Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Sudraba šaubās, vai amatpersonas māk dzīvot taupīgāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Gan sheit ir noraadiits, gan intervijaa LA, ka Sudrabai ir konkreeti un reaali priekshlikumi, kurus jau sen bija gatava iesniegt un izstaastiit premjeram. Pilnajaa intervijaa dazhi no tiem ir noraadiiti un ir absoluuti logiski, reaali. Taapat vinja pilniigi skaidri noraadaa, kaa VID vienkaarshi palaizh veeja ljoti lielas naudas un kaa VID ar saviem ieteikumiem ir palielinaajusi nodoklju iekaseeshanas pluusmu. Goda vaards, Sudrabai vajadzeeja buut par premjeru.
x
x
pat ja ta sudraba nedzivo taupigi, izskatas, ka vinjai vismaz ir verts maksat:))
Cik taupīgi dzīvo
C
Cik taupīgi dzīvo Valsts Kontroliere Inguna Sudraba? Kāds ir viņas atalgojums?
***
*
Un kā ir ar pašu Sudrabu??? Nav diez cik pieticīga...
Attālināmies no ES!
A
Valsts prezidentam būtu īstais brīdis ierosināt atjaunot Latvijā progresīvo ienākuma nodokli,samazināt PVN pārtikai,ieviešot diferencētas nodokļa likmes-kā visās pasaules valstīs,kurās iekasēti tiek pievienotās vērtibas nodokļa maksājumi!
Žuks
Ž
Šaubas ir laba lieta, lai celtu popularitāti. Bet kāds ir risinājums cienītā kundze?
Vienkārši!
V
1000 miljonārus un izšķērdīgās valsts amatpersonas jāapliek ar attiecīgu progresīvā ienākuma nodokļa likmi! Tad naudas pietiks gan pensionāriem un invalīdiem,gan mediķiem,skolotājiem un policistiem!
ANSIS
A
DEPUTĀTU SKAITU STEIDZAMI VAJAG SAMAZINĀT UZ PUSI , TAS BŪTU LABS PIEMĒRS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM !!!! Tāpat puse guļ , lasa avīzes, runā pa mobilo , citi vispār neierodas..... DAUDZI VISPĀR NEVAR NOSĒDĒT VISU DIENU , NAV SPĒKA , VECUMA MARASMS.... TAS TIKAI BŪTU GODĪGI , JO KAS TAD TOS SŪDUS VALSTĪ SATAISĪJA !
Ojārs
O
Tev piekrītu, bet ar vienu labojumu - ES fondu apgūšanas sekretariātu vajadzētu nodot FM, jo viņiem ļoti daudzas funkcijas dublējas. Iznāk, ka valstī ir divas FM, bet vajadzētu uz ES naudu skatīties tieši tā pat kā uz mūsu budžeta naudu. Nauda ir nauda un nav svarīgi vai tā ir saņemta no viena augstāka līmeņa (ES), blakus esošā (sociālā) vai zemāk stāvošā (pašvaldību) budžeta. ES nauda ir jāizlieto tikpat prātīgi un taupīgi kā jebkura cita "pašu" nauda!
Junis
J
Principā piekrītu, tikai Zemkopības ministriju gan likvidēt nevarēs. Tā ir viena no lielākajām ministrijām ar ļoti plašu funkciju klāstu. Bet optimizēt darbus un samazināt štatus par kādiem 20 % gan tur vajadzētu.
Onjons
O
piedāvāju likvidējamās ministrijas :) .. 1. Bērnu un ģimenes (funkcijas nodod labklājības ministrijai ); 2. ES fondu apgūšanas sekretariātu (funkcijas ekonmikas min.) 3. elektronisko lietu sek. (ekonomikas ministrijai) 4. integrācijas sekretariāts (iekšlietu min. ) 5. Zemkopības ministrija (attiecīgi - vides. raplm, ekonomikas) tad vēl virkne padotības iestazu par ko vairums sabiedrības pat dzirdejuši nav..
DD1
D
Reiz nu ir cilvēks vietā: kompetents un atbildīgs.
elzza
e
Ivars jau izteicās, ka darba likumdošana nepieļauj nevajadzīgu ierēdņu atlaišanu, viņi iešot uz tiesu. Bet veidot darbavietas var bezgalīgi. Varbūt vajag atlaist likvidējot visu iestādi? Neviens skolās pat nepamanītu, ja likvidētu, piemēram, IZM. Ak, pamanītu gan! Nebūtu vairs stulbu pavēļu un instrukciju, nevajadzīgu plānu un atskaišu...
elzza
e
Valdis Lielais
Onjons
O
man patika kā teica dr. Ieva Kalve. "iedomājamies, ka cūku fermas saimnieks izdomā, ka nevar vairs atļauties šajā sezonā audzet visas 100 cūkas. Barības pietiek tikai 95 %. Tad ko dara normāls saimnieks - nogriež katrai cūkai pa 5% gabalam vai tomēr likvidē 5 cūkas?" vai kāds ir parēķinājis cik naudas var ietaupīt, izpētot funkcijas, kas pārklājas un likvidejot paris sekretariātus un ministrijas vai departamentus vai aģntūras??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas