Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Šlesers gandarīts par Šķēles atgriešanos politikā; sola aizraujošu priekšvēlēšanu cīņu

Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC) norāda, ka Tautas partijas (TP) dibinātāja Andra Šķēles atgriešanās politikā ir jāuztver pietiekami nopietni, un viņam ir prieks, ka nu beidzot būs cienījams pretinieks, ar ko cīnīties.

Šlesers aģentūrai BNS pastāstīja, ka, viņaprāt, līdz ar Šķēles atgriešanos ir cerība, ka TP beidzot spēs formulēt savu viedokli būtiskos jautājumos.

"Es domāju, ka Tautas partijai šajā situācijā ir problēma ar līderiem un pašreizējā partijas vadība esošajā situācijā diemžēl nespēja veiksmīgi piedāvāt risinājumus.. Ja Šķēle atgriežas, man šķiet, ka vismaz būtiskos jautājumos partijai būs viedoklis," sacīja Šlesers.

Šlesers ir pārliecināts, ka Šķēles atgriešanās pacels politisko cīņu jaunā daudz kvalitatīvākā līmenī un uzvarētājs šajā cīņā būs tas, kurš spēs piedāvāt visskaidrāko valsts attīstības vīziju.

"Man šķiet, ka lielā mērā Šķēles atgriešanās lielajā politikā viennozīmīgi pacels to latiņu pietiekamā augstumā, lai cīņa par premjera krēslu būtu reāla cīņa. Visa šī cīņa būs saistīta ar to, kas vadīs nākamo vadību un kuras [partijas] vadītājam būs reāla vīzija, un te diemžēl viduvējībām vairs nebūs vietas," pavēstīja Šlesers.

Uz jautājumu, vai Šķēles atgriešanās neietekmēs arī LPP/LC izredzes nākamajās Saeimas vēlēšanās, Šlesers vien teica, ka nevienai politiskajai partijai nav stabila elektorāta, taču esot skaidrs, ka cilvēki gaida priekšlikumus un risinājumus.

"Šajā cīņā Latvijas sabiedrība tikai iegūs, jo te ir svarīgi, lai jau gadu pirms vēlēšanām sāktos reāla cīņa, lai nav tā, ka ievēlē partiju, kam nav atbilžu uz daudziem jautājumiem, un beigās mēs raustām plecus - klau, ko viņi tur tagad dara?" klāstīja vicemērs. "Šajā cīņā izkristalizēsies konkrēta programma un piedāvājumi, kas sabiedrību interesēs un no kā sabiedrība iegūs. Man šķiet, ka šis priekšvēlēšanu laiks būs pietiekami interesants."

Jau vēstīts, ka Šķēle par atgriešanos politikā paziņoja pirmdien. Viņš pauda gatavību pārņemt partijas vadību, startēt 10.Saeimas vēlēšanās un arī kļūt par premjeru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas