Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Strīķe: pārsteigumu nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RUNCIS
R
ES sen pec tevis tikoju......
Ha ha hā
H
Priecājos, ka TEV izdevies tikt pie mafijas siles.
lecamaukliņa
l
Latvijai nevajag ne Zvejsalnieku,ne Štrīķi,ne Vilnīti.Kā no viņiem nebija jēga,tā arī nebūs.Delfos kāds viedais rakstīja par jauno saistību ar Jaunā Laika Rēzeknes burtnīcām.It kā viena no kandidāta sievām ir JL valdē.Šī jaunlaiķiete ir ārdījusies pa Rēzeknes Gaļas kombinātu un pieprasījusi labi daudz gaļas kāzām.Nu,i,nu,kandidātiņi pielasīti.Vai tad Latvijā visi ir kā Maizītis -Kukulītis.Godīgu juristu nav ?
ļura
ļ
Arī Voikai mēs neuzticamies.Algotne Latvijā demonstrē svešu varu.Tas ir bīstami.
kukurznis
k
Runāts-Darīts.Jaunam Laikam paliek KNABs.Viss var mierīgi turpināties kā līdz šim.
Berta
B
Juta, mēs Tev ticam un zinām, ka Tavs laiks vēl ir priekšā. Gandrīz ir labāk tā, ka šos pērkamos kopā ar viņu bīdītājiem varēs nomest tad, kad būs pienācis īstais laiks.
IncParaac
I
"Latviju zeme(kase) vaļā stāv!" - dzied Jānis Sproģis Māras Zālītes "Lāčplēsī". Uz trauslas sievietes pleciem atbildība par valsts kases drošību. Tāleres, poļuKarpas uc vuškeviči štramīgi - caurā miegā soļus dzird - Ameriku ciet vai neņem? JUTAS SOĻI ?
Oskars
O
Iesaku Jutai strādāt,kā KRIEVIJĀ bez PAPĪRIEM un TIESNEŠIEM.
dzeris
d
Nu ko, šie abi "kandidāti"tādi paglumi izskatās, un viss notiek, cik ilgi vēl???
...
.
ceriibas uz labu knaabja darbu izchib veejaa.. tas gan jau bija gaidaams kops loskutova atstadinashanas.. veel tikai jaaattaisno imsa un veipa, un tad jau varees shajaa lietaa ievilkt kjeksiiti un nolaist valsti galiigi pa burbuli. kauns.
Zigurds
Z
Godmanis atdevis pēdējos galus godīgumam. Taču pats un viņa šaika karājās mata galā. Un galu galā var iznākt, ka Juta tieši viņam atnāks pakaļ tad, kad Latvijā diezgan tuvā nākotnē būs godīgāka valdība un prezdents nebus bijis kukuņēmājs, kuram arī bail no neuzpērkamās Jutas.
amen
a
Latvijas prezidents valdoso badu, kliki atbalsta un tie dara ka tiem patik, kompetentus cilvekus izmet no amatiem, idiotus, kretinus saliek amatos, minstru kreslos un ka tas ir ta, pat to mes varam parliecinaties redzot sos idiotus ministrus slakteri, veldri, sleseri, zalanu, seglinu, rozi, demakovu, kastenu........, jo ka izradas, valdosajai klicei izglitoti, inteligenti cilveki tikai maisa vinu zadzibas, bledibas.
ululiņš
u
Jutai izdots godīguma atestāts.
Eiropa grib zināt
E
Ko valdība grasās atbildēt GRECO? ________________________________ "....GRECO addresses the following recommendations to Latvia: .... to take measures to strengthen the independence of the KNAB (including as regards the supervision of its activities, the procedure for appointing and dismissing its Director and deciding on its budget), thus ensuring that it can exercise its functions in an independent and impartial manner (paragraph 79); to design and implement rules for the transparent, impartial and competitive recruitment of the KNAB’s staff ...." In conformity with Rule 30.2 of the Rules of Procedure, GRECO invites the Latvian authorities to present a report on the implementation of the above-mentioned recommendations by 30 April 2010. Finally, GRECO invites the authorities of Latvia to authorise, as soon as possible, the publication of the report, to translate the report into the national language and to make this translation public. " coe.int/t/dg1/greco/evaluations/round3/GrecoEval3(2008)1 _ Latvia_Two_EN.pdf coe.int/t/dg1/greco/general/about_en.asp
Ziņkārīgā
Z
Gribētos dzirdēt, tieši KĀDI trūkumi ir Strīķei, ja jau viņa tika izbrāķēta. Un AR KO šie divi ir labāki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas