Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Svētdien premjers ticies ar TP; progresa sarunās nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Tu runā tā, it kā pats nezinātu, ka dzīvo parlamentārā valstī. _____________________________________ Nesmīdini mani: mums ir spēcīgākais kabatas parlaments Eiropā - ja pavēlēs, uzsēdīsies ar pliku pakaļu uz eža. Viss atkarīgs no Šlesera, Lemberga un Šķēles.
lno
l
Bet tu tikai Godmanis, Godmanis ... :))) _____________________________ Manuprāt otrādi: es saku, ka Godmanis ir tāds pats kā pārējie, bet tu viņu izcel kā īpasu līderi. Kādēļ Godmanis piemēram nav apvienojis 21 valsts aģentūru, kuras nodarbojas ar ES programām, vienā , lai vismaz projektu konsultanti spētu orientēties šajā haosā. Varbūt vari nosaukt kādu firmu, kura saņem eksporta dotācijas?
riņķī apkārt
r
Tu runā tā, it kā pats nezinātu, ka dzīvo parlamentārā valstī. Nu nav mums vēl atjaunotajā Latvijā bijis 15. maija pučs. Vēl jo projām otrais cilvēks, tūlīt aiz prezidenta, ir Daudze nevis Godmanis. Vēl jo projām Latvijas Saeimā ir tās pašas partijas, kuras paši savēlējām un vēl jo projām šīm partijām ir vieni un tie paši sponsori.... Bet tu tikai Godmanis, Godmanis ... :)))
lno
l
...bez opozīcijas, ja tā uzņemsies atbildību un visu salaidīs dēlī vēl vairāk. ______________________________ Vai tad vēl vairāk var? Ko Godmanis ir izdarījis gada laikā? No 150 ES atbalsta programām izstrādāti normatīvi 80 programām, valžu un padomju locekļi turpina paratizēt, milzīgais pārvaldes aparāts saksts samazinat pēdējos mēnešos, bet par Parex parņemsanu visār nav ko runat: ja valsts gatavojas to darīt, tad pirmais, ko vajadzeja darīt - uzlikt kvotu izņemajamai naudai un veikt pilnu auditu. Godmanis sāka kustēt tikai tad, kad rietumos sāka runāt par Latvijas bankrotu.
riņķī apkārt
r
Pagaidām jau pie mums politiķus soda tikai vēlēšanu laikā. Nākošā Saeima bez TP; ZZS; LNNK; LPP - par tādu atbildību es runāju, jeb bez opozīcijas, ja tā uzņemsies atbildību un visu salaidīs dēlī vēl vairāk.
Dārznieks
D
Sāk veidoties priekšstats, ka ,pagaidām, vienīgais ko SIA Godmanis var izražot ir Godmaņa krāsniņas - 2. Trīs mēnešu laikā, kamēr atklājās valsts bankrots, nav publicēts nekas konkrēti radikāls par ko būtu pozitīva pārliecība. A sējas laiks tad tuvojas !
lno
l
Ir jābūt pilnīgai skaidrībai, kurš ir atbildīgs par katru valdības izdarīto soli. __________________________________ Par kādu atbildību Tu runā? ar ko atbildēs Godmanis , piem. par Parex? Ar mantu vai brīvību? Godmanis ir svārstīgs cietpauris, kurš tēlo stipro roku, bet būtībā ir Šlesera sulainis. Viņš nevar nomainīt nevienu ministru, bet stāv kā klints, lai Strīķe netiktu iecelta Knav priekšnieka amatā. Pēc demisijas Godmanis varēs ar pieri dzīt naglas Šlesera Jūrmalas objektā.
Leonards
L
Godmanim neveicas pirmo reize ka premjiers un soreiz galigi izkritis. Skat vinu CV www.ltn.lv/~datorkat/users/godmanis_ivars/ Zinatnu dr bez publikacijam!. Pielauju ka padomju zurnalos bija kas publicets bet tie nav noskaititi uz CV, et laikam nav. nodarbojas ar bankaam. Bildite ipasa. vins izskatas ta ka ists ebreju jandalins.
riņķī apkārt
r
TP ar šo savu rosīšanos tikai vēlas: 1) mazināt savu vainu notikušajā (krīze), jo pie plašas koalīcijas "visi būsim vainīgi " :) 2)atgūt savu seju, kurai Godmanis šobrīd "sēž virsū", . Godmaņa valdībai ir jāturpina darbs, paliekot savās koalīcijas robežās, ja ir vēlēšanās sodīt ZZS, tad tas jādara koalīcijas ietvaros, vai nu vara jāpārņem ir opozīcijai. Ir jābūt pilnīgai skaidrībai, kurš ir atbildīgs par katru valdības izdarīto soli.
Dārznieks
D
Skaidrs, ka TP uzstājot par Saeimas atlaišanu pavisam skaidri pasaka, ka šīs valdības dienas ir skaitītas, ko nevarētu teikt par Saeimu. Tā , domājams, noturēsies visu paredzēto laiku. Zatleram, tam gan par savu , itkā , nodevību pret TP var pagrūtāk nākties meklēt vārdus , lai notušētu savu "32.marta ultimātu".
J. Liepam
J
Nereālās prasības???Kas ir nereāls - varbūt prasība pārtraukt gāzt naudu ,, Parex'', lauzt nesaprātīgu miljonu līgumu, kad pietrūkst naudas elementārām lietām - slimnīcām, bērnu izglītībai utt. ??? TU laikam dzīvo citā realitātē tāpat kā tavs kumirs Godmanis ar svītu!!!!!
>>ABC
&
Vai tad tajās nosauktajās valstīs ministri slēpdamies slēdz miljonu līgumus??? Vai tad tajās valstīs par tādu rīcību premjers neko pat neiesāktu un tāpat kā Godmanis,, piesegtu''???? Slikti tu redzi, ka neko neredzi!
Jauna valdība
J
Jauna valdība ar Šleseru, kā Satiksmes ministru - kārtējā ņirgāšanās!
Smuidris
S
gan jau kādreiz satiksimies pēc simts gadiem Piebalgā-paliec sveiks mans mazais draugs
Stunda situsi
S
Mana stunda ir situsi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas