Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Televīzija: No KNAB nauda pazudusi, lai nopirktu nekustamo īpašumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PaPa
P
Varbūt Juta visu sarīkojusi?
Lietussargs
L
Lieciet mieru KNABAM, ja nē dosimies aizstāvēt- kopā ar Dienu un Inteļiģenci.
Pē Platača teiktā
P
что при обыске, который проходил 27 апреля (его проводил KNAB) были незаконно изъяты деньги. Ни квитанции, ни протокола, ни решения суда -- просто забрали около 200 тысяч латов -- и все. Я при этом обыске был, и говорил: вот вы берете у человека деньги, ну, хорошо, вы оспариваете право собственности, но дайте хоть клочок бумаги -- в подтверждение! Напишите: столько-то взято. Но -- ничего. И только 16 июля, после наших неоднократных жалоб в Генеральную прокуратуру, KNAB принял решение, что эти деньги являются арестованными -- они дали нам такой документ. Где эти 200 000 были с 27 апреля по 16 июля - неизвестно.
Antipanorāmisc
A
Vai sekos arī smagos noziegumos apsūdzētais un Panorāmas notiesātais Lupatiņš? Vai es atkal klausīšos vienpusēju informāciju? Vai Elksnei neinteresēs pazudusī nauda un cilvēki, kas to piesavinājušies un ko darījis vadītājs šai sakarā, bet gan kā to uzzinājis kaut kāc Bērziņč? Kur iegūt objektīvu informāciju, ja ne sabiedriskajā televīzijā?
Mīlu Kurmīti
M
Hi, hi, hi ... nu re cik jauki. Atradām gan to vainīgo! Inflācija un krīze nekustamo īpašumu tirgū ! Kas neļāva godīgajiem Knab blēžiem fiksi uztaisīt biznesiņu un atlikt piesavināto naudu atpakaļ. Tā ka laikam taisnība vien būs tiem Lupatiņa aizstāvjiem, kuris stāsts, ka pie visa vainīgs ir Kalvītis un viņa valdība ... :)))) -- par valodu, par asprātību, par attapību. šodien Lupatiņš bija pat nobijies un premjera nesteigšanās izklausījās ļoti nopietna.
Steidzīgi
S
jāstiprina KNAB institucionālā neatkarība un kapacitāte -- īpaši nekustāmā īpašuma apsaimniekošanas nodaļai. Citādi taukmūļi pavisam oborzeļi -- cilvēks nevarēs te ne birojam papildus ienākumujs no kuļņēmējiem atņemtajiem līdzkļiem uztaisīt. Kas tiem taukmūļiem - skauž, vai, ka kāds paņem un vēlāk godīgi atpakaļ noliek? :)
Kurmītis
K
Hi, hi, hi ... nu re cik jauki. Atradām gan to vainīgo! Inflācija un krīze nekustamo īpašumu tirgū ! Kas neļāva godīgajiem Knab blēžiem fiksi uztaisīt biznesiņu un atlikt piesavināto naudu atpakaļ. Tā ka laikam taisnība vien būs tiem Lupatiņa aizstāvjiem, kuris stāsts, ka pie visa vainīgs ir Kalvītis un viņa valdība ... :))))
ZJB
Z
Ķīmiķis skauž ķīmiķim? jeb Ķīmiķe skauž ķīmiķei?
Ērglis
Ē
Mazina gan. VK neko nerunāja par operatīvo naudu, tā runāja par OPERATĪVAJIEM līdzekļiem. Cik lielu uzmanību viņam vajadzēja pievērst? Taisīt rotāciju un pieņemt jaunus darbiniekus ik pusgadu? :)
Ērglis
Ē
Tava demagoģija ir zema līmeņa ;)
Ērglis
Ē
Minētā amatpersona tiesā pierādija, ka nav pamatotu pierādījumu to apgalvot. Izgāja līdz pat augstākajai instancei. Loskutovam nebija pat formāla iemesla viņu atlaist. Viņš varētu nepagarināt līgumu, bet tas nebija pienācis. Tu nezini kā Latvijas likumi aizsargā ierēdņus. Ui, kā aizsargā.
KNAB >> ir labs
K
Ērgli, neķer mušas. KNAB ir labs! Un, ja vajadzēs, mēs atkal iesim ar lietussargiem. Lai tik tā Tautas partija vēl pamēģina mums iestāstīt, ka KNAB darbinieki dzērumā taisa avarjas un paliek amatos, lai tik pamēģina mums iestāstīt, ka KNAB darbinieki zog naudu, lai tik pamēģina mums iestāstīt, ka KNAB grāmatvedības uzskaite pieļauj šādas izdarības! Tad mēs ņemsim lietussargus un tautas dusmas gāzīs jebkuru valdību.
101
1
Tas nebūt nesamazina Loskutova atbildību! Ja pēc VK atzinuma par operatīvo naudu,viņš pievērsa tik minimālu uzmanību izņemtās naudas glabāšanai un darbiniekiem,kuriem tas ir pienākums,varu izteikt tikai nožēlu .Un šodien viņš žurnālistiem atbildēja diezgan muļķīgi.Nekad nevarēju iedomāties,ka tik nopietnā iestādē tik vieglprātīga attieksme pret ļoti svarīgām lietām
Skaisti
S
Diena: Runājot par atstādināto KNAB darbinieci Indru Veipu, Loskutovs norādīja, ka iepriekš nebija pamata izvērtēt šīs darbinieces atbilstību amatam, kaut gan 2006. gadā viņa iekļuva avārijā, braucot alkohola reibumā. “Kāds sakars braukšanai reibumā ar finanšu lietām?” retoriski vaicā A.Loskutovs. Vispār jau labi. Puikas, kas pirmo reizi mūšā brauc bez tiesibām vieglā reibumā, saskaņā ar krimināllikumu pakļauj krinminālatbildībai, bet ir mums dienesti, kuru vadošas amatpersonas reibumā taisa avārijas un turpina ieņemt nodaļas vadītāja vietu. Bet itbildīgās iestādes vadītājam tas nešķiet pat uzmanības vērts.
Ērglis
Ē
Neviens nesaka, ka nav pazudusi nauda un ka visi KNAB darbinieki ir labi un godīgi (Atcerēsimies kaut vai TP protežē Bodi). Taču gan summa, gan iemesls pierāda, ka tā nav bijusi zādzība ar cerību, ka ar galiem viss un ka viss tiks piesegts. Mērķis bija izņemt un paspekulēt ar NĪ un atlikt naudu atpakaļ. Tas izskaidro arī to, ka to tik pārdroši piesedza nodaļas vadītāja. Protams, vispārinājumi rulē, it īpaši, ka demagoģiju bīdam. Bet būsim vismaz precīzāki detaļās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas