Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesers: Pastāv iespēja, ka partija piesaka mani kā Ministru prezidentu

«Man nav nodoma atgriezties Saeimā,» šodien Latvijas Avīzē publicētajā intervijā saka partijas LPP/LC līdzpriekšsēdētājs un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers. «Es negribētu arī atgriezties Satiksmes ministrijā. Pastāv iespēja, ka partija piesaka mani kā Ministru prezidentu un tā varētu izmainīt manus plānus Rīgā.

»Kā uzskata Rīgas vicemērs, tāpat kā Rīgas domē pēc pašvaldību vēlēšanām ir izveidojušies divi bloki, kur vienu veido LPP/_LC _un _SC_, bet otru _JL _un _Pilsoniskā savienība_, kaut kas līdzīgs varot veidoties arī 10.Saeimas vēlēšanās. Lai arī partijas nav lēmušas, ar kādu juridisku formu startēs uz Saeimas vēlēšanām, teorētiski «pastāv iespēja veidot apvienību, tādējādi nodrošinot tajā ietilpstošajām partijām suverenitāti». Pēc A.Šlesera teiktā intervijā, Latvija tuvojas Amerikas vēlēšanām, kur par varu cīnās divi lieli bloki, un «tas nav sliktākais risinājums». Viņš ir pārliecināts, ka «Rīga spēs parādīt, ka mēs protam piesaistīt investīcijas, attīstīt ekonomiku un radīt darba vietas, palīdzēt izvest visu valsti no krīzes. Ja cilvēki redzēs, ka Šlesers–Ušakovs spēj pārvaldīt Rīgu, tad mums būs iespējams iegūt vairākumu».Tā kā LPP/_LC _un _SC _darbā Rīgas domē esot vienojušies necilāt nacionālos jautājumus, par kuriem partijām domas atšķiroties, vienīgais veids, kā virzīties uz priekšu, ir atrast konsensu jautājumos, par kuriem viedokļi atšķiras. «Mēs esam vienojušies necilāt domē politiskos jautājumus, kur viedokļi var atšķirties,» saka A.Šlesers.«Lielākais jautājums nākamajās vēlēšanās būs nevis daži nacionālie jautājumi, par kuriem esam divdesmit gadu laikā daudz cīnījušies, bet gan tas, kā pabarot ģimenes,» ir pārliecināts LPP/_LC _līderis. Turklāt darba vietu radīšana būs viens no galvenajiem politikas faktoriem.Par nākamajām Saeimas vēlēšanām A.Šlesers domā - ja Saeimā tiktu ievēlēti četri saraksti, kaut vai kā partiju bloki, tas noteikti palīdzētu izvest valsti no krīzes.

Top komentāri

sarkanbaltsarkans kentaurs
s
Šlesers un Ušakovs grib izdarīt revolucionāru pavērsienu Latvijas politiskajā dzīvē. Drosmīgi. Bet īstenībā Latvijā cita cerīga ceļa nemaz nav. Ja viņiem tas izdosies, neviens viņus vairs negribēs saukāt par Ušeru un Šlesakovu :)
Человек
Ч
"Un tad kāpēc viņi no tās brīnišķās vietas tā emigrēja, bet no Latvijas, kur viņus apspiež ne un ne?" - Потому, что из Казахстана русские не эмигрировали в массовом порядке. Из красно-бело-красного государственного образования - да, из Латвии эмигрировало свыше 200 тысяч нелатышей. А из Казахстана если и эмигрировали, то по причинам более высокого экономического развития России, а вовсе не из-за национализма. Вы мне напоминаете Геббельса. Тот тоже утверждал, что в Германии евреям очень хорошо живется, лучше, чем где бы то ни было.
opa
o
Attopies, meitenīt. Ar ko tu labāka par viņu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas