Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Streips: portāliem vairāk jāuzmana komentāru saturs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cenzurai:
C
Cik daudz komentaru "velk" uz kriminalatbildibu!!! Sliktaka saita,ka Delfi Latvija vispar nav: shausmiga naidu kurinashana!!! Un Delfu moderatorus jasauc pie atbildes!!!
fg
f
Pagāns 15.04.2009 15:08 Streipam taisnība, protams. Bet valodas kvalitāte TV un radio arī varētu būt labāka, jo tur strādājošo darbs ir runāt, tātad - vajadzētu runāt pareizi. Nemaz nerunājot par šauro un plato "e" , nepiedodami bieži "kļūt" vietā saka "palikt" , "pastāvīga" vietā saka "patstāvīgs" , "agri"vietā - "ātri" , pat kādas lietas vērtējumu izsaka nevis pēc ballu sistēmas, bet pēc baļļu (!) sistēmas... Tas gan neattiecas uz K.Streipu, viņš vienmēr runā pareizi. --------------------------------------------------- ------------------------------------------- Nabaga pagāns! Streips ļoti bieži domā, ka runā/raksta pareizi (it sevišķi, atdarinot jauniešu runasveidu utml.), bet patiesībā pat nenojauš, KO uzrakstījis. Nu švaki viņam ir ar latviešu valodau. Pazīst viņš TO latviešu valodu, ko mamma pirms n-tiem gadiem `iekš Amerika` iepotējusi. Bet tas, ko garāmejot sagramstījis no studentiem, ir vai nu valodas gruži, vai - kā jau minēju - garām, - vienkārši nesaprot...
fg
f
Nu, un kas vainas manam te bildē `pagodinātajam` komentāram? Iespējams, Streips savas izglītības trūkuma dēļ nezin, ka tas (VISS!) ir citāts no Puškina `Pīķa dāmas`. Vai varbūt nesaprot krieviski (latviski jau arī bieži nesaprot...).
Zilite
Z
dabasdraugam 16.04.2009 22:50 ... jo esmu dzekins baigi forss ... , jeb visparejas provincialisma saknes Latovija. Uz Jusu jautajumu - kapec ? - , atbildu - tapec , ka 1/ zema pasciena 2/ mazvertibas sajuta 3/ "vaja" izglitiba Un vel - uz so jautajumu var atbildet daudz intrigejosak un plasak , bet atstasu to Jusu zina , ja doma aizmetusies , - padomajiet pati vai pats - kapec . Manis pieminetie iemesli ir tikai neliels ievads sini tema. Labrit !
Miervaldis
M
K.Streipam ir pilnīga taisnība!
Openheimers
O
Vienīgā atšķirība starp šīm vietām - krogā varēja norauties ar mietu, aristokrātu aprindās ar zobenu, bet pēc dāmas apvainošanas ieradās džentlmeņi nevainojamās frakās un atnesa aicinājumu uz dueli. Publika lielākoties apzinās, ka virtuālajā pasaulē vari būt tik liels lops cik pats vēlies, nu varbūt nevajag atklāti aicināt uz vardarbību - tikai paiet īss laiciņš, un lasām atkal par kārtējo situāciju ar policijas iejaukšanos.
Openheimers
O
Visas nosauktās vietas ir civilizētas un neviena no tām nav ne cietuma kamera, ne bandītu saiets. Starp citu, vecajos labajos laikos cilvēkiem (vismaz no privileģētajām aprindām) bija augstas prasības gan pret sevi, gan vidi, kurā viņi atradās. Un nekauņam bieži nācās par savu neuzvedību samaksāt pat ne ar naudu un personisko brīvību, bet vēl dārgāk. "Pašregulējoša sistēma" ir minētie lietošanas noteikumi un administratori. Citas nevar būt. Ja nenotiks regulējošas sistēmas ieviešana, tad par tēmu izteikties nespējīgie jebkuru forumu nolaidīs līdz savam līmenim, bet regulējošā loma būs jāuzņemas policijai. Agresīvu bļāvēju grupām, kas vispār nerunā par tēmu, bet uzbrūk pārējiem, nav nekāda sakara ar demokrātiju. Tām ir sakars ar bļāvēju baru, ko savas karjeras sākumā turēja biedrs Staļins, kad vēl notika sanāksmes ar dažādu uzskatu izteikšanu un kaut kā vajadzēja apklusināt citādi domājošos. Tumsonīgajos viduslaikos, kad aristokrāti duelējās, garīdznieki apguva loģiku un akadēmiskās debates un pat inkvizitors vispirms pamatoja, KĀPĒC jādedzina raganas, un tikai tad deva norādījumus KĀ. Mūsdienās notiek pretējais, cilvēce it kā kļūst zinošāka un civilizētāka, bet toni sabiedrībā uzdod trulākie, agresīvākie, neko pateikt nespējīgie. Bet sabiedrība pārprastas brīvības vārdā plāta rociņas. Pamanīt slimības simptomus ir labi, bet neko nedarot var tikai ielaist slimību līdz neārstējamai stadijai.
andy
a
principā vispār komentēt vajadzētu aizliegt. lai tikai vērēt rakstus, bet komentēt nedrīkst. un problēma atrisināta.
J
Kāda dubultmorāle!!! Es drīkstu,jo esmu profesionālis,bet jūs nē. Skabargu cita acī redzam,bet baļķi savā nē.
un
u
Streips tēlo profesoru, tāpat kā čeloveks cilvēku. Nu nav profesora cienīgi tādi raksti. Kā šis.
dabasdraugs
d
Jautājums ir, kāpēc tad, Jūsuprāt, tās daudzās sievietes "slēpjas aiz vīriešu maskas"? Varbūt tāpēc, lai cita citai radītu ilūziju par normālu, veselīgu vidi, kur pietiekami daudzi vīrieši ir ar aktīvu un rosīgu prātu, ar savu viedokli un vēlēšanos to izteikt?... (Lai nebūtu tikai tāda tantīšu pļāpāšana un kasīšanās kā daudzās citās vietās Latvijas kultūrā un sadzīvē?..)
dabasdraugs
d
Es īsti nesaprotu motivāciju šī raksta ilustrācijai. Tur vienā komentārā ir citēts fragments no Puškina "Pīķa dāmas". Tā būtu tā zemās kvalitātes valoda??.. (ā, vai arī domāts ir tas otrs, fragmentāri redzamais komentārs par pliko Aizstrautu?.. Bet tur jau viss teksts nav izlasāms un vispār nav saprotams, kas tur domāts, līdz ar to nevar spriest par tā komentāra valodas kvalitāti.)
vieglāk būtu
v
uzmanīt streipu, nevis portālus. Ielieciet viņu sētiņā un klāt aukli. Man komentāri par mani patīk...................................................... ...................nav problēmu.Kas aizrādīts, labojams, izlaboju un kļūst arvien labāk.
pamela
p
LA bija plašāka intervija.SAnāk,ka viņš ir tas vienīgais,pareizais,kura viedoklis ir neapstrīdams.Un kur lai es vēl izsaku sarunā savu viedokli?Un visi pārejie?Vai mūs drukās ar īsto famīliju LA,NRA,Diena?Esmu PRET rupjībām internetā,BET tās NETIEK dzēstas.Manus kom. gan bieži vai nu neņem vai stulbi iedrukā daļu no....Tā ka esmu nonākusi pie stin gra slēdziena,ka dzēš gan,BET ne pēc nepieņemamām jēlībām,bet pēc kom.satuira -- vai pieņemams saimniekiem un cenzūrai.Pats Kārlis gan arī nav ne balts ,ne pūkains,arī TV.
jautājums
j
Es neteicu, ka Senais ir tik nevainīgs ...Bet viņam ir izcils, ar citiem nesajaucams, literārais stils. Es domāju, ka viņam pat niku nečiepj, jo ir grūti atdarināt. Stila vieglums... Un tā parasti nav politiskā līnija, kur es viņam nepiekrītu. Drīzāk nacionālās lietas Un par Jūsu politiskajām simpātijām... Tās svārstās amplitūdā no PS līdz JL, atkarībā no konkrētās personības. Man šķiet... Var jau arī drusku apsaukāties. Ja tikai tas nekļūst pašmērķīgi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas