Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Slimnīcā nogādāti septiņi pacienti, kuriem netika veiktas plānveida sirds asinsvadu paplašināšanas operācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
v.
v
Veselības ministrijai un valstij šķiet, ka tagad būs lētāk.
Nu gan... -rudā kaķe
N
Tad jau esi no oranžajiem, ja viss par velti!
Kristīna
K
Mani arī piecas stundas operēja. Tikai slimnīcai par to, atšķirībā no angioplastikas, tika pāris grašu, jo tur varēja lieliski iztikt ar skalpeli.....
rudā kaķe
r
Ja par šādu tematu sākas partiju un to aizstāvju un apkomentatoru cīņas, tad labi nav. Man divreiz lika stentus,beigās dabūja taisīt AKŠ( šuntēšanu) ,man bija 3 infarkti gada laikā un mani tomēr izvilka, un nekādu naudu neprasīja, velns parāvis!!! Man ir vienalga, cik biezas vai nebiezas mašīnas stāv pie Stradiņiem, bet es gribu pajautāt- kurš no kritizētājiem būtu spējīgs 24st. dežurēt kardioloģijā un paskatīties, kā ārsti strādā. Man operācija ilga 5,5st. un dakterim pēc stundas jau nākošā. Lai nu kas, bet tur nu nebūtu nauda jāskaita, bet ja jau pie varas ir tāds finansu ģēnijs kā Repše, kas pats ar saviem parādiem netiek galā,pievācis bezmaz visu Ķīšezeru ,lidinās pār Rīgu, demonstrējot apšaubāmas akrobāta spējas, tad par kādu finansējumu medicīnai var būt runa? PRETĪGI!!!
Nastasja Fiļipovna
N
Welcome to my country but here you don't belong Stay with me forever, stay as long as you want Welcome to my country but here you're bound to fall Don't you hear me crying, don't you hear my call
Reinis
R
Buuveejam, buuveejam gaismas piļis utt... CILVEEKI, TAUTA MIRST!!!!!
65
6
ECT šito valsti pa dauudz miljoniem!!
zirnitis
z
kaa gan ir zinaams, ko shajaa situaacijaa noziimee pirmsinfarkta staavoklis. to tak nosaka aarsti, un te nu, man bail, ka var buut interpretaacijas.
radikali jaamaina
r
ka taa valdiiba var tautu slepkavot, bet tauta nevar valdiibu?
vecis
v
Kur palika Veselības ministrijai budžetā paredzētie 557 miljoni latu? Kas tos izzadzis, izsaimniekojis vai pārskaitījis uz offšoriem? Tautas Partija - Atbildiet!!!
Buba
B
Nu ja Stradiņos neņem pretī, var vismaz pastaigāt pa teritoriju un papriecēt aci ap autiņiem ( par kuriem biezāki pat pie bankām nestāv).
Kristīna
K
Nu jā, bet cilvēks ar trūci ir tā sakot stabils. Lai gan, protams, jo ilgāk stieps gumiju, jo arī tad rezultāti sliktāki.
atigra
a
Ceru uz saprātu,vai nav mākslīgi radīta sistēma operācijas netaisīt, lai dabūtu naudu. Un vēl nevienam nav tiesību noņemt naudu un palielināt samaksu par ārstēšanos,arī es maksāju pietiekami lielus nodokļus, kur paliek visa nauda.Reformas ir vajadzīgas ministrijās: jāsamazinā darboņu skaits, jo jēgas nav, likvidēt visa mākslīgi radītās aģentūras, un darbinieki kuri saņem no budžeta algu , tā nevarētu pārsniegt 1000Ls bruto, neatkarīgi vai tas ir ministrs, šeit jāstrādā cilvēkiem kuriem ir liels goda prāts nu kā skolotāji par 250 Ls bruto, forši.
Manuprāt,
M
izskatās pēc kāda speciāli organizētas rīcības. Varbūt tomēr laiks būtu sākt interesēties, kur varētu pārdot nopirktos un reti vajadzīgos dārgos aparātus. Kādam laikam visam pietiktu.
a4f
a
+1 tam, kas teica slepkavas...neiedomaajami slimi (tur var saukt daudz epitetus) leemumi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas