Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šlesers uzrunā “Jauno paaudzi”

Nedēļas nogalē notikušajā starptautiskajā konferencē “Lai nāk Tava Valstība!”, ko organizē draudze “Jaunā paaudze”, (JP) ar runu uzstājās satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC) un Saeimas deputāte Inta Feldmane (LPP/LC).Šlesers, sveicot klātesošos, pievērsās maija beigās notikušo Ģimenes dienu apcerei, kur aktīvu dalību ņēma JP.

“Esmu pārliecināts, ka ar katru gadu Ģimenes svētki paplašināsies un ka ar laiku Rīga kļūs par kristīgu ģimeņu vērtību centru Eiropas telpā”, uzsvēra Ainārs Šlesers, liecina informācija JP mājas lapā. Savukārt I. Feldmane pievērsās arī Latvijas politiskās dzīves vērtējumam. „Es jūs apsveicu ar to, ka šī konference ir kā Dieva Valstības gabaliņš latviešu zemē. Un, ja Dievs piemeklē kādu tautu, tad tajā notiek brīnumi. Lūk, arī Latvijas politiskajā dzīvē pagājušā gada decembrī notika brīnums: Ivara Godmaņa valdības deklarācijā bija rakstīts, ka Latvija ir kristīga valsts un ka tā attīstīsies, balstoties uz Dieva likumiem. Tas liecina par to, ka Latvijā Dievs apkopo savus spēkus, un šeit sāksies notikumi, kuri ietekmēs arī Eiropas kaimiņvalstu vēsturi,” rakstīts JP mājas lapā. Konference “Lai nāk Tava Valstība!” norisinās no 2. jūlija, tajā piedalās simtiem draudzes „Jaunā paaudze” pārstāvji no dažādām pasaules valstīm, teikts mājas lapā.

Jau ziņots, ka Bērnu un ģimenes lietu ministrija (BĢLM) nolēma ar 10 000 latu lielu naudas summu atbalstīt Fonda Ģimenei rīkotos Ģimenes svētkus, kura rīkotāju vidū ir pretrunīgi vērtētās draudzes JP locekļi. Draudze sabiedrības uzmanību piesaistīja 2006.gada jūlijā, kad seksuālo minoritāšu tiesību aizstāvībai organizētajās Draudzības dienās draudzes locekļi rīkoja skaļus, naidpilnus protestus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas