Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Šoziem bērni bieži cieš negadījumos ar ragaviņām

Šoziem saņemts liels apdrošināšanas atlīdzību pieteikumu skaits par nelaimes gadījumiem, kuros cietuši bērni, portālam Diena.lv ziņoja AAS Ergo Latvija pārstāve Inese Kronberga.Visbiežāk pieteiktie nelaimes gadījumi ir par traumām, kas radušās slēpojot un slidojot. Šogad ievērojami palielinājies pieteikumu skaits par nelaimes gadījumiem, kas notikuši bērniem braucot ar ragaviņām - apgāžoties, nepaspējot izvairīties no kāda šķēršļa.

Pēdējo mēnešu laikā gūtas arī daudz sezonālas traumas, piemēram, gājējiem pakrītot uz netīrītām ietvēm, arī uz slidena grīdas seguma (visbiežāk flīzēm) - pie ieejām veikalos, darba vietās, skolās, u.c.Kopumā _ERGO_ decembrī jau saņēmis vairāk kā 100 apdrošināšanas atlīdzības pieteikumus par gūtajiem nelaimes gadījumiem. Lielāko īpatsvaru nelaimes gadījumu apdrošināšanā jeb 85% no kopējās atlīdzību summas veido par dažādām traumām un kaulu lūzumiem izmaksātās atlīdzības.Statistika liecina, ka proporcionāli lielākā daļa nelaimes gadījumu, kuros cieš bērni, notiek tieši reģionos. Visvairāk pieteikumu ir no Latgales reģiona.“Lielā mērā tendence nelaimes gadījumu intensitātei pieaugt reģionos ir likumsakarīga, jo visi lielākoties ziemas aktīvās atpūtas vietas atrodas ārpus Rīgas,” skaidro _ERGO_ apdrošināšanas uzņēmuma pārstāve Lilita Linde. Viņa piebilst, ka bērni traumas gūst arī mājokļu un skolas tuvumā, arī slidotavās un uz pauguriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas