Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šlesers varētu kļūt par vienīgo LPP/LC līderi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rīdzinieks
R
Un ko Ģirts Valdis Kristovskis ir labu izdarījis ??? Un ko JL- savā pirmajā valdīšanas laikā nodibinājis vairākas papildus ministrijas ???? Un ko 23. augusts- man kauns par to, ka 20 gadi ir kaķim zem astes. Jā, jā trikolors ir sūds, bet par sviestmaizi bučot īriem pakaļas- tas ir lepni un nacionāl-patriotiski. Paskatieties apkārt ar skaidru skatienu, kur tās nacionāl- patriotiskās partijas mūs 20 gadu laikā ir ievilkušas
Milda.
M
Šleserainaram galviņa vajadzētu uzlikt cepurīti ar vairākiem stūriem un puļķīti galā - Iļjičs kas iļjičšss ! Ak tad krievi izkar Latvijas karogu un dzied Latvijas himnu. Un tas viss? Ļoti lojāli !
artūrs
a
He, he LPP/LC kļūst vēl melnāka?
Arājs
A
Duļķainos palu ūdeņos ir uzpeldējušas smirdīgas sūda pikas...
Berta
B
Varētu, varētu, ja partija sastāvētu tikai no 1 personas - no Šlesera.
vdz klusais 2
v
Pētersona meita "pareizi" iztulkojusi tēva rakstīto un, skat, pārvēršas par ko vien katrā brīdi izdevīgāk!
KLM
K
paklau, veco zēn, nu Tev ar to humoru ir kā ir - ja es uzrakstītu - Ždanoka aizstāv leģionārus - vai Tu noticētu? - bet kad uzrakstiju,ka Šlesers ir vienīgais darītājs (piekrītot, ka notiesātais un aizbēgušais Milušs dos kukuli) ,atbildot Milušam uz zvanu - nu,davai,tad strādā! - tu, veco zēn, pieskaiti mani Šlesera pakalpiņiem. Vienīgais padoms Tev - pats kutini sevi un pats ari smejies
Lupus est
L
"Jautājums, kādu iespaidu uz Latvijas kā nacionālas valsts tēlu varētu atstāt šāds vēlēšanu rezultāts..." Jā, jā, tēls, tas ir tas galvenais, viss pārējais mums ir nieki, lai pensionāri mirst nost badā un policisti pārvēršas par bandītiem.
DR; KLM-kurmitim
D
ČOMI , JUUS ABI KAA ŠLESERA UZTICAMIE PAKALPIŅI UZVEDAAS , JO KASTAD ŠLESERS IR , JA NEVAIRAAK VAI MAZAAK MATERIAALISTS , SAVAI KABATAI , TAATAD KURTAD IRTAAS SOLIITAAS DARBA VIETAS UN 800 LATU ALGA ??? RUNAAJOT PAR LIDOSTU VAIRS TIMKA 2 KOMPAANIJas apgrozaas taa normaali, TAI PAŠSAAA LAIKAA AIRBALTICA UZ MAKSLIIGAA BANKROTA , JO REDZ VALDIIBA METIIS PALIIGAA KAARTEEJOS MILJONUS , KURUS LABAAK BUUTU DEVUSSI PENSIONAARIEM , KURI ATŠĶIRIIBAA NO PASAULES PENSIPONAARIEM NU NEMAZ TAA NELIDO , JO TAK NAV PARKO. KO .TAADU ŠLESERS IR IZDARIIJIS LABU VECIEM CILVEEKIEM , KO TAADU IZDARIIJIS , LAI VALSTS NEIETU PA BURBULI ???? TAAKAA VECCI , LAIKS VIŅU UZ KAARTIUN VIŅA SUMPURNUS UZTICAMOS , KURI MAKSAA NODEVAS ŠIM MISTERAM , KAM LAIKS JAU IR SKAITIITS .
DR; KLM-kurmitim
D
aļo
www
w
... un Pujāts teica, ka Šlesers ir bez vainas. Tātad no kancelēm tiks sludināts, ka murgainās partijas līderis ir pat Dieva vietnieks zemes virsū.
50 tūkstoši
5
Tev ir visas iespējas iet, teiksim, Rolanda Priverta pēdās, un arī strādāt. Ka tikai nauda nāktu, ne?
50 tūkstoši
5
Mammu, es gribu kļūt par ģeneralisimusu. Un vēl, un vēl es gribu konfekti un ļoti negribu pērienu.
TV
T
Pēc izvirzīšanas par partijas līderi Šlesers pretendēs uz Putina vietu Krievijā. Tā kā mums nav ko uztraukties. Kas cits ja ne Šlesers Krievijā. Pēc tam uz Obamas vietu ASV. uN BŪS MUMS PAR KO LEPOTIES!
klusais-2
k
Tev gan ir interesanta loģika!Bet paldies par to pašu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas