Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Stiprais nepiekrīt, ka Zatleram svarīgos jautājumos nav nostājas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandris
S
Šeit kāds pieminēja, slikti noraksturojot, tā saucamo prezidenta komandu. Ko tur iebilst, tik vien, ka jāpacieš vien ir, kad kaut kur jābrauc, jāņem vien ir līdz arī priekšnieks, un arī uz vietas, ja nebūs viņš, komanda zaudēs pat to nozīmīguma mazumiņu.
Tatū
T
Apšaubu, vai mūsu i-bāleliņus vispār kaut kas spēj nu vismaz nomierināt un apmierināt. Ja nu galīgi savas smadzeņu samazgas nevarat saturēt, uztaisiet boksa maču ar smilšu maisu - prāta nomierināšanai un skaidrībai. Esmu parliecināts, ka savā darbā paši esat mīļi, pieklājīgi paipuisīši... Lieciet mierā Zatleru un visus pārējos aprietos (ko gan jūs patiesībā zināt par viņiem?), pieņemiet viņu, kāds viņš ir un ļaujiet viņam strādāt. Baidos, ka vēl trīs gadus jūsu veselība jūsu žulti uz visu pasauli, ne tikai Zatleru, neizturēs.
Sandris
S
Pārfrāzējot to zinātnieku teikto, ka slikts rezultāts arī ir rezultāts, var droši teikt, ka ne šis ne tas, ne silts ne auksts arī ir kaut kāda nostāja. Kā tie bez viedokļa mēdz teikt: "Kāds riebīgs lietus līst, bet varbūt , ka tas ir labi.".
Kaspers
K
Tāda nostāja ir aplama. Protams, ka prezidentam jābūt vispārīgās līnijās savai nostājai. Varbūt uzreiz nevar būt striktas nostājas atsevišķos, mazāk nozīmīgos jautājumos, jo pasniegtie fakti bieži vien nemaz neizrādās ticami. Prezidenta nostāja varētu būt tā, kas ierāda politiķiem virzienu, lai viņi varētu strādāt produktīvāk, citādi lobiji tos velk uz visām pusēm.
duko
d
Ja ja sads mikstmiesis, glevuls kads ir Stiprais darbojas preza kabinata tad jau nav brinums, ka Latvias prezidenta darbiba, ir apkaunojosa, gleva, nenoteikta. Nerunajot jau pat to,ka ta slampa Lase vazajas un muld ko neviens normals cilveks nevar saprast. Vai tad tiesam Latvija nav vairs izglitotu, sapratigu, patriotisku cilveku kurus varetu piekomandet prezidenta birojam? Kapec visadi salasnas, pielideji, paslabuma mekletaji ir Latvijas vadosajaos amatos, birojos?
Lelle
L
Viņš pats sev uzlika smirdīgu čupu uz galvas, piekrizdams salaucīt oranzās pakaļas. Kāds te vispar sakars Dienai ar šī frukta (bez)darbību?! Daži vēl cer, ka šis nāks pie prāta, bet es saku, ka viņš ir tipiska kretīnu marionete.
vecais-2
v
To, ka Prezidenta komanda ir vāja, redz daudzi! Komandu salika Latvijas ceļa resnie bērziņi un apkārtklīstošie apiņi, borovkovi un Co. Ja sieva būtu gudrāka, pierunātu Zatleru patriekt tādu Stipro ar visu viņa vājo komandu, un pielasītu nelīdējus, bet gudrus. VVF prata, jo ir psiholoģe un pati gudra. Nekas nav sliktāk, kā vāji pielīdēji un glaimotāji.
Jās
J
Prezidenta zākāšana ir Dienas politikas elements, ko tur daudz diskutēt.
zvirbulēns
z
Stiprais nav nekāds stiprais :(
hdtv
h
stiprais pats vājais. Visa šī 'prezidenta' komanda ir kā Rīgas pils - izskatās pieņemami bet iekšas sapuvušas.
klans
k
Ar kādām tiesībām PADOTAIS ( Stiprais ) drīkst publiski spriest par sava priekšnieka un valsts pirmās personas ( ? ) prezidenta prāta spējām? To, vai viņam ir vai nav nostāja drīkst spriest tikai sabiedrība, pamatojoties uz zatlera vārdiem un darbiem ( protams, ja darbi ir un vārdus var saprast ).
Vecs Gramafons
V
Pilnīgi nepiekrītu Stiprajam - tiesa, ka prezidentam ir jābūt labi informētam, bet "mūsdienu temps" nozīmē, ka ne tikai žurnālistiem ir jābūt operatīviem, bet arī politiķiem. Ja politiķa, un īpaši jau prezidenta, padomnieki nespēj sagatavot briefing papers, informācijas bagātus un kompetentus background notes, tad tādi padomnieki un kancelejas vadītāji ir jāatlaiž, jo viņi vienkārši neiederas savā vietā. Ja prezidents nespēj lasīt ātri un operatīvi, tad jau laikus jādomā par to, vai tādu "bremzi" jāvēl uz nākamo termiņu. Tomēr es gribu uzsvērt, ka padomnieku un kancelejas lomu nekad nedrīkst novērtēt par zemu. Atklāti sakot, man personīgi šķiet, ka Stiprais nav savā vietā. Gadījās viņu satikt Briselē, kad viņš bija LR vēstnieks ES, un mans iespaids par viņu ir ārkārtīgi slikts. Nesagatavojies, paviršs un nereprezentabls - kā diplomāts viņš bija katastrofa. Bedīgi, ka viņš tagad vada prezidenta kanceleju.
ululiņš
u
Ārā jau nāk tikai pēc pabarošanas...
dzeris
d
Nu tad cerēsim, ka prezidentam iekšā ir, tikai ārā nenāk, bet, kad pienāks laiks, tad būs. Mēs gaidīsim.
Minjona
M
Ko tas Stipri vājais muld? Ko nozīmē, ka žurnālisti grib prezidenta viedokli dzirdēt nelaikā? Žurnālisti grib dzirdēt tad, kad problēma ir aktuāla, nevis tad, kad Zatlers izknosīsies un kad būs padomnieki viņam "uz pirkstiem" ieskaidrojuši, ko īsti vajag pateikt. Stipri vājais atkal ar savu neizpratni par mediju darbu uz sevi un savu bosu izsauc uguni. Neapdomīgi, Edžu, ārkārtīgi neapdomīgi! Paprasi, lai Lase Tev paskaidro, kad žurnālisti ko grib zināt un cik svarīgi ir medijiem visu laicīgi izskaidrot, lai Tavs tā jau ne īpaši apķērīgais boss neizskatītos, atvainojos, pēc apaļa idiota.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas