Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Slakteris: Sportistiem prēmijas tiks izmaksātas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laimdota.
L
Neaizmirsīsim, ka prezidenta rezidences uzpucēšanai arī vajadzīga smuka naudiņa To varbūt pensionāri saziedos ......
ugunsdzēsjiem mediķiem izmak
u
nevis šitiem, kas tēlo vēršus arēnā. Kam viņus vajag, vecumā visi kropli.
un viņi ņems pretim???
u
?????????????????????????????
alnis
a
njaa, nu mums grutajos laikos ir arii savs Dzokers. Vakar skatijos 100. pantu u nesapratu, ko tas Slakteris velas panaakt ar savu vavulosanu par milzigo caurumu nakamaa gada budzetaa? Tas izskatiijas nevis nopietni, bet tragikomiski.
Kas atbildēs
K
Par Gaismas pili, nesamērīgi augstām amatpersonu algām, barokļiem padomēs, deputātu pabalstiem, progresīvo nodokli, korupciju, aplokšņu algām, zirgiem, ierēdņu izklaidēm un citām taupīšanas iespējām vienkārši noklusē. Nu 300 tūkstoši Ls no mūsu nodokļiem olimpiešiem ar tik plašu žestu, it kā tie būtu miljoni...un skolotājiem, un pensionāriem jābūt priecīgiem par to, ka nesamazinās. Redziet, arī pasaules ekonomikā pagrimums! Lūk tā, bez skatļiem un salīdzināšanas ar pasaules valstīm pārliecina 'mūs - padumjo pūli. Tikai nevajag izglītoties, tā vieglāk jūs pārliecināt un vadīt!
VOVA
V
Ja, jau pie mums ir tik shvaki,tad kaadeelh, ir vajadziigs shis stikla monstrs.DEMAKOVAS plaanpraatiiba.Kas tur seedees un lasiis.BIBLIOTEEKA ir domaata prieksh graamataam un maaciibu vielas, nevis augsmanhu saietiem ar kraashnhaam kafeiniicaam.
Jā...
J
Švakais ministrelis!!! Atkal muļķības runā, par spīti ļoti sliktajai budžeta situācijai.:) Iespējams, būs jāatliek A.Slaktera (TP) algu grafiki. Jātaupa. Matemātiķis H... Kuri tad to budžetu rēķināja, laikam ne jau A. Slakteris (TP). Grābiet tik sev, jums jau vienmēr par maz, stipendiāti!!!!! :))
sovjets
s
Šķerbaķikam vēl no Saeimas vajag prēmiju izmaksāt. Uzreiz par gadiem četriem. :))
Terorists
T
Un novilks no Kalvīša nudu par biļetēm.
krista
k
Ak, kungs, kāda liekulība no Slaktera puses! Ar rūpju pārņemtu vaigu viņš intervijā neskaitāmas reizes pieminēja pasaules ekonomisko lejupslīdi. Lielā mērā mēs šajā bedrē esam pateicoties oranžo valdības iepriekšējo gadu nesaimnieciskumam un izšķērdībai.. Cik miljonus, mētājoties ar naudu pa labi un kreisi,kā arī zogot, viņi bezjēdzīgi nav palaiduši vējā?
īstais fans!
ī
Pamēģini nemaksāt! Tad dēlam no Rīgas domes kases neredzēt nevienu santīmu!
Janka
J
Ceru, ka neaizmirsis par Eiduku
Es
E
Ceru, ka sportisti saņemt pieklājīgas prēmijas, kuras atbilsti 10-20 gadu darba algai. Un ceru, ka politiķi sapratīs, ka sportisti ir jāatbalsta finasiāli jau no mazotnes nevis tikai priecāsies par sportistu jau paveikto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdfdf

MK noteikumi nosaka, ka par pirmo vietu olimpiskajās spēlēs sportistiem individuālajos sporta veidos pienākas līdz 100 000 latu liela naudas prēmija, par otro vietu līdz 50 000, par trešo līdz 30 000.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas