Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Taupība un valsts drošība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
luteranis
l
Drizak vajadzeja pieminet, ka karins Iraka un Afganistana pirmkart tika iniciets un tiek uzturets no ASV puses lidz ar to jenku draugi varetu loti apvainoties, ja mes samazinajuma iespaida atsauktu savus karavirus no misijam naudas trukuma del.... Bet kam pieder lielaka dala un ietekme SVF?
ka tad ir
k
neredzēju atbildi uz rakstā uzdoto jautājumu - samazināt vajag, jo basketbola komanda nav jāuztur, bet nevajag samazināt par daudz, jo tad mūs neuztvers nopietni. par cik tad vajag samazināt?
Labs raksts!
L
Saprātīgi spriedumi. Nekad neviena galējība nav nesusi labu rezultātu. Protams, ka valsts ekonomiskais stāvoklis ir kritisks un droši vien būs vēl sliktāk, bet ar to nedrīkst aizbildināties un valsts durvis atstāt plaši atvērtas ikvienam. Kā katrs mājoklis, tā arī valsts IR jāaizsargā. Bet tā kā naudas ir maz, tad galvenais būtu šo aizsardzību veikt pārdomāti un ekonomiski. Nevar ar slaidu vēzienu nošņāpt vienu vai otru funkciju, bet jārod varbūt pat neordināri paņēmieni, kā valsts drošību nosargāt. Šajā procesā jābūt iesaistītām gan Aizsardzības, gan Iekšlietu, ekonomikas, labklājības un arī citām ministrijām - krīze ir pārvarama tikai darbojoties kopā. Un tāpēc reizēm dzirdētie aicinājumi Aizsardzības ministrijai līdzekļus samazināt ļoti kardināli ir bīstami. Vienu gan jāsaka - jāveic stingra piešķirto līdzekļu izlietošanas kontrole. Pēdējā laikā ir atklājušies vairāki nepatīkami gadījumi, kas pieļauti TP aizsardzības ministra Veldres laikā. Ceru, ka jaunais aizsardzības ministrs ievedīs kārtība šajā saimniecībā. Bet autoram paldies par plašo uzstādījumu - tiešām jāprot paskatīties tālāk par savu degungalu.
Izbrinitais
I
Ko šitadu puskoka leceju rakstus liek vispar. Diena taču normals medijs.
zvirbulēns
z
Prātīgs padoms, eju mācīties!
>>
&
Zvirbulēn, neāksties, ej un vēl mācies, ja nav ko teikt, tad labāk ir neteikt neko. :)))
zvirbulēns
z
Jā, tk jauns cilvēks, es ta domāju, ka vecs vecis ļurina ļurināšanas pēc :))) P.S. Tom, neāksties, ej un vēl mācies, ja nav ko teikt, tad labāk i neteikt neko. :)))
mūks
m
mūsu tautas varbūt nebūs, jo esam nīkuļi, kas palaiduši vējā 18 gadu iespēju izveidot savu valsti. Toties būs cita - dzīvelīgāka tauta - kas atkal varēs justies komfortabli pie 'loga uz Eiropu'........
Klostera māsa
K
Kāda te valsts aizsardzība, ja nebūs tautas.
zvirbulēns
z
Blā, blā, blā :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas