Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tautas partija nesoda Ābiķi un Lagzdiņu

Tautas partijas (TP) frakcijas sēdē trešdien ir, pārrunāta deputātu Dzintara Ābiķa un Jāņa Lagzdiņa pievienošanās opozīcijas lūgumam prezidentam apturēt noziedzīgu līdzekļu legalizācijas novēršanas likuma publicēšanu, taču oficiāli tāds jautājums nav bijis darbakārtībā un deputāti nav sodīti. Viņi arī neplāno partiju atstāt.

Otrdien abi deputāti savus parakstus gan atsauca, kad bija noskaidrojuši, ka Jaunais laiks viņus piemānijis un viņi ir parakstījušies nevis par likuma otrreizēju caurlūkošanu, bet gan par referenduma procedūras uzsākšanas ierosināšanu. Tautas partijas frakcijas vadītājs Māris Kučinskis žurnālistiem sacīja, ka piekrītot kolēģu ierosinājumam, par nepieciešamību uzlabot frakcijas darba organizāciju, jo stŗīdīgie priekšlikumi patiešām nav tikuši izvērtēti.

Arī TP līderis Aigars Kalvītis teica, ka runāt par sankcijām neesot nepieciešams, bet ir jāuzlabo darba organizācija. Vienīgi J.Lagzdiņš atzina, ka frakcijas sēdē tā arī neesot atlicis laika parunāt par to, ko partija varētu darīt, lai netiktu pieņemti lēmumi, kas ir pret valsts interesēm. Dz.Ābiķis arī sacīja, ka Tautas partija esot ļoti stipra partija un viņš no tās nekur negatavojoties iet projām.

Jau ziņojām, ka valsts prezidents Valdis Zatlers atzinis, ka deputāti pieņēmuši nekvalitatīvu Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas likumu un nodevis to deputātiem atpkaļ otrreizējai caurlūkošanai.

Vēlreiz skatīs "naudas atmazgāšanas" novēršanas likumu lasiet šeit

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas