Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Slakteris remontē ministriju un pērk dārgus dīvānus

Ekonomikai grūtajos laikos valsts budžeta veidotājs finanšu ministrs Atis Slakteris (TP) savā kabinetā un uzgaidāmajā telpā ticis pie jauniem ādas dīvāniem. Raidījums «Nekā personīga» noskaidrojis, ka 11 200 latu izdoti par mēbelēm un vēl nezināma summa - par telpu remontu.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departamenta direktore Diāna Bērziņa raidījumam teica: «Konkrēti par šīm visām [mēbelēm], kas iegādātas arī ministra kabinetam, ir zem 10 tūkstošiem latu. Ar PVN tie ir 11 tūkstoši 200 latu.»

Ministrijā ar raidījumu «Nekā personīga» neviens nevēlējās par šo tēmu runāt. Pats ministrs atradās komandējumā Lietuvā, valsts sekretārs - arī bija komandējumā, tikai Japānā, bet neviens ministrijas darbinieks nevarēja atrast atslēgas no telpām, kurās ir jaunās ministra mēbeles.

Preses sekretāre caur kristālstikla durvīm varēja parādīt vienu no dīvāniem, tas bija novietots svaigi izremontētajā finanšu ministra pieņemamajā telpā. Tādu dīvānu esot vairāki. Arī ministra darbistabai.

Raidījuma aptaujātie rīdzinieki nevarēja iedomāties, ka tāds mēbeļu komplekts varētu piestāvēt finanšu ministrijai un vairākums tos nodēvēja par kādas pils interjera priekšmetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas