Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Telegraf: Parex varētu atgriezties Kargins

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
TAS IR VAJPRATS, VALSTS IEKRAME PAREX GANDRIZ MILJARDU TAGAD KRIEVI NO SNV GRIB TO MILJARDU PANEMT.. UN ATBILDIGO NAV.. KARGINU NEVIS LIEK CIETUMA BET ATPAKAL BANKA... LATVIJAS TAUTA NO SAVIEM SVIEDRIEM GRUTA DARBA PELNITIEM NODOKLIEM MAKSAS KRIEVIEM VEL DAUDZUS GADUS.. LIELISKAIS GENIALAIS GODMANA PLANS...
Beerzs
B
Nu redz kā piesmēja Latviju, izvāveroja visos iespējamos caurumos- drīz kargins varēs teikt paldies Latvijas valdībaiun tiem dumiķīšiem, kam tā naudiņa tur parex ir. P.S. Cilvēki mīļie- ņemiet ātrāk no parex naudu ārā, savādāk krievi izņems, un tad atkal valdība glābs BANKU
R(8)
R
Iztirija vienreiz PAREX kasi , tagat to iztiris otreiz un ja bus vel iespeja izdaris ari tresoreiz ................
Lielākais kretīns
L
Upura spiegšana un kliegšana varētu vēl vairāk uzbudināt drāzt. ___________________________________________________ ______________ Nu gluži manas sajūtas!
Guntis
G
Nesaprotu. Tak rakstīja, ka Kargins esot bankas padomē? To jau sen rakstīja. tagad izrādās, ka laikam tomēr žurnas (t.i., žurnālisti) tomēr kaut ko gribējuši noklusēt. Izrādās, Vaļera nav bijis banzkā visu šo laiku (???). Riebjas visa šī INFORMĀCIJAS PADEVES KULTŪRA
paregis
p
Un cik tad Karginam bleķos par konsultēšanu?
Lielākais kretīns
L
Upura spiegšana un kliegšana varētu vēl vairāk uzbudināt drāzt. ___________________________________________________ ______________ Nu gluži manas sajūtas.
Madoff
M
Banka Baltija bija tikai 180 mln Ls. Šeit runa par 1-2 mlrd Ls. Atslābinies un gūsti baudu... Par lielisko spēli.
Pipo
P
AIZDOMAS sak atgriezties, Karginam jasavac Krievijas partneru un aizdeveju atmazgatas naudas shemas. Visu naudu nepaspeja izpumpet, osfori ir neapmierinati.Baidos un ceru ,lai nebutu tautai japardzivo BANKAS BALTIJA laiki.
andy
a
sorry, Diena. Atkal parādījās. laikam gļuko internets
Madoff
M
Upura spiegšana un kliegšana varētu vēl vairāk uzbudināt drāzt.
andy
a
Oho! Arī Dienā valsts cenzūra ieviesta? Valdībai netīkami komentāri pazūd....
Madoff
M
Vai tiešām vēl par maz šie kungi ir iebāzuši savās kabatās! _________________________________________________ _________ Lūk, kas par...var rakstīt tādu tekstu. Protams, ka par maz. Pirms gada par šo banku deva 600-700mln. Tas šķita par maz, tāpēc banka netika pārdota Krievijas bankai. Šī negausība Latvijai izmaksās 1-2 mlrd Ls. Bet negausība nav nekur zudusi. Tika taču pazaudēti vairāki simti mln. Apetīte ir izaugusi. Kas nav skaidrs? Ka jefiņus ir jādrāž, kamēr tie ļaujas? Vai tas nav skaidrs? Tiešām?
rpg
r
vistīrākie meli! viņi tagad taustās, kāda būtu cilvēku reakcija, tāpēc palaiž šādu ziņu par kaut kādiem nākotnē pieņemamiem lēmumiem. Visiem kopīgiem spēkiem ir klaji jānosoda jelkāda kargina un krasovicka iespēja atgriezties pat sētnieka amtā parex uzņēmumos! un būtu ar tiesas lēmumu jāaizliedz viņiem vismaz 10 gadus darboties finanšu jomā!
spd
s
Nu, nezinu, man gan drīzāk liekas, ka tā ir kārtējā pīle no konkurentu puses. Tā teikt - normāli nospārdīt guļošo, lai vairs neceļās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas