Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šogad plāno iegādāties vēl desmit pārvietojamo fotoradaru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edmunds
e
precizeeshu lai buutu vieglaak atrast (jo dazos paarluukos links nav redzams) : Latvijas Republikas 5.Saeimas plenārsēde 1993.gada 16.decembrī, sēdi vada Anatolijs Gorbunovs. .......
Terorists
T
Naudu protams atradīs,jo nu kāsīs no visiem no kā var nokāst.Budžetā naudas trūkst,bet kā to papildināt ja ne ar sodiem.Ierobežojumi,visādas izdarības un budžetā atkal lasīši ripo.
trusis nejaukais
t
tieshi taapeec tagad policija ir ljoti agresiivi pieveersusies radaru detektoru konfisceeshanai - Zivtinjsh ir sajutis zelta bedri! protams, ka fotoradari ir TIKAI lai pelniitu, nevis lai nodroshinaatu labaaku noteikumu izpratni un izpildi. ja fotoradars ir sleepts, tad tas ciinaas tikai ar sekaam. Bet nestresojiet, regulaari ieskatieties > bmwpower.lv < portaalaa, tur ir zinaamo radaru karte un vispaar shis tas noderiigs arii par SUB teemu.
hi-hi
h
drīz atkal kājām iešu es, vai ar zirgu brukš es, d...... gribeju uz radaru es. Ja nav prāta valdībai, tad kur tas radīsies viņu ielikteņiem, jo visus augstākos amatus ieņem viņu ielikteņi
WALA
W
Manis pēc lai pērk, ja vien pielieto pēc būtības, un no tiem patiešām ir jēga.
edmunds
e
iedod mulkjim lielgabalu netiishaam veel pats sevi nosaus :) cuuciiga ir muusu policijas vadiibas attieksme -nevis ruupeejas par satiksmes drosiibu bet gan par sosa naudu plaana pildiisanos. bet nav ko briiniities jo arii valdiibas attieksme pret uznjeemumiem ir taada pati. ka tik kaut ko nozagt un sadaliit. palasiet 5.Saeimas plenārsēdes stenogrammu, īpašu uzmanību pievēršot izmeklēšanas komisijas starpziņojumam: <a Tūlīt pēc šī starpziņojuma publiskošanas, saskaņā ar speciāla likuma normām tika uzsākts safabricēts juridiska fakta konstatēšanas process, kur faktu pārbaude un konstatēšana notika pēc Kriminālprocesa kodeksa normām, pret izmeklēšanas komisijas vadītāju, kas ilga 12 gadus pirmās instances tiesā un tikai 2006.gada maijā beidzās ar attaisnojošu spriedumu. 1994.gada 27.aprīlī Saeima pieņem antikonstitucionālu lēmumu, ar kuru aptur piecu Saeimas deputātu, tostarp Izlmeklēšanas komisijas priekšsēdetāja, mandātu darbību. P.S. Saeimas plenārsēžu stenogrammas ir Saeimas (likumdevēja) darbības norises kārtības protokoli, kuros tiek fiksēts viss, ko saka Saeimas plenārsēžu zālē, kas ļauj ikvienam vērtēt kāpēc likumdevējs rīkojas tā kā rīkojas. Pie varas vēl aizvien ir cilvēki, kuri vēl aizvien uz jautājumiem neatbild. N.B. Interesants ir fakts, ka tā laika ģenerālprokurors Jānis Skrastiņš beidzoties savām pilnvarām viegli ieslīdēja ērtajos Parexa krēslos, tā arī nenododot nevienu no izmeklēšanas komisijas ziņojumā atklātajiem likuma pārkāpumiem un to apliecinošiem savāktajiem pierādījumiem kriminālprocesuālas izmeklēšanas veikšanai un vainīgo saukšanai pie atbildības. (links un komentaars nokopeets no tribine.lv)
Pēteris
P
Pēc tam katrs, kurš sodīts par pārkāpumu vietā, vietās, kur cūcisku motīvu dēļ ir uzlikti nesamērīgi satiksmes ierobežojumi, nēsās azotē bruģakmeni pret valdību, pret parlamentu, pret valsti.
Pēteris
P
Kur šos fotoradarus vislabāk novietot? Nu, protams, vietās, kur cūcisku motīvu dēļ ir uzlikti nesamērīgi satiksmes ierobežojumi.
Csdd
C
Braukshu ieverojot csn,un jums piga no pelnas.
Lelle
L
Vot tā gan ir valsts proritāte nr.1 krīzes apstākļos!!! IDIOTI...
Oskars
O
Tūlīt parādīsies NAUDA, tad atkal visu ātri VALDOŠIE NOTRILLINĀS. KAUT NU KĀDU RŪPNĪCU SAKĀRTOTU-UZCELTU (zemē,tiltos, aprakt ātri prot ).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas