Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Sudraba politisko spiedienu noliedz; viņas darbs izmantots politiķu cīņās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
biedri
b
Ja man lautu izveleties ko likt Valsts Kontrole Sudrabu vai Lembergu protams es izveletos Sudrabu, tas ir ari vis labais ko varu teikt. Vina ir iesakusi izmeklet Slesera barotavas valsts uznemumos bet kur razultats? Slesers tik un ta nem un iecel savu soferi atbildiga valsts posteni! Un TP partijas ienaidnieks Loskutovs kurs pieprasa TP atmaksat MILJONIEM latu pretlikumigi velesanas tereto valsts naudu TP biedre Sudraba steidzigi atrod parkapumus..
Hm
H
VK darbinieki strādā cītīgi un rūpīgi, tikai gan pie īstiem sīkumiem un krikumiem, bet lielās lietas tā arī paliek nebūtībā.
@
@
Nezinu neko, ko Sudraba būtu pacēlusi un novedusi līdz reāliem sodiem. Vienkārši sparīgi pārstāsta žurnālistu uzrakto. Ja ir piemēri, lūdzu, uzrakstiet par tiem. Paldies
Ieva
I
Kā teica mans paziņa: "Kārtīgs priekšnieks pusi dienas dala pienākumus, bet otru var gulēt uz dīvāna un spļaut griestos." Sudraba nav ideāla, taču mūsu pīļu dīķī vienkārši izcila. Un mazajam cilvēciņam neviens neliedz strādāt, mācīties un, kā jau tas pie mums pienākas, cītīgi kontaktēties ar politiķiem....Lai gan, kā rāda Slaktera piemērs, nevajag ne strādāt, ne mācīties.
Oskars
O
NU JAU VIŅA ARĪ SĀK melot ,laikam NAUDA vainīga ,par daudz parādās KABATĀ -KONTĀ.
zvirbulēns
z
Ja "mazais" cilvēciņš izdara, tad ir, un tā tas ir visos kantoros, priekšniekiem (Sudrabai, Maizitim, Vilkam) atliek vien lielīties. :(
Es
E
Viņas darbs izmantots - vai tik viņa nav piemirsusi tos, kas patiesībā to darbu dara.
Vai tā pati?
V
Vai tā nav tā pati Sudraba, kura valsts darbā saņem lielāku algu, nekā Valsts prezidents un Ministru prezidents kopā?
Parex noguldītājs
P
Vai tā nav tā pati Sudraba, kura bija augstā amatā Parex bankā ?
Aita
A
Sudraba ir ar diezgan sīku skatījumu, bet lielām ambīcijām. Muļķīgākais, ka viņa sāk darboties nevis kā Valsts kontroliere, bet kā Valsts prezidente - tas ir - sāk taisīt politiku.
mērglis
m
Sudraba jau nav nevienai partijai uzbraukusi , taadeeļ nav arii spiediena , luuk ja viņa buutu pieķeerusies taadam sapiigam jautaajumam , kaa dažu vadošo partiju nelikumiigaa naakšanaa pie varas , proti ieveerojami paarteereejot pirmsveeleešanu aģitaacijas teeriņus , kuri veel liidz šim briidim nav atgriezti valsts budžetaa, teepistiem tas ir teju miljons un sektantiem paar pusmiljonu, vot tad buutu saceelies kaartiigs spiediens kas diez vai šo daamu patureetu amataa..., bet taa , paaris zobu vairaak kaa Černajam .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdsd

Augsti kritēriji

Jānis Maizītis, ģenerālprokurors

Valsts kontrole ir uzstādījusi augsts kritērijus gan pret savu darbu, gan valsts līdzekļu izmantošanu. Sadarbība ar Valsts kontroli attiecībā uz revīziju rezultātiem ir savstarpēji ieinteresēta un laba.

Pēc audita principa

Alvis Vilks, KNAB pagaidu vadītāj
s

I.Sudraba vairāk strādā pēc audita principa. Paņem vienu jautājumu un izvērtē visas riska pakāpes. Tas nav nekas slikts, taču reizēm mēs lūdzam izvērtēt kādu konkrētu aspektu, bet saņemam atbildi, ka šāda pārbaude viņiem nav plānota. Tagad gan šo problēmu esam atrisinājuši, izveidojot revīzijas nodaļu KNAB.

100% izmainījusi

Dzintars Jakāns, VID ģenerāldirektors


Atšķirība starp I.Sudrabas un iepriekšējā vadītāja Raita Černaja Valsts kontroli ir būtiska. Ja iepriekšējais vadītājs izcēlās ar kaķu ņurcīšanu un anekdošu stāstīšanu presē, tad I.Sudraba Valsts kontroli 100% izmainījusi. Tagad saņemam no VK dažādus materiālus un lūgumus veikt pārbaudes. Patlaban VID izmeklē trīs kriminālprocesus, kas uzsākti pēc VK materiāliem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas