Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tautas kalpi dažādi noskaņoti par Sieviešu dienas atzīmēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sandy
s
Tá tulpísu diena ir okupantu ieviesta.Kádél tá tiek uzbázta ká valsts svétku diena.?Lai svin kas grib,man tie svéki ir pretígi
hmm
h
Vakar Rīgā bija pilnas ielas ar piedzērušiem vīriešiem. Padomju svētki triumfēja visā savā godībā.
ME
M
Nesaprotu par ko tauta tā "cepas". JEBKURI svētki - Ziemassvētki, Lieldienas, Jāņi , Lācplēša diena , Valentīn diena utt ir domāti tiem cilvēkiem, kas tos vēlas svinēt. Neviens jau nespiez tos svinēt ar varu. Nesaprotu kā kādam var traucēt tas, ka daži cilvēki dāvina savām sievietēm tulpes. Negribi, nu nedari to. Dievam arī tic nebūt visi cilvēki, bet neesmu dzirdējusi, ka kāds tādēl būtu atteicies no brīvdienām.
es.
e
Man žēl jūs visus nožēlojamie kritiķi,jums laikam dzīvē nav nevienas priecīgas dienas. Pēdējais laiks jums nomest no sevīm to ļaunuma apmetni,un sākt uz dzīvi skatīties savādāk,jo jūs neko citu neprotiet kā citus nievāt.
Prieks.
P
Es priecājos ar priecīgajiem. .Lai dzīvo meitenes,lai dzīvo mūsu jaukās sievietes!
Adolfo tev.
A
Kas tie tev par svētkiem Valentīndiena,helovīni ,un kādi vēl tur svešzemju aborigēnu svētki. Man patīk sieviešu diena,jo tad tu cilvēks vari sveikt visas tās jaukās sievietes,kuras vien tev tīk.Man ir vesalas četras foršas dāmas mājās. Visām pa puķei un bučai no rīta,vai nav forši,visas priecīgas vienā laikā,gan sieva,gan meitas,vecmamma. Sī diena mums visiem sagādā prieku,un man ir vienalga,ja kādam kādi aizspriedumi,bet mūsu namā valda prieks un līksmība. Mana labā....mana mīļā.....
dēle
d
mani šodien ar ziediem apsveica kā vīrs, tā dēls un mans tēvs. tie mums ir pavasara svētki un vienu lieku reizi sievieti iepriecināt ar ziediem...vai tur kas slikts? kam skauž vai nepatīk, tad, lai sēž savā istabā un nebāžas ar saviem negatīvajiem komentāriem virsū.
atis
a
Lieciet mierā K.Cetkinai un R. Luksemburgai ,pat feminismam lieciet mieru , diena ir jauka un puķoties ir patīkami, Dobelis lai iet dillēs.
Pelēkais Vilks
P
ziedus un mīlestību.
Pelēkais Vilks
P
..."Novēlēšu, lai dvēselē ir pavasaris, lai ir mīlestība un dzīvotu līdz 120 gadiem," dzīvespriecīgi noteica parlamentārietis.... ========= Pensiju gan varam solīt tikai līdz 61.gadam un 3.mēn. Bet tas nekas! Atlikušajā posmā es jums dāvināšu ziedu!
Pelēkais Vilks
P
...shitaa 10:40 latvju vīrieši dīvaini, krievu tauta svin no sirds...globāli :) tomēr stāsti par savu vīrieti vai solidarizējies ar kaimiņieni un nečīksti! ========= Pasaule vaļā laid kuŗ gribi, tikai nečīksti.
Pelēkais Vilks
P
Protams, jāatzīst, ka purimas svētku apkalpošana ar diedzētām tulpēm daudziem latvju topošajiem piznesmemeņiem iespēju iekrāt minimāli nepieciešamo sākumkapitālu perestroikas posmā. Andris bij strādīgāks un gudrāks par Aināru. Pļieners laikam nomirs un nesapratīs, ka viņa vienīgo mīļoto - SPRS - "sagrāva Čatokvas konference komplektā ar 8.martu".
shitaa
s
latvju vīrieši dīvaini, krievu tauta svin no sirds...globāli :) tomēr stāsti par savu vīrieti vai solidarizējies ar kaimiņieni un nečīksti!
Frigidajām
F
Mjā.. ja nejūties kā sieviete ikdienā, tad laikam šie "svētki" ir vajadzīgi.
Pelēkais Vilks
P
Interesanti, ka miermīļa draugi - dvieļgalvas ir stipri vien "iešutuši" par šo svētku ideju. Saukšot to par "m&uku dienu" . Te nu es varētu muslimiem piekrist.. Iedomājiet skatu: pumpainais plieners izsniedz trīs sarkanas, čaukstošā papīrā iepakotas tulpes čadrā tērptai (iespējams sievietei, iespējams spridzinātājai-moceklei). Kārtējo, daiļajai sievietei pasniedzamo ziedu bucketu, plieneram pasniedz viņa apsardze, kas seko stumjot tačku ar lielu, sagatavotu bucketu kaudzi. Turklāt plieners sveic nevien vārdiski, bet arī arī cenšas nosk(u)pstīt, ieskatīto daiļavu! Allāhu Akbar!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas