Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šlesera šoferis: dēla iecelšana SM uzņēmumā ir ģimenes lieta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Nu,jaasaka,ka,Sleseris ir izveidojis savu SIA no saviem pazinaam un bijusajiem padotajiem darbiniekiem.Sakiet, vai taads var straadaat par ministru galva aiznemta,kaa tik saveejos iedabuut treknos kreeslos,bet kaapeec uz taadaam vakanceem lai nepretendeetu citu aprindu jauni,talantiigi cilveeki,kuri ,tiesaam,ienest u sajaas piesmakusaas aprindaas svaigu dvesmu! Nost ar siem stagnaatiskiem ministriem,jo citi jau nav labaaki!
iz tautas
i
Kā vērta ir tauta, kas pieļāvusi šī cilvēkveidīgā nonākšanu varas augstumos?
smaidish
s
šleserokula, tas ir ģimene.
Baigais falls
B
Jasaka kā pēc viņa reklāminas- Šleseram ir tik daudz vīrisķas enerģijas, ka viņs ne tikai latvju tautu izvaros līdz nāvei, bet paņems priekšā arī Eiropu. Īsta raķete!
ince
i
šlesers = pirmais virs, kura īpašumus vajadzētu nacionalizet gadiem ilgassava stāvokļa nekaunīgas izmantošanas dēļ. Valsts budžets ir tik mazs, ka kungam vajadzētu nest politisko atbildību par ilgo valstsvīra darbu, krahu valstī un atdot savus īpašumus valsts glābšanai. Tāpat vajadzētu rīkoties arī viņam pietuvinātajiem. P.s. Šlesera nekaunība ir izcila. Te tiešām iederas paruna = ne kauna, ne goda. Izcils melotājs, izcili nekaunīgs, izcili vienaldzīgs pret Latvijas valsti un tautu.
he he
h
kuras ģimenes?
Ciniķis
C
Kurš te vēl spēj saskatīt savu valsti? Sava valsts būs iespējama tikai tad, kad ne tikai čekista pēctecis Leščinskis jaunākais būs mumificēts, bet līdz ar viņu arī tādi politiskie pitekantropi kā "nothing special" un pārējie...
postTicējuLatvijai
p
pēc šī vairs nevaru uzticēties Latvijai, tā taču ir Mana nauda un mana valsts, ko viņi ir piesavinājušies SEV!
es
e
Man neliels jautājums - Vai mums ir '' Satiksmes Ministrija '' vai "SIA Satiksmes Ministrija ''????????????Kas varētu uz to sniegt atbildi????????
222
2
ak, vai!!
diemžēl
d
kO BRĪNĪTIES. TĀ TAČU SEN PRAKTIZĒ.vēl dara tā, pieņem savu čomaku, kas zondē situāciju un ziņo priekšniekam ko kurš teica. Valsts pārvaldē un pašvaldībā jau vajadzētu tomēr strādāt zinošiem darbiniekiem. TĀPĒC JAU IET KĀ PA CELMIEM. Privatajā biznesā lai ņem ko grib.
Nika
N
Personīgi pazīstu Kasparu Upenieku. Inteliģents, gudrs un visnotaļ patīkams cilvēks.
Iedzīvotājs
I
Šlesers var darīt ko grib-valsti vairāk kā pusi ir izlaupījis, bet prezidents un premjers pasmej un ļauj tik rullēt tālāk. Visi viena laupītāju banda! Rubiks pāris mēnešu laikā ieliktu aiz restītēm un attiecīgos radiņus un drauģeļus izapurinātu kā lupatas. Krievu laikā par ļaunprātīgu valsts apzagšanu lielos apmēros lika pie sienas. Un pareizi darīja! Kaut ātrāk mūs pievāktu kāda normāla valsts par provinci. Nu tā šie bandīti nevarētu rīkoties. Godmanis tik visu tautu -nomērdēt badā, atstāt bez darba, zālēm,izglītības, bet viši mēsli zog kā zagu8ši! Kur tad ir mūsu taisnā tiesu sistēma?
Žuks
Ž
Laikam tas Repše pigu bija atliecis, lai nerādās Latvijas tautai un viņai ir prāts saskrējis vietā, kur mugura zaudē savu cildeno nosaukumu.
Rukmanis
R
Kas tā vēl par Ilonu Upenieci, LDz mīļotāju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Šlesera preses sekretārs Dripe vada "Pasažieru vilciena" padomi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas