Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TB/LNNK rosina apsvērt iespēju likvidēt NRTP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
''iz naivistu partij
&
Bieži jābrīnās par dažādu tv kanālu programmām .Vai Padomei nebūtu pienākums ,ja jau reiz viņi izsnieguši atļaujas arī privāt kanāliem ,iejaukties .Ir gadījumi ,kad Latvijas kanālos labi ja 2 raidījumi dienā ir normāli .Ja man ir satelīts ,labi ,ir izvēle .Kā var būt tā , daudziem ir Krievijas kanālu pieslēgums ,bet Latvjjā tiek rādītas nekvalitatīvas krievu filmas ,ar kriminālu saturu, labākie viņu mafijas paraugi ,stulbi seriāli ,arī tādi tiek iepirkti no citurienes .Dažbrīd kauns par programmu līmeni par ko tomēr ir atbildīga Padome.
asd
a
TB sev meklee siltas vietinjas,...ar ljoooooti taalejoshu skatienu - nodot Sat.Ministrijai NRTP funkcijas :DDD nez' kur tad shiem taa peekshnji ienaaca praataa shii ideja..???
neapstāties
n
tikai līdz galam novest ideju!
vdz
v
Tēvzemieši palikuši drosmīgi jeb meklē sev siltas vietiņas?!
AD
A
Lai stceramies tiesībsarga izraudzīšanos. Toreiz NEPAMATOTI noraidīja daudz spēcīgāku kandidatūru. Atceramies arī, kas bija tie noraidītāji.
...
.
Pareizi, Dzeri! Man nepatīk ka Latvijā nospiedošs vairākums ir krievu kanāli ar šausmīgo krievu naida propagandu, nesaprotu kāpēc angļu valodas filmas nevar būt oriģinālvalodā ar uzrakstiem latviešu, tas ir tieši apbrīnojami. Kāpēc Igaunijā visu var izdarīt loģiski, bet pie mums ne?
DEF
D
Kļockina/Kleckina kungs, man kauns, ka bijāt mans pasniedzējs.
Āvrams
Ā
Es, Kleckins tev pasakos.
dzeris - pans
d
Tev pašam gan vajadzētu, pirms raksti, apgūt latviešu valodu. Kleckinam nekur nav jābrauc, viņš ir Latvijas pilsonis, tādi defektīvie antisemīti, kā tu, gan varētu kaut kur aizvākties.
tjotja Motja
t
To var darīt arī sabiedriskā kārtā. Tam nav jāšķiež valsts nauda.
students
s
Paldies Kleckina kungs, ka noorganizējāt SOVIET STORY rādīšanu LTV. Mēs jau zinām, ka jums tā filma šausmīgi patīk ;) p.s. Galvenais, ka pirmo rādīja Putina sistēmu. Tad vismaz ir skaidrs, ka taimkoda triks vairs nevienam citam piemērots netiks. Jaunas lietas jādomā. Jāinovē, tā sakot.
Buba
B
Nu gan skarbi! Pirms diviem gadiem Klimpiņš taču solīja reklāmas skaļumu nogriezt, - dodiet viņam vēl kādus piecus gadus (mēģināt,t.i. stiept gumiju, ja ne izpildīt solījumu).Arī horizontāli nogāzušos taimkodu vēl stāvus nav uzstutējis ...
Efraims
E
"runāt par likvidāciju demokrātiskā sabiedrībā ir vienkārši nepieņemami". Ābram, Tu savā prātā? Kāpēc nepieņemami? Nepieņemami par to runāt būtu totalitārajā PSRS sabiedrībā, bet tagad apšaubīt tavas darbības nepieciešamību ir ne tikai pieņemami, bet pat arhi-nepieciešami!
Zigurds
Z
Parazīti! Šo kantori ar lielu labumu var aizpildīt sabiedriska, bezalgas padome kā bija Zigmunda Skujiņa laikā. Tādai komisija pietiek ar vienu algotu sekretāri.
DD1
D
Jaa Tev taisniiba: "NRTP sastāvā jābūt nevis politisko partiju pārstāvjiem, bet, pārstāvjiem no sab. organizācijām, mēdijiem, arī sabiedrībā autoritatīviem cilvēkiem", bet vinjiem jastraadaa sabiedriskaa kaartaa bez algas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas