ne jau ierēdņi paši savas darba vietas radīja un sevi pieņēma darbā! Kur tad gudrā Veismane bija tad, kad lielā daudzumā kopš 2005. gada tika radītas jaunas darba vietas ierēdņiem? Un tagad, izrādās, vainīgi ir ierēdņi, kurus jāatlaiž, bet tie, kas šīs vietas radīja, varēs ar gudru sejas izteiksmi spriedelēt tālāk par to, ka ierēdņu ir par daudz! Vajag saukt vārdos un sodīt tos, kas radīja uzpūstos štatus iestādēs, nevis runāt, ka mazie ierēdņi pie kaut kādām nelaimēm ir vainīgi!
nu,nu
n
šis Skudra jau vismazāk vajadzīgs nodokļu maksātājiem...
@
@
Lohotronā ieslēgts karuselis, un vājākie izkritīs, lai stipri sasistu asti un par to gadu saņemtu pabalstu. NU nevienā acī sapratne nav parādījusies, kā patiesībā jādara, tikai maļ un maļ tās mantras par IKP. Šķērmi metas jau ...
Žuks
Ž
Līdzīgi kā Kodoliņš par nodokļiem, viņš noteikti dibinās SIA, kur sniegs padomus ierēdīem kā izspiest no valsts maksimāli lielākās atvalināšanas naudas.
Populisms
P
valdība grib rādīt, ka arī tā savelk jostu. Bet kā var noteikt, ka tieši 10 proc ierēdņu jāatlaiž, apmēram tā rēķināja sarkanie - izsūtīsim tik un tik latviešus uz Sibīriju. Bet dažādām latvenergo un LGāzes astronomiskajām prēmijām neviens tomēr klāt neķeras, arī padomēs draugi sēd ar milzu algām.
zoolander
z
Diemžēl visi atlaistie pēc 9 mēnešiem tiks pieņemti atpakaļ kādā "Nekā nedarīšanas valsts aģentūrā". Nevienam privātajam biznesam tādi luņi, kas nodarbojas ar pašu izdomātām funkcijām, veic viens otram darba novērtējumu, un saņem pašu piešķirtas algas, nebūs vajadzīgi.
xZ
x
Apriebies par šo lasīt. Tai vietā, lai piegrieztu iespēju, ka n-tie ierēdņi šajā valstī saņem vairak par Godmani, viņi vienkārši mehāniski atbrīvojas no 10%. Un vēl par to maksās.
Ieva
I
Tikai tad tos tiesātieskāros vajadzētu pieminēt laikrakstos, lai, kas zina, viņi saņemtu savu daļu neapmierinātības no apmeklētājiem!
Ērglis
Ē
Skarbā realitāte būs tāda: a) ierēdņi ir ļoti labi aizsargāti no likuma puses, tā kā nebrīnīšos, ka viņi "ownēs" valsti šajos tiesu procesos; b) papildus valsts dabūs izmaksāt kolosāla apjoma bezdarbieku pabalstus, kāmēr džeki smēķēs zālīti un paralēli domās kā vēl kaut ko no valsts izsūknēt; c) valsts institūcijās darbinieki vairāk gribēs izpatikt priekšniecībai, nevis labi veiks savu darbu, rezultātā par jebkādu darbu optimizāciju un kvalitātes paaugstināšanos varam aizmirst, drīzāk otrādi; Nu nevar vienkārši to visu nogriezt un pēc tam štukot, kā visu optimizēt.
E.
E
Valsts Kancelejas vadītāja (godmaņa tenisa partnere) civildienesta pārvaldes likvidēšanu ir gribējusi, kopš viņa ir šajā amatā. Nu tas būs izdevies. Ja nemaldos, ierēdņiem katru gadu ir darba novērtējums. Vai tas nevar būt viens no kritērijiem, lemjot, kurus atlaist, kurus ne?
JO
J
Mani pārsteidz Skudras nekaunība!!! Protams, viņa vadītais kantoris ir luņu&nahļebņiku tusiņš.
.
.
Rodas iespaids, ka ierēdņi okupējuši šo valsti...
plakanais
p
ja iedos tādiem skudrām analizēt kas ko dara un cik, tad rezultātā iznāks, ka vajag klāt vēl kādus 15% esošajam štatam.
Onjons
O
starp citu - vai kāds ir arī pareķinājis cik izmaksās sociālajam budžetam apstāklis, ka vairums atlaisto pusgadu nekur nestrādās un saņems bezdarbnieka pabalstu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas