Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SVF valde piešķir Latvijai nākamo aizdevuma daļu 200 miljonu eiro apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
Iesaku noklausīties 27. augusta "Krustpunktus" (LR1).
Lāpītāja
L
Aha, tad nu TP kas te uzkurina kaislības speciāli, tagad varēs vēl intensīvāk dzīt savu demagoģiju,sabotēt visu un tā rezultātā nomest Dombrovska valdību,jo nu jau aizdevēju nauda apsolīta, tagad varēs paši mesties pie kloķiem un tad pēkšņi atradīsies nauda gan skolām,gan veselībai un viņi būs tgie labie kas to iedevuši, tad kad atkal viss būs iztrallināts,tad atkal meklēs kādu dombrovski,lai tas dara nepateicīgos darbus.
Kaspars Gasūns
K
Tādā gadījumā ikkatrs TP, ZZS, TB/LNNK un LC/LPP biedrs ir zvērināts brīvmūrnieks! Jo tieši viņi ir noveduši valstiņu līdz tam, ka cita varianta bez SVF vienkārši nav. Un absolūti nav korekti apvainot šo fondu visu caurkritušo valstiņu un to valdību nelaimēs. Tie piemēri nav ne ar ko labāki par mūsējo - tikai tur Kalvītis bija melns... un tievāks! Es nesaku, ka fondam nav bijis kļūdu, bet tikai to, ka konspirācijas teorijas ir idiotu laika kavēklis. ;)
Destroyer
D
Kamēr sabiedrībā būs šķelšanās par tik elementārā jautājumā kā Dombrovska valdības demisija, nekas nemainīsies. Mēs paši nezinām ko domāt - tāpēc varbūt ļaut viņiem mierīgi strādāt līdz decembrim un tad jau redzēsim viņu patiesos nolūkus. Ja līdz tam nekas nemainīsies, tad valdībai jākrīt - tur nevar būt nekādu jautājumu!
Nemaksatajiem
N
SVF nauda ir jaatmaksa. Vairakas instances, itseviski Afrika "Western Sahara" Svf nauda bija iedota bet valsts to nespej atmakstat. KAS NOTIEK? ASV piedava savu diktatoru lai "izglabt valsti". Nav jamaksa paradau kamer ASV ieliktenim ir vara. IMF(SVF) var izpostit valsts. skat Ghana, Afrikaa, loti bagata valsts ar visadam dabiskiem resorciem bet visi dzivo TOTALA NABADZIBA. TAS IR SVF NOPELNS. . JA LATVIJA PIENEM SO NAUDU UN TO NEVAR ATMAKSAT TAD VALDIBA IR PARDEVUSI LATVIJU AMERIKANIEM, ZIDIEM UN BRIVMURNIEK MASONIEM KURIEM MERKIS IR PATASIT LATIVJU PAR VERGU VALSTI.
Tāuntā
T
Dīķī svētki- atkal algas un prēmijas sev uz mēnešiem diviem nodrošinātas...
Bumbieris
B
Tagad atkal jau TP rausies uz sili kā traki! Piķis ir dabūts!
zvirbulēns
z
Es tā arī nesapratu, ne ta cepure, ne krūšturs, ne olu turētājs brukas slimniekiem. Bet skaidrs ir viens, ja viņi abi nebūtu pārgājuši ēbreju Dieva Jahves kalpībā, te nekas neienāktu.
Wonderbra
W
vai tas gadījumā nebija krūšturis?
efraims
e
Nevis velns viņu zina ko, bet ebreju analogu ķibiķeikai.
efraims
e
Tomēr iedeva? Nu tad jau ..... :) var atkal atslābt.
astoņkājis
a
Atbrauca ASV vēstniece, un tikai tad iedeva...
anuka
a
...aptuveni 50 miljonus eiro plānots rezervēt finanšu sektora stabilizācijas pasākumiem. atkal grūdīs Parexā un citās bankās. tāpēc jāizdomā jauni nodokļi, lai, redz, bankas būtu stabilākas. bet kad būs stabila dzīve Latvijas pilsoņiem?
zvirbulēns
z
Tas tādēļ, ka Dombrovskis, Zatlers uzlika galvās velnsviņu zina ko sinagogā. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas