Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Straujuma atlaidīs Cilinski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lielvārdes Josta
L
Jāizrāda cieņa vēsturei! Kaut arī negatīvajā jārod pozitīvais. Ko tad vēlas šie vīri -gan tie kuri dienēja leģiona un tie kuri dienēja krievu armijā ?,vēlas izjust vēlreiz piedzīvotā bezjēdzīgumu lai aizmirstu uz laiku,jo vienatnē ar domām par kara šausmām ir drausmīgāk. Jāciena gan vieni gan otri. Valsts līmenī tieši būtu jaorganizē viņiem piemiņas ,atrceres,sadraudzibas pasākumi ,ekskursijas uz 2 p.k.piemiņas vietām,uz Salaspili un citām geto vietām,jāorganizē kinoteātros filmu skatīšanos par kara šausmām. Tik maz ir dok.filmu ar viņu atmiņu stāstiem par karu. Tikai nosodīsim vai ievāksim no viņiem materialu un iemūžināsim par mācību sev un nākamajā paaudzēm. Ja valsts neinteresējas par šo kara veterānu garīgo dzīvi ,ko var sagaidīt kā negatīvas sadursmes par idejām sabiedrībā ,sakara ar šiem marta pasākumiem,nu apnicis... Vai valsts atbildīgās personas šos jautājumus varētu pacelt augstākā pakāpē ,lai sabiedrība arī atceras cik šausmīgs ir karš. To jau patiesībā vēlas izteikt abu pušu veterāni ,bet sabiedrība izliekas kurla un tikai nosoda. Varbūt laiks abam pusēm sadoties rokās ,nedzīvojam jau četrdesmitajos .
Muļķības!
M
Naids virs zemes ir vienmēr,un nekad nesadosies rokās krietnais ar nelieti un nešķīsto. Starp citu - blakus atrodas revanšistiska un fašistiska valsts ,kas to vien dara kā kurina naidu, un cer jaunu karu izraisīt. Nevajag nemaz daudz prāta,lai to redzētu,dzirdētu un saprastu.
  • 0
  • 0
A,ko gaidījāt no šī baigā vaiga?
A
Jau sākumā teicu,ka būs viens liels bazārs un vodeviļa. Ja tādi kā Cilinskis ieies vēsturē kā varoņi,tad tādas straujumas kā - tirgus bābas,kuru pienesums valstij tikai raganiskas kaislības,stulbi gājieni un absolūta valsts nacionālo interešu un patriotisma ignorance. Tas jau tiek izrādīts un realizēts visneiedomājamākā formā un veidos. Lūk ,jums - sieviete ministru prezidente. Tādas var tikai valsti purvā un bojā ejā ievest,un tieši tāpēc biedrs bērziņš bija tik sajūsmināts par šo karikatūru un traģēdiju.
Jānis
J
Tadiem, kas ir pret Latviju, Latvijā nav vietas. Cik garš, tik plats! Citādi domājošie? Tie ir tie Latvijaas ienaidnieki. Tādi bija 1905. gadā, tādi bija 1940. gadā, kuri ar rozēm sveica okupantu armiju. No kļūdām ir jāmācās ....!
Jānis
J
Tadiem, kas ir pret Latviju, Latvijā nav vietas. Cik garš, tik plats! Citādi domājošie? Tie ir tie Latvijaas ienaidnieki. Tādi bija 1905. gadā, tādi bija 1940. gadā, kuri ar rozēm sveica okupantu armiju. No kļūdām ir jāmācās ....!
Duhans
D
Straujuma atlaidīs cinski /2 burtu izmaiņas/
:):):)
:
es labāk dzīvoju mierā nevis jukās un kurš būs lielāks patriots to var laiks rādīt,kādreiz labāk piekāpties nekā radīt tādas problemas,ka maz neliksies,,,cik daudz patrioti aizbrauca cik te bļauj un tik viena maza iemesla dēļ-mazas algas,bet te nu lielie patrioti.
Loka
L
Gribētos jau pazoboties , bet gadi neļauj. ŠODIEM IR 14.03.214. Kā var atbrīvot ar datumu , kurš vēl nav pienācis. Varbūt Cilinskis saslims būs uz slimības lapas, kā nekā plosās klepus un kala aizsmakuma vīruss. Lūk mēs jau bīsim atbrīvojuši. Jocīgi gan. Kur skatās Darba inspekcija?
interesanti
i
kāds būs atlaišanas pamatojums? Pārāk patriotiski noskaņots ministrs???
matilde
m
Straujuma, ja Cilinskis dara kaut ko nelikumīgu sūdzi viņu tiesā un atlaid, ja viss ir likumīgi, tad tā ir izrēķināšanās ar citādi domājošajiem.
borcinsh
b
laimdotu jau var uzskatit par sc parstaveju vienotibaa
Gorkijs
G
kas dzimis rāpot, nelidos.
Vārds
V
pat ne no amata ?
  • 1
  • 0
višinskis
v
tak visus ministrus atlaid, izsludini referendumu, kas neierodas, bargi sodīt izvedot uz sibiriju.
DEMOKRĀTIJA&PERSONISKĀS INTERES
D
Latvija ir Demokrātiska valsts, un katra pilsoņa vai amata izpildītāja PERSONISKĀS INTERESES NEDRĪKST AIZSKĀRT.
Nezinītis Lēnums
N
Vai tā nav vajāšana par politisko pārliecību? Kaut kā nosmaržoja pēc Staļina mahorkas...
sinjor
s
jau pirmaja sede to vajadzeja izdarit bez skaidrosanas cinitajs ar veja dzirnavam ka donhikots......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas