Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šlesera teikto par kandidēšanu uz Rīgas mēra amatu saista ar vēlmi izraisīt reakciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
marazmkrepčajet
m
Buldozeris - Rīgas saimnieks! Ko vēl var vēlēties? Vēl var vēlēties - tuvāk būt :-))))))))))
Onjons
O
intervijā teica Šlesers un pie sevis padomāja: "..jo redzu, ka satiksme vairs nav tik ienesīga, bet Rīgai asintiņas vēl varētu nolaist..."
Kabula
K
Nav vēriena! Vajadzētu apvienot ne mazāk kā valsts prezidenta, ministru prezidenta, satiksmes ministra, galvaspilsētas mēra un JPīskapa amatus - tas būtu čalim atbilstoši..
Vārds
V
"Rīga reāli var kļūt par finanšu centru Baltijas jūras reģionā, Šleseram šie mērķi ir skaidri un ir vīzija, kā to sasniegt, skaidroja Jaundžeikars un piebilda, ka to pierāda lidostas attīstība un ceļu būvniecība Šlesera laikā." Zemnieks ierunājās... Ka tik ne tā, finanšu centrs. Zelē vienu un to pašu jau n-tos gadus, tikmēr jau centri sataisīti polijās, rumānijās, slovākijās un lielākiem apjomiem Indijā.
lasītāja
l
"skaidroja Jaundžeikars un piebilda, ka to pierāda lidostas attīstība un ceļu būvniecība Šlesera laikā". Ka tik nu tā būtu!
misteru 20% par mēru!
m
Vai tad Ameriks maz cenšas? Redz , RPI veco korpusu čomiem par sviestmaizi uzbīda, kanālmalas izgaismo kopā ar Rītiņu, ar Burovu pamatīgi šeptē, savus kabatas draugus amatos liek! Tik daudz kā Dinēvičs pie lēto māju iepirkuma pa dārgo, protams, uz rāvienu nozagt nevar, bet nopelni partijas labā taču ir !?
ululiņš
u
Es esmu laimīgs, ka aizvācos no Rīgas!
Grads
G
Jā Rīga ir vissimpātiskākā naudas iegrābšanas vieta. Lai nu kā no visām būvēm (arī Dienvidu tilta) 10% iekasēti tiek. Kur tie paliek ? To vajadzētu pajautāt amatpersonām... Protams, ka rīdzinieki to visu nosedz ar banku procentiem piedevām... Labi,ka nedzīvoju šajā korumpantu citadelē.
nu gan
n
Tikai ne shito afeeristu un bandiitu!Sleseram jau bija jaabuut cietumaa, atcereesimies kaut vai juurmalgeitu!
Terorists
T
Kas nāks aiz šī mudaka,JP ar sūdiem kabatā,inkvizīcija,relīģiskais fanātisms utt. Tava vieta ir musarņiks un nekur vairāk kopā ar savim popiem.
Ko, a?
K
Vai tad Mono vairs Aināriņam nepārskaita pa miljonam?
Aha-ha-ha-hā!!!!!!!!!!!!!
A
Īstākais kāro tikt pie šprices! Tas jau nu izdomās viens divi, kā Rīgas budžetu ieslidināt savā kabatā!
Foršs čalis
F
Ainārs ir foršs čalis! Lai ķeras pie darba un sakārto Rīgu!!! Viņam tas noteikti izdosies. Viņš ir īsts līderis. LV vajadzētu vairāk šādu līderu! Ainār, lai Tev izdodas!!!
Gulbītis
G
Vai misters 20% nopietni domā par RD vadītāju? Domāju, ka jā, jo 20% no visām Rīgas investīcijām droši vien pārsniedz SM iespējas, un līdzšinējiem slaucējiem jau nav tik augsta kvalifikācija brutālā un vienkāršā slaukšanā: lielākā daļa taču tomēr ir bijuši ar augstāko izglītību.
dzeris
d
Kamēr paši rīdzinieki nevēlēs mēru (pilsoņi) tiešās vēlēšanās, un šis te mērs nebūs atbildīgs rīdzinieku, nevis šo te t.s. "partiju" priekšā, tikmēr viss tas bardaks turpināsies, un nekad nebūs mērs labākais rīdziniekiem, bet gan kāds kompromisa variants starp to saimniekiem un Rīga būs tiem slaucama govs. Kaut kur lasīju - Toronto domē strādā 300 cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Šlesers apsver iespēju kandidēt uz Rīgas mēra amatu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas