Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Slaktera angļu valodas zināšanas “vienas no vērtīgākajām”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hermīne
H
Angļu valode nebija spīdoša, bet ar izdarītu mājas darbu, būtu pieteikama. Jautājumi bija paredzami un tēmai vajadzēja būt caurcaurēm pazīstamai. Ja būtu iemācījies "topiku" kā mēs sacījām skolā, domāju, ka tiktu cauri.
kauns
k
man kauns lasit so.....kaun par Latviju, kauns par sadiem ministriem,vai tiesam cilveki Latvija ir tik talu degradejusies..............?????????????
ha ha
h
"Ha! 19.01.2009 09:16 Slakteris noturējās: uz viņu paskatījās, nenobijās un naudu tomēr iedeva!" Slakteris noturējās: uz viņu paskatījās, nobijās, bet naudu tomēr iedeva.
H.K.Andersena motivs
H
Pilnīgs sviests! Kur ir tā mazā meitene, kas uzdrošinājās pateikt: "Bet karalis ir kails!"? Kurš beidzot nosauks vārdā to sērgu, kas aptumšo prātu ES naudu paostījušiem deputāteļiem un viņu marionetēm (valdībai)?! Kāds nebeidzams kauns Latvijai!!
Suns
S
Bilde gan laba, piestāvētu pie sienas kā glezna
latvietim
l
Ja mēs,esot tādā bedrē, spējam par sevi pasmieties, tad jau vēl būsim dzīvotāji. Vai tad igauņiem vien ir ļauts par mums smieties? Bet vispār, tie vairāk ir smiekli caur asarām.
PUĶE
P
Vai Slakters nepaskaidrotu kāpēc jāaizņemas tie miljardi,tāpēc,ka viņš un tautas partija noveda un izlaupīja valsti,visu laiku nepirkstiņu nepakustināja tautas labā,bet tagad varonis vot aizņēmos,krītat ceļos un paldiniet,ja jau aizņēmies,tad arī pats ar savu svītu atdod
lauķe
l
Kā jūs nesaprotat.Mūsu fin.min. ir very very special.Viņš taču vnk speciāli izlikās, ka neprot anglu valodu, lai izsauktu VF naudas dalītāju žēlumu pret nabaga cilvēciņu, kas pats būdams ne sevišķi gudrs, lūdz žēlastības dāvanas saviem vēl muļķākās valsts iedzīvotājiem.
hm
h
kaa saka-kas vainiigs,tas bailiigs.TP-laikam zina,kas satraadats,taapec tik dedzigi grib,apejot referendumu,panaakt aarkaartassssss veleshanas.laikam jau nebija gaidijushi ,,visuvarenie,,ka prezidents ienems savu -tautai patikamu-nostaju.slakterim jau nu vajadzetu mukt,ko kajas nes.
deputāts
d
Jā,domāju ka tas tips ir glums un stulbs,bet ka tik lielā mēra nevarēju iedomāties.Būtu labāk turpinājis bietes auzēt,lopiem vismaz vienalga kādā valodā burbulē.
dainis
d
ceru, ka angļu valodas skolotāji un pasniedzēji laicīgi noreaģēs uz šo pērli un spēs aši aši pieregulēt savas mācību metodes, lai arī viņu skolēni/studenti iegūtu vērtīgas angļu valodas zināšanas
Slakterim
S
Kredīta nepieciešamība ir tikai sekas Slaktera nemākulīgai ministrēšanai, kas mūsu bērnu bērnus iedzīs parādu jūgā, tāpēc nevajg lielīties par kredīta saņemšanu
nīgrais kroplītis
n
Viņš ir klauns, ar sarkanu degunu, taurīti rokās un sprogainiem matiem. 99,99% cilveku redz ka viņš nekā nejēdz, bet pats turpina apgalvot ka ir "super puper" gudrinieks. Tā ir bezkaunība!
nja
n
nevajadzēja valsti līdz tādai situācijai davest. pieļauju, kādas varētu būt pārējās zināšanas finansēs, jo visa vērtīgā literatūra ir angļu valodā. tāpat kā visa aktuālā informācija. riebjas, ka TP sistemātiski, neieklausoties profesionāļos, valsti līdz šim noveda un tagad filozofē par savu lieliskumu, vēl pie tā visa aizņemoties. valsts nav datorspēle, bet mūsu politiķi sapratīs to tikai tad, kad paši reāli pazaudēs visus punktus lepno māju un noguldījumu izskatā. ja tas kādreiz notiks.
river...
r
Jūs lūdzu nejaucat...VIŅŠ ir valstsvīrs, un ja viņš var radīt iespēju, ka par viņu var patiesi smieties.... Jūs jau pats pateicāt, lielais vairums apzinās un kautrējas...bet mūsu brašais valstsvīrs...tik sakāpintu pašapziņu, ka maz neliekas. Nekādu godu ne valstij, ne sev viņš nedarīja, tā tur mērkaķojoties !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas