Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Skudra: PLL, iespējams, jāatsakās no Stendzenieka pakalpojumiem, Ulmaņa iesaiste bija kļūda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izabella
i
PLL kluda bija pieaicinot Skeli un Ulmani ka ari uzticot veidot reklamu Stendziniekam.Vins savas dotibas ir ka redzams izsmelis.Aiz savas iedomibas ka ir labakais.
Iespējams
I
viss ir prātīgi izskaitļots. Dombrovskis un Co, pieņems ĻOTI nepopulārus lēmumus. PLL un SC, veidos apvērsumu, atnāks kā glābēji baltā zirgā, un tiks pie visa sev kārotā. iespējams, ka vairāk, kā būt opozīcijā viņi nevēlējās, pašreizējā situācijā, vienīgi mazliet vairāk vietu gan.
pako
p
“acīmredzot, mūsu kampaņa nebija pietiekoši efektīva, lai iegūtu 30 vai 40 vietas parlamentā” - a šitas ta velk uz nasing spešel lauriem ...
edgars
e
PLL sakāves vaina jau nav reklāmās,bet tajā visā,ko viņi sašeptējuši pēdējos desmit gados! Bet kur nu šiem lepnajiem kungiem to saprast!? Tautai tie uzpūtīgie un visuzinošie pūšļi vienreiz ir apnikuši!
viedoklis
v
Alkatiiba- LPP vislielaakaa kluda
Memory
M
Kur pirms treknajiem gadiem dzīvoja visi tie, kas varēja dabūt kredītus māju iegādei ap Rīgu ? Ja t.s. vidusšķiras pārstāvji būtu spējuši apjēgt sen seno mūsu senču atziņas 'Parāds nav brālis', tad 9.Saeimā nebūtu valdošie iz TP. Tagad nāksies parādus atdot, jau jau nebija vēlmes balsot par PLL, kuras daudzie vadošie kadri un ierindas biedri arī ir iekrituši ''slazdos'' ( Lido piemērs ) - un nebūt nevēlas tajos palikt.
demarko
d
"Savukārt J.Savickis norādīja, ka esot vīlies vidusšķiras balsojumā, jo tieši tās intereses aizstāvot PLL: “Kad papētīju, kā balsots apkārt Rīgai saceltajos mazajos ciematiņos, tie visi bija nobalsojuši par Vienotību, bet es biju gaidījis, ka būs balsojuši par mums.” Šitais teikums parāda cik patiesībā tālu no realitātes ir šo kungu domāšana...mazajos ciematiņos ap Rīgu dzīvo visi tie, kurus "gāzi grīdā" treknie gadi praktiski iznīcināja un iegrūda parādos uz gadu desmitiem, lielākā daļa no viņiem tikai gribēja daudzmaz cilvēcīgu dzīvi, bet iznākumā tika iedzīti slazdā un vēl lielākā izmisumā...tajā pāšā laikā lielie kungi, izmantojot administratīvo resursu uzvārījās uz viņu un mūsu visu rēķina.
es
e
drīzāk Šķēles iesaiste bija kļūda, nevis Ulmaņa..
sviests
s
Jābūt ir diezgan naivam un tuvredzīgam ,lai domātu ,ka Dombrovskis ar prieku pieņem nepopulārus lēmumus !!! Arī citā variantā AŠ 2 ,būtu jārikojas tāpat ,tā kā ,nevajag te lūdzu dezinformāciju!Dievs dod tev pašām tik daudz prāta,izturības un iekšejās pārliecības spēka kāds ir Dombrovskim !
maija
m
Īstenībā Stendzinieks savu darbu izdarīja perfekti, bija maz izredžu, ka PLL pārvilks pāri 5 % barjerai, bet masīvā reklāmas kampaņa un visu veidu zombēšana tiešām nostrādāja. PLL vajadzētu no priekiem lekt gaisā un Stendziniekam uzbūvēt piemenekli, jo neviens sākumā neticēja ka viņi vispār vēlreiz varētu iekļūt Saeimā.
papucis
p
A! Re pie kā noved nepamatota PAŠPĀRLIECINĀTĪBA un naspēja UZKLAUSĪT CITUS. 112000 lS "'PAR VIENU SPRUKSTIŅU"'-tas Jum,.kā mēdza sacīt ekonomists Jānis Āboltiņš. ir ""maksa par izglītību"".Latvijai pietiek ar DIVĀM PARTeJĀM: "MAZO ZĪLONĪTI nu MAZO ĒZELĪTI.Citādi tas "'demokretīnisms"",citādi to nenosauksi,turpināsies arī nākošās vēlēšanās.
Blondīne
B
Var var. Visu var! Pat melnu par baltu un baltu par melnu. Kad Staļins nomira tauta visapkārt asaras lēja ( paskaties dokumentālos kadrus). Paskaties vēsturi kā ļenins revolūciju taisīja, kā Hitlers tika pie varas.
citu premjeru
c
Neesmu AŠ2 fans, bet redzēs, kā dziedās Vienotības suminātāji pēc visu akcīzes nodokļu pacelšanas un nespējas mazināt bezdarbu! Dombrovskis ir tikai paklausīgs SVF grāmatvedis. Kur ir ekonomikas attīstības programma? Visi plēsīsies ap amatiem, jau plāno, kurš varēs ielīst par prezidentu...
Jēpītis
J
Jā, aizmirsu autoram pateikt paldies par korekto rakstu. Labojos : Paldies profesor !
čiepa
č
Stendziniekam tika uzticēts neizpildāms uzdevums...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas