Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šleseram cittautiešu vidū lielāks atbalsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BOSS
B
Par Kremļa prostitūtu Ušakovu un zagli sļeseru neviens nebalsos!!!
An.
A
cik pretīgs purns ir tas Šlesers.
Prieks!
P
Cik Jūs esat drosmīga! Kur Jūs ņēmāt tādu varonību? Īstas sīkbūtnes drosme un spars! Apsveicu!
Lopā
L
Kamdēļ Šleseram ir tik nenormāli pretīgs mūlis? Vai tas jau uz kaut ko nenorāda? Ja šie te divi tiks iekšā domē, tad tas būtu tāpat, kā ja Dombrovska un Repšes vietā būtu Slakteris un Šķēle.
Zane Grīnberga
Z
Es vispār neļautu krieviem balsot == Lai balso savā Krievijā...:) !! Krievenes vecās pensionāres tikai berzē rokas, un priecājas par to, ka latviešiem iet slikti...ka mēs bez krieviem nevaram, bez viņu gāzes...un mēs jau tā maksājam 3x vairāk kā Kanādā piemēram...ak, kapēc mums tāds sods vienmēr jābiedrojas ar krieviem --- Ušakovu uz Maskavu - Šleseru ( Lesčinski ) arī uz turieni - lai saimnieko..!!!!
Berta
B
Tiešām - es arī skatījos Mamikina raidījumu, kur lielākā daļa krievu nobalsoja par variantu, ka Šleseram vieta esot "uz nārām", nevis Rīgas domē. Par kādu krievu atbalstu viņš sapņo? Bet Freimaņa vadītie "Latvijas fakti" priekš tam ir dibināti, lai t.s. "aptauju" rezultāti tur tiktu pasūtīti, kādus kuram vajag.
V ŽIRINOVSKIS
V
A ŠLESER BRAUC PIE MANIS CUKURBIETES RAVĒT,CITĀDI TEV PUKIŅ BLĒŅAS VIEN PRĀTĀ.
V ŽIRINOVSKIS
V
NU ŠLESER TU GAN ESI LIELS ŽUĻIKS.GRIBI BŪT RĪGAS MĒRS,BET TĀ NE BŪS.
Vija
V
Uz to buldozera ģīmi pat skatīties negribas! Vai tiešām cilvēki ir tik glupi, lai uzķertos uz neizglītota, neinteliģenta cilvēka murgiem?! Uzskatu, ka valsts pārvaldē jābūt gudriem, izdarīgiem un AUGSTAS KULTŪRAS CILVĒKIEM! Ja kultūras līmenis nebūs viens no trim vaļiem uz kā balstīsim savas valsts varu,tad nekādas dainas un dziesmu svētki neuzlabos citu valstu attieksmi pret mums.
Tā jā..
T
Nezinu kā aptauju veica Latvijas fakti bet Mamikina raidījumā Bez cenzūras lielākā daļa zvanītāju, apmēram 1500 teica ka Šlesera vieta uz "narām" un apmēram 400 - Rigas domē.
Sems
S
zigi, nu esi reālists, atslēdznieks būtu pieņemamāks kā ausainītis. UN satiksmes darbinieki pozitīvi atsaucās par Šleseru kā ministru, atskaitot lauku autobusu īpašniekus...
zigis
z
LV@,tu esi padomajis,kadel SM darbiniekiem labi?Slesers vienkarsi izspieda valsts dotacijas "saviem"uznemumiem,ne tur gudriba vajadziga,ja premjers Godmanis dancoja pec S stabules.Nez kapec tikai par celiem nedomaja;nepietiekosi atleca savai kabatai.
Sems
S
Gribi-Negribi, ir jāizvēlās ausainītis vai atslēdznieks, ŠAJOS APSTĀKĻOS NAV CITU ALTERNATĪVU, tas jāsaprot.Es, piemēram, tad labāk par šleseru.... Kristovskim te - Rīgā ir garām...
zigis
z
Apdomajieties vismaz latviesi! Kapec jums jaatbalsta Slesera kabatas pildisana ?Par maz vins Miljonus sagrabies? Vel vajag brivostu "noslaukt!"
LV @
L
Starp citu,transporta darbinieki atzīst,ka tik labs Satiksmes ministrs kā Šlesers nav bijis visos iepriekšējos gados-tas attiecas uz visu lietu sakārtotību.labos darbus jau mazāk zin tie,kas satiksmes sfērā nestradā.Vairāk jau ,,gandarīti,, par kļūdām,neveiksmēm-tās gan ikdienā pieļauj ministriju ierēdņi,priekšnieciņi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Latvijas faktu veiktā cittautiešu aptauja par labāko Rīgas mēru

Latvijas faktu veiktā rīdzinieku aptauja par labāko Rīgas mēru


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas