Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TB/LNNK aicina nepieļaut SC un PCTVL iekļūšanu valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Biete
B
Bet Rīgas Domē tēvzemieši labprāt paši bija koalīcijā ar PCTVL!
DD1
D
Tas ir TB/LNNK lēts triks un vairs neies cauri.
Andrejs
A
Piedodiet- Lembergs, Šķēle un Šlesers. Kaut kā laikam nenospiedās "Shift".
Robert's Rule
R
Un tā kā tas daudziem nepatiks, būs atkal mītiņi un ar mītiņiem nāks nemieri, glūži kā 13, janvārī un tad sāks trakot pret nemieru cēlājiem un to atbalst;itājiem. Lielajam kaimiņam tad būs jānāk aizsargāt savējos ... gluži kā Gruzijā ... dzīvojam interesantos laikos!
Robert's Rule
R
Vienīgais veids kā izslēgtu SC no valdības jaunajā koalīcijā būtu Zatleram atlaist saeimu un visu sākt atkal no gala ar vēlēšanām un to viņš nedarīs jo SC ir jau saeimas partija ar nozīmīgu skaitu. Triks tad būtu izvedot tādu koalīciju kur SC un PCTVL nebutu absolūta noteikšana, citādi divvalodība būs garantēta, krievu valoda būs oficiala ES valoda un visi būs pilsoņi un gaisma atkal nāks no austrumiem! Bet ja kaut kas tāds patīk, ko tad?
Andrejs
A
Visus šos gadus kopš neatkarības atgūšanas TB/LNNK ir centies maksimāli palielināt plaisu starp latviešiem un tiem, kuriem lavju valoda nav gluži dzimtā. Un pat samērā sekmīgi. Tai pat laikā tik tiešām lopiski sēžot pie varas siles un no tās barojoties- neatkarīgi no tā- vai valdību vada TP. JL vai vēl kāds cits. Par kaut kādu nacionālas valsts ideālu, manuprāt, drīzāk var runāt pat Lembergs, šķēle un Šlesers, nevis šīs te, piedodiet, politiskās ... kā lai nu to delikātāk pasaka... jebkurai koalīcijai, kura vien paņems TB/LNNK savā biedru lokā politiķu dvēseles. Un gadījumā, ja vien spīdēs iespēja iegūt kādu nopietnu materiāli taustāmu labumu, tad TB/LNNK noteikti iesaistīsies arī tādā valdībā, kuras ministru prezidents būs viņu nievātais Alfrēds Rubiks. Savu spēju nodot nacionālās valsts ideālus šī biedru kopa jau ir pierādījusi.
Lāpītāja.
L
Tas SC jau var tēmēt uz ko grib,bet mums ir galu galā tāds iestādījums kā SAB,gan jau tas uzrauga viņu aktivitātes un ja viņi nevis gribēs godprātīgi atbalstīt kopīgās pūles izkļūt no ekonomiskās krīzes,bet gan mēģinās iesmērēt kādu padomijas atraugu, gan tad viņiem uzbērs sāli uz astes.
Bij. tēvzemietis Ritvaram
B
Atceries, ko Diena rakstīja 2007.g.19.aprīlī: "Otrdien sociālo jautājumu komitejas deputāti no priekšsēdētājas amata atbrīvoja Lauru Bulmani( JL) un viņas vietā iecēla Leonīdu Kurdjumovu,kuru amatam ieteica TP pārstāve. Arī tas droši vien bija Krastiņam, viņa partijai un, bez šaubām, Tēvzemei priecīgs notikums. Kurdjumovs ir Saskaņas Centrā, pirms tam dzīvojies pa citām krievvalodīgo tiesību aizstāvju "līdztiesībām" un "bitēm", bet visspilgtāko ierakstu savā biogrāfijā ierakstīja kā interfrontietis un Augstākās Padomes (AP) deputāts,kas valsts apvērsuma mēginājuma laikā 1991.gada 21. augustā balsoja pret Latvijas neatkarību.Nemaz nav jāmin, ka pirmīt nelokāmie padomju impērijas balsti amatus saņēmuši par mugurkaulaino "latviešu nacionalistu" pārstāvja Birka ievēlēšanu." Ritvar, ja tavs uzvārds ir Eglājs, tad nemuļko cilvēkus, jo tu esi aktīvi aizstāvējis šo TB/LNNK izvēli ,pieļaujot pat partijas šķelšanos. Tu sauc lozungus, kurus tu pats neievēro, cerot, ka gan jau kāds naivs latvietis tam noticēs.
kokers
k
man liekas drizak nevajadzetu pielaut demagogu TB/LNNK ieklusanu valdibaa, nekaa SC ;) TB/LNNK ko var piedavat veletajiem? latvisku latviju? pilnigs fufels
nu jaa!:
n
Cereesim ka premjers buus Valdis Dombrovskis ar valsts labaa straadaajosiem ministriem!
Lāpītāja.
L
Batjkisti lai tik viņus neaizmirstu varas dalīšanas steigā un nebūtu jāpaliek pagaldē atkal izvilkuši savu novazāto,kožu saēsto saukli"krievi nāk", līdz šim tas vienmēr noderējis, tas nekas,ka viņu partijas ielikteņi piemēram centrāltirgū lieliski sadzīvo ar tādām no velns viņu zin kādas Muhosranskas tirdzniecības tehnikuma izlīdušām Naīnītēm. Neviena partija tā nemuļķo savus vēlētājus kā TB/LNNK
Juris
J
Es negribētu būt kūdītājs, bet šajā TB/LNNK paziņojumā stipri ož pēc diskriminācijas pēc nacionālās pazīmes. Lai arī cik man būtu tuvas valsts nacionālās politikas idejas - šāda diskriminācija man nav pieņemama. Var ierobežot pieeju valsts pārvaldei ja ir apšaubāmas profesionālās vai ideoloģiskās īpašības, bet plikas pretkrieviskas nostādnes pēc - tas ir nožēlojams arguments.
AL
A
Kad vairākus gadus iepriekš TB/LNNK sabrāļojās ar sociķiem tikai lai noturētos pie varas, tad viss bija kārtībā, bet tagad baigi satraukušies. Es arī nevēlos lai latviešu ienaidnieki tiek valdībā, bet TB/LNNK ir sen zaudējusi uzticību un lai ar krieviem sēž opozīcijā.
kaka
k
nez blja 18 gadus nevareeja vienoties, peeksnji nu visi draudziigi tupeec vienaa vagaa un raus vienu dziesmu. neticu. ejiet pakarieties.
alias
a
Būtu tikai veselīgi šobrīd SC būt valdībā. Varbūt beidzot kaut kas pieleks pat TB/LNNK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas