Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šleseram ideja sarīkot NVS un Eiropas Savienības lielo mēru samitu

Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC) piektdien tiekas ar tūrisma nozares ekspertiem, lai vienotos par to, kā labāk izlietot vienu miljonu latu, kas iedalīts Rīgas popularizēšanai ārvalstīs. Mūsu mērķis ir piepildīt Rīgu ar tūristiem arī ziemā, intervijā _Latvijas televīzijā  _uzsvēra A.Šlesers. Viņš uzskata, ka būtu jāorganizē festivāli, dažādu valstu dienas Rīgā, bet vienošanās ar Maskavas valdību paredz NVS un Eiropas Savienības lielo pilsētu mēru samita sarīkošanu. Lai Rīga kļūtu par mazo Dallasu, saka A.Šlesers.

Jāorganizē visādi festivāli, esam runājuši par to, ka jāorganizē arī Somijas dienas, Zviedrijas, Norvēģijas, Krievijas dienas, Igaunijas un Lietuvas dienas, ir jābūt pasākumiem uz ko cilvēkus aicināt, iecerējis vicemērs. “Ar Maskavas valdības pārstāvjiem esam vienojušies, ka nākamā gada vasarā Rīgā mēs varētu noorganizēt NVS un Eiropas Savienības lielo pilsētu mēru samitu, kurā viņi sapulcētos un tādā veidā Rīga kļūtu par mazo Dallasu, kurā mēri ierastos kopā ar biznesa delegācijām, meklētu kontaktus un tādā veidā Rīga stiprinātos kā tāds jauns biznesa centrs reģionā.”

A.Šlesers padomnieks Ģirts Dripe pastāstīja, ka iecerēts strādāt uz konkrētu tirgu. Viņš minēja, piemēru - ārvalstu tūristiem varētu  piedāvāt veselu paketi, kurā ietilptu lidojums uz Rīgu ar airBaltic, operas apmeklējums un nakšņošana viesnīcā. 

Uz tikšanos aicināti airBaltic prezidents Bertolds Fliks, lidostas Rīga vadītājs Krišjānis Peters, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, Restorānu un viesnīcu asociācijas vadītājs Jānis Naglis, reklāmists Ēriks Stendzenieks, kā arī vairāki domes pārstāvji.  Ē.Stendzenieks būšot konsultanta statusā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas