Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Slakteris: ne es filmu sāku, ne remontus, pašlaik budžetu taisu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Ceru vismaz ka mēbeles ražotas Latvijā un nauda tādējādi palika Latvijas naudas apritē.
Jautrais
J
Iedzersim pa glāzei kamēr pie varas mēs, pēc tam neviens neielies.
kaut kas
k
Nu bet tak arii taupibas rezima laikaa griestus ir veseligi balsinaat! :D vismaz kaut neliels gaisumins tumsajos laikos! :D Remonts veseliga lieta:)))
pipi
p
Dienas korespondentes atkal kāro kaut kur atgulties, tāpēc luncinās ap dīvāniņu, kamēr Slakteris intervijā atbildēja uz pavisam citiem jautājumiem. Nožēlojami, kur nolaidusies Diena.
Finansists-veterāns
F
Finansu sistēma ir katras valsts pamatu pamats. Filma notekti būs pati lietderīgākā priekš valsts jubilejas. Interesanti, ka finansu ministrija bijusi tajās pašās telpās kopš mājas uzcelšanas. Vienmēr tur ieejot tika izjusta atbildība un svinīgums. Ļoti gaidīšu un noteikti noskatīšos filmu. Tai jābūt ļoti interesantai.
Kiki
K
Es domāju, ka Slakteris jau varēja šo visu daudz sakarīgāk izskaidrot - gan par filmu, gan par griestu balsināšanu. Spurdziņš jau ar nebūtu jāpataisa par peramo zēnu - liekas, ka ir viens no sakarīgākiem politiķiem, no tautas viedokļa raugoties, jo nav tik slīpēts uz savās kabatās raušanu (nezinu, vai nu nemāk , vai negrib - to nespēju izvērtēt). Bet tiešām - arī Diena.lv varētu rakstīt par nozīmīgiem jautājumiem, jo to, ka pirkt baltus dzīvānus pa lielu naudu ir slikta lieta, pateica visi un visos līmeņos jau sen!
caurais maiss.....
c
..protams ka ''daudznozaru vispusīgais '' ministrs nevar uzņemties atbildību!!!Viņš diezin vai vispār zin ..ko tas nozīmē!!!???:))
drausmas
d
Kā man tā tautas partija patīk....... Galvenais, lai vēl paspēj kautko sazagt sev un dēliem///
Onjons
O
kur tad palika iepriekšējās mēbeles?
Ieva
I
Cik sapratu, tad Anša Cīruļa darinātās mēbeles ne tikai nevarēja, bet nemaz nedrīkstēja vākt prom. Ja vēl atceramies, ar kādu izbrīni ministrs uztvēra apstākli par īpašajiem atlaišanas pabalstiem valsts pārvaldes darbiniekiem-varbūt šis vienkārši neprot lasīt? Un, pat ja prot, darba kabinets tomēr nav tava guļamistaba......
Nora
N
1. Vai tad Anša Cīruļa dizainētās mēbeles neizvazāja jau deviņdesmito gadu sākumā? 2. Smuks virsraksts un skaidrs vēstījums rakstam, - divas būtiskas lietas labai PR ziņai. Man patīk.
matiss no meza
m
ar uzsvaru uz "neko nezinu"... diemžēl
matiss no meza
m
Par 30`000 Ls jau kurais raksts.... Mani gan vairāk interesē visi apsvērumi, kādēļ nolēma celt gaismas pili, kamēr cilvēki piketos pieprasa sev apsolītās algas un kaut vai tā pati Jelgavas biblotēka ir avārijas stāvoklī...
ZBL
Z
Latvijas finanšu Slakteris taisa budžetu. Skan diezgan optimistiski.
Portrets
P
Es neko neredzu Es neko nedzirdu Es neko nerunaju Es neko nezinu Portrets musu valdosai koalicijai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas