Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Slakteri uz Briseli pavada padomniece Gulbe

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vinnijs
v
Godīgi sakot, man vienalga vai tas ir A.Slakteris un I.Gulbe, vai J.Bērziņš un A.Kalniņa! Svarīgi ir kaut kas cits - lai valstī būtu tāda kārtība, ka arī ministrs nevarētu darīt to, kas pašam ienāk prātā un svarīgās sanāksmēs nevis viņš izvēlētos, kurš brauks līdz un sēdēs blakus, bet tas jau būtu paredzēts kādos kārtības noteikumos, t.i. līdzbraucējs būtu labākais un zinošākais eksperts attiecīgajā jomā! Citās valstīs pie šādas publicitātes, visus amatus būtu atstājuši abi - gan ministrs, gan padomniece! ja paši nebūtu pratušies, tad to viņiem pateiktu pašu partijas biedri. Grūti iedomāties, ka piemēram, Zviedrijas vai Dānijas ministrs vispār atļautos ko līdzīgu!
Bum-bum
B
No valsts piedalījās 2, bet šodien jau cita valdība un citi ministri. Ar rītu tie 2 pat finanšu ministrijas durvis nevirinās. Parītu citi 2 brauks. Un sāksies no jauna. Paņem nododkļu naudu un brauc. Vienkārši. Kāpēc tādam ministram, kurš pēc 2 dienām nebūs ministrs, būtu jādodas šādā uzdevumā? Laikam mūsu politiķi dziļi iespaidojušies no VVF Āfrikas apciemojumiem. Gan mīlestība,gan slikts piemērs nerūs.
aplis
a
apskatīsim gan, vai JL padzīs šo nepiesātinamo dāmīti
mango
m
vienīgā iespēja tikt vaļā no Gulbes ir aitaisīt to viņas neko nedarošo kantori.
Rika
R
Slakterim patīk viss,kas ir nasing spešal,un Gulbe gan vizuāli,gan savādāk ir ļoti nesimpātiska..Un iedomīga .Phēē..
reala
r
Nezinu, kāpēc šī tauta pacieš, ka kaut kādas apšaubāmas ingūnas gulbes saņem padomēs un citur ap 100 000 latu izpeļņu gadā no tautas nodokļu maksātāju kabatas. Civilizētā sabiedrībā viņa jau sen būtu patriekta ratā.
shady
s
Ingūna Gulbe ir viena riktīga blēde valsts amatā. Patriecama.
Milda
M
"Karotīšu Gulbe" ir riktīga "šeftsmene", kas savu personisko kabatu nemitīgi ir papildinājusi ar astronomiskām summām no Latvijas valsts budžeta. Latviešiem šo Ingūnu gan vajadzētu ar dakšām patriekt no visām valsts un pašvaldību iestādēm un arī no politiskām partijām turēt pa gabalu.
josifs
j
labs, interesanti vai tas tips ir vēl arvien precējies, vai nedzīvo kopā ar sievu un mazo puiku? izskatās, ka šādi vīrieši-publiskas amatpersonas ir pelnījuši pazemojumu vistizlākajā veidā.
izsmiekls
i
beztiesiskā valstī ko gan var teikt slaktera sieva vai gulbes vīrs.................pie mums korupcija, valsts nozagšana, maucība un amoralitāte iet roku rokā
zinu
z
Kāda padomniece-prasta brūte!
lno
l
Un nesāksim par to, cik ES slikta... padomāsim ____________________________ ES ir tik "slikta", cik "labi" ir mūsu valsts interešu aizstāvji:) Valsts nauda zaļās karotītes uzkrāsošanai uz preces nav vajadzīga.
Buffalo Springfield
B
Atslēgvārds "Buy Irish". Es nekādi neaizstāvu Ingunu Gulbi vai A. Slakteri - jo ātrāk no abiem tiksim vaļā, jo LR tautsaimniecībai labāk, taču viņa nav vainīga pie tā, ka no zaļās karotītes tika izņemts vārds "Latvija". Eiropas Savienības dalībvalstī valsts par saviem līdzekļiem nevar sponsorēt kampaņu, kas aicinātu pirkt nacionālās preces. Arguments, ka varēja jau slēpti iekrāsot "zaļo karotīti" valsts karoga krāsās...hmmm.... zaļā karotīte valsts karoga krāsās? Pie kam zaļā karotīte nekādā veidā neietekmē ražotāja iespējas uz savas produkcijas likt izcelsmes valsts norādi. Nedrīkst tikai veikt reklāmas kampaņu par budžeta līdzekļiem, kas aicinātu pirkt Latvijas preces. PS. Un nesāksim par to, cik ES slikta... padomāsim, ko EKT aizliedza zviedriem "Laval un partneri" un somiem "Viking Line " :)
lidmašīna
l
Bļāviens, valsts ir novesta līdz bankrotam, tauta līdz izmisumam, tikmēr vainīgie dzīvo bez bēdu. Kalvītis ar saviem hobijiem nodarbojas - hokeju, medībām, Godmanis aizbrauc atvaļinājumā, Slakteris ar top līmeņa m...u pa gultu vārtās. Citējot klasīķi... patiesība lielās devās ir nomācoša.
x
x
es centos pajokot, muljkje :)))))))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas