Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Slakteris remontē ministriju un pērk dārgus dīvānus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
[email protected]
a
KAS VĒLAS NOPIRKT TĀDU PAŠU LIELISKU,STILĪGU, MĪKSTU, BALTU DĪVĀNU VAI VARBŪT KRĒSLU VAI KO VĒL,LŪDZU,JAUTĀJIET MAN! PIEDĀVĀJU DAŽĀDAS KRĀSAS. LIELISKI PIESTĀV MINISTRAM! VĒLĀK REDZĒSIET!
ES pats
E
Man interesē vēl viens zaudējumu veids - vai tos dīvānus ražoja Latvijā ( tad vismaz kāds ražotājs tika atbalstīts ar pasūtījumu) , jebšu tā naudiņa aizplūda no Latvijas?
ES pats
E
Zīmīgi, ka ministrijā ..."neatrada atslēgu tiem kabinetiem"! Kas notiktu, ja tur noreaģētu dūmu detektors? Blēdības sākas no ministra - partijnieka ( ko nu no tiem var gribēt!), BET viņu atbalsta arī padotie - it kā no tautas vidus nākušie
kukainis
k
Visreālākā taupība būtu, ja visa koalīcija atkāptos, nepaņēmuši ne santīmu kompensācijās... Sapņa beigas.
Senais
S
Neticami, ka pats ministrs lemj par dīvāniem. Ļoti ticami, ka viņam derētu pārbaudīt savas ministrijas saimniecības pārziņa, vai kā nu to tagad sauc, varbūt mēbeļmenedžeris, lojalitāti. Izskatās, ka te uzdarbojusies opozīcijas 5.kolonna. Nevar būt, ka Slakteris tīši slaktē nost sevi.
Signe
S
Tas ir mans smukais dīvāniņš. Un es te mazliet pačurāšu.... Nez kāpēc ienāca prātā sens relāmas tekstiņš.
Milda
M
Mērkaķi, ko lai saka ... pretenciozāku dīvānu laikam nevarēja atrast ... VEMT gribās
Ansis
A
Ārstiem jāatgriežas slimnīcās , komponistiem koncertzālēs , lidotājiem debesīs, jūrniekiem jūrās un okeānos utt. SĀCIET AR SEVI , parādiet piemēru citiem , tad cienīs . Saeimu var samazināt uz pusi , kaut ar rītdienu, puse tāpat neko nedara (lasa avīzes, runā pa mobilo, guļ vai krāc pat, daudzi vispār neuzskata par pienākumu ierasties, daudzi slavē Latvijas okupāciju.....)
Marika
M
paldies raidijumam "Nekā personīga" pateicoties kuram mēs redzam kā ekonomē finanšu Ministrija. balti ādas dīvāni.... tur visi ir prātā sajukuši
Onjons
O
un Zatlers no rīta teica, ka spainītis tukšs.. vai arī leikajiem privātajiem tēriņiem kā šiks dīvāns ir cits spainītis vai pat muciņa????
Eda
E
Lelle 07.09.2008 20:57 Parazīti uz tautas kala...kad iesim ielās?????????????????????????/ *********** Piedod, bet gājiens ielās jau bija, tam sekoja referendums-tautas viedokļis par situāciju, ko tauta arī "izmantoja" - izgāza.
Eda
E
nu,cik tad to dīvānu viņš ir nopircis? 10 gab.? nu nemaksā 2-3 dīvāni 10 T.:( tie konkursi ir labi, ja neņemt vērā, ka pielikums ir pamatīgs un vienkārši veikalā var atrast to pašu pat lētāk un bez visādiem konkursiem. Kā tur bagātajos namos ir "ekonomka"(kas vada saimniecību), tatad mūsējiem no val'dibas arī vajadzētu nevis saimniecisko nodaļu, bet "ekonomku", lai viņa sekotu līdzi tēriņiem un ne vairāk nekā ir.
jo jo
j
un ko par sito skaisto PiaRu saka Slaktisa viedais pr padomnieks Mozera kungs? :) to tik spej kaa kameras prieksaa izbiidiit sabijusos skuki, kurs sarunaa visaadas mulkiibas un uz diivaanu aiz stikla skataas kaa zem taa divaana nedarbus pastradajis kakeens :)
kekss
k
bļaduni........
ase
a
Šāda tipa dīvāni vislabāk iederētos kāda bordeļa salonā, kur klientu gaidās zvilnēt pusplikām, zeķturainām prieka meitām, bet ne respektējamā 'valsts iestādē! Nu pilnīga deģenerācija gan gaumei, gan mēra sajūtai ... Ja gods un sirdsapziņa aizgājuši neceļos, tad vismaz kādai prāta paliekai vēl vajadzēja būt. Bet nav, nav...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas