Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Tavas balss vērtība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rita.No laukiem.
R
Lauki ir tukši, vakar caur pagastu braucot neredzēju nevienu dzīvu dvēseli , lai jau tā būtu, ka tā aktivitāte no zila gaisa uzrastos, es gan tā nedomāju :-(
Rita.No laukiem.
R
Pie visa notikušā ir vainīga mūsu pašu bālēliņu neizdarība un gļēvums un te tev būs vainu meklēt ! Kas liedza uzreiz no paša sākuma sakārtot lietas? Vēl vairāk-kad krievi no sākuma gribēja savus bērnus sūtīt latviešu skolās, no tiem kratījās vaļā, jo skolotājam lieka problēma nav vajadzīga. Bērns neprotot latviski...tālāk seko atsacījums un bērns iet krievu skolā.Bija tā ?-Bija ! Varēja vnk uzreiz novākt krievu dārziņus un bērni būtu aizgājuši latviešu skolā . Izdarīja ?...Tagad tā ir naudas izmešana un kašķis mājās. LNNK-TB pļurkstēja: latvieti, nepadodies, bet paši nedarīja neko lai lietas sakārtotu.
latviete
l
Bet es, atšķirībā no Zandera k-ga, PIEĻAUJU, KA CILVĒKU AKTIVITĀTE PARAKSTU VĀKŠANAS PERIODĀ BŪS AUGSTA!
I.Gr.
I
Lai noveerstu rusifikaacijas draudu visiem latvieshiem ir jaaiet balsot par latviskaam skolaam Latvijaa! Tas ir ljoti svariigi jo citaadi visi iebrauceeji suutiis savus beernus krievu skolaas! Un ja latvieshi izceljo uz rietumiem, tad darba speeks no austrumiem buus buus vjadziigs.
annamarija
a
Tu labāk neej no mājas laukā: vēl izprovocēsi kādu krievu iebraukt tev purnā. Un krievu guļamrajonos neiedomājies ierunāties latviski: arī izprovocēsi. Tā nu pēc tavas loģikas iznāk: sēdi kā blakts savā grīdas šķibā un nelien laukā!
Zirka
Z
Nu, ar varu jau arī nevienu nevar aizdzīt. Ja būsim kūtri, slinki, apātiski, tad arī uzzināsim, ka ar mums viss cauri. Tātad okupācijai un rusifikācijai ir izdevies cerētais.
lala
l
Interesanti, kas šādu situāciju izprovocēja- ka tik ne paši superlatvieši ?
nu
n
Visos tavos spriedumos ir viena fundamentāla kļūda - tu pieņem, ka Latvija ir normāla rietumvalsts. Patiesībā te turpinās latentais karastāvoklis. Ja tev līdzīgi domājošie uz latviešu valodas referendumu neaizies, krievimpēristiem būs pamats visai pasaulei teikt: re, latvieši paši grib tās krievu skolas un krievu valodu.
aha
a
Tipiska naudas uzvara pār argumentiem bija Latvijas iestādināšana ES. Finansējums par labu ES propagandistiem pret eiroskeptiķiem bija 200:1 , neskaitot administratīvo resursu. Balsojums bija 2:1. Referendums bija negodīgs un sekas ir smagas.
reptilis
r
Ja nav zināms Latvijas pilsoņu skaits , kāds pamatojums ir uzskatīt ,ka nenotiek blēdīšanās?
apčakarētāji
a
Kāpēc par ministriem liek PR speciālistus? Viņi vislabāk zin, kā pie varas esošie var apčakarēt tautu.
precīzi teikts
p
(..) gan jau pie varas esošie kaut ko izdomās, lai panāktu savu.
dzeris
d
Abi referendumi ir absolūts absurds un iespēja pazīmēties dažām partijām un margināliem, bet, nekas nevar būt sliktāks, kā šādu tiesību atņemšana. Kaut arī Latvija nav Šveice, kur jau simtiem gadu ilgas demokrātijas tradīcijas. Un galīgi garām lemt ar referendumu palīdzību budžeta jautājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas