Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šmits: Ģimenes svētki jāapsargā tikpat stingri kā Draudzības dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ārprāts
ā
Vai nav lētāk to šmitu ielikt kādā nepieejamā vietā nekā traumēt pārējos cilvēkus.Varbūt Aptiekas ielā kāda brīva vieta? Nu ja Šlesers tiks pie teikšanas,tad tiks ieviesta komendanta stunda un visiem rītā un vakarā kopā ar ļedjajevu jākrīt zemē un jāraustās.
PILNAI LAIMEI
P
Ak, tu, - iekšējais kaitnieks! Iekšējais razbainieks! Rakaris tāds! Esi nolēmis paķēzoties galīgi un pavisam sagraut, no iekšas sadrupināt stipro, vienoto un nedalāmo, kā arī to, kas ir daudz un pamatīgi dziļāks, īpaši Ļedjajeva, Pujāta un Vanaga interpretācijās, par kādu tur tirliņu acumirkļa vājībām. Padomā par šitento. Mūžsenas vājības vajaga cienāt!
es
e
Vienmēr jau var cerēt, ka pēc gadiem 10 medicīnā būs milzīgs progress noticis..
PILNAI LAIMEI
P
Jāņa Šmita ģimenes svētki IR jāapsargā.
Secinājums
S
Bija tikai pieci policisti, tāpēc ka geji netaisījās nevienam uzbrukt un nestaigāja ar cilvēka cieņu aizskarošiem plakātiem.
ABC
A
Dauna slimību vēl nevienam nav izdevies izdziedināt, diemžēl.
es
e
Man pilnīgi žēl paliek. Te var tikai cerēt uz dziedināšanu...
targash
t
Vispār jau nebija jāapsargā ne "Draudzības" gājiens, ne arī Ģimenes svētki. Abos gadījumos apdraudējums ir tīri teorētisks un tam nebūtu jābūt par iemeslu pastiprinātai valsts apsardzei. Patiesībā gan laikam visiem skaidrs, ka reāli Praids varētu beigties ar minimums kādu kautiņu, kas laikam bija lēmuma - apsargāt, pamatā.
ABC
A
Šmitam piemērota vieta būtu kādā ķiršu dārzā - uz galvošanu neviens putns tam dārzam ne tuvumā nerādītos.
kukainis
k
... sasmīdināja tas Šmitelis mūs ne pa jokam ... Varbūt vajadzēja kā NATO sanāksmes laikā - visus, kas nav LPP/LC un Ļedjājeva nozombēti, teleportēt prom no pilsētas?
irsis
i
Tas ir ljoti zemiski,ka neattiistiiti politikaani izmanto savu personiibu reklameeshanai ar noluuku varbuut kaads arii nobalso vinju labaa, sen atziitas,stabiilas un sveetas veertiibas ,kaa gimene,.Vini organizee balagaanus un taa pazemojot gimeni un gimenju sveetku ideju.Ar taadu ideologiju un garu,kaads ir bijushajam deputaatam Shmitam, nedriikst komuniceet ar cilveekiem,jo vinjsh baidaas no cilveekiem,ieniist cilveekus,liidz ar to vinjsh ir agresiivs-biistams mums arii es biistos no vinja,kaut neesmu homitis.Un taads cilveeks organizee it kaa gimenes sveetkus.Gimene-taa ir laime,prieks ikdienaa un par gimenes labsajuutu-kvalitaati mums jaaruupeejas ik mirkli no piedzimshanas lidz aizieshanai.Arii Latvijaa daudzaas pashvaldiibaas gimene ir tiesham uzmaniibas centraa. Neesmu dzirdeejis,ka Bashtiks,Shlesere,Shmits un daudzi citi lielie gimenes iepriecinaataaji peedinjaas,buutu pa iistam paruupeejushies par kaadu gimeni.Esmu dzirdeejis tikai,ka aarzemnieki-teevi atnjem un aizved uz savaam miitnju zemeem,muusu sievieshu beernus. ISTIE SVEETKI gimenees ir kaazas,krustiibas pilngadiibas ,skolu absolveeshana un veel daudz labu tradiciju.Shmita sveetki man liekas kaa taads balagaans,jo tur tuvu staav konkurence,naids un neiistums.
Juris Kaža @
J
Tik tiešam vajadzētu padomāt par visām insinuācijām ap frāzi "Burn a church". Piemeram, cik gadījumos cilvēki ir dedzinājuši/demolējuši ar apspiedējiem saistītas baznīcu ēkas (1905. gads), un cik reizes kristīgās ticības un baznīcas vārdā nav dedzināti cilvēki. Jo lūk, bija laiki kad Eiropā no daudzām kancelēm skanēja "Burn a witch" (tiesa gan, raganu medības izpildīja laicīgas tiesas). Tomēr raganu medīšanas, atpazīšanas un spīdzināšanas rokas grāmatu saraktstīja un izplatīja katoļu baznīca. Desmitiem tūkstošu sievietes tika sadedzinātas uz sārta (britu Amerikas kolonijās to darīja ekoloģiski saudzīgāk, t.s. Seilemas/Salem raganas pakāra). Neticīgs un pamatos anti-autoritārs cilvēks izmet tīši neviennozīmīgu frāzi "dedzinam baznīcu :)" un ir ļembasts, bet Šmita un Jaunās paaudzes sektantu acīs kvēlo cilvēkdedzināšanas spējīgs naids un reliģiska ekstāze. Kur ir drauds?
Marseljēzs
M
ŠMIX
keits
k
Šmits jau sen izcēlies ar savu izteikto muļķību, laikam ir padzīts no baznīcas!:))
@
@
Kā beidzās gadījums ar jūsu "burn a church" frāzi? Kādu mācību pats guvāt no tās reizes? Vai tagad citi arī var nodemonstrēt, ka arī prot angļu valodu pietiekami labi it kā smalkām insinuācijām un vārdu spēlēm, vai tomēr labāk atļaut jums vienam nest te gaismu. Tumsonis, pēc jūsu kritērijiem, un nemaz par to nekaunos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ģimenes svētkos bez politikas var neiztikt

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas