Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Tēvzemieši Kalvīša valdībā grib īstenot savu sociālekonomisko programmu

TB/LNNK ir izteikuši gatavību strādāt Aigara Kalvīša (TP) veidotā valdībā, ja tiktu īstenota daļa no TB/LNNK iecerētajām sociālekonomiskajām reformām un nodrošināts atbalsts nacionālo jautājumu risināšanā, ziņo aģentūra BNS

TB/LNNK Saeimas frakcijas vadītājs Māris Grīnblats aģentūrai BNS sacīja - ja partijai piedāvās kopīgi veidot koalīciju ar TP, Zaļo un zemnieku savienību un Latvijas Pirmās partijas un Latvijas ceļa (LLP/LC) apvienību, TB/LNNK vēlētos, lai jaunā valdība īstenotu vismaz daļu no partijas sagatavotās sociālekonomiskās programmas - priekšlikumus par neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kā arī vairākus priekšlikumus nekustamā īpašuma jomā.

TB/LNNK cer arī uz "labāku sadarbību nacionālo jautājumu risināšanā". "Ņemot vērā, ka ne visi ir gatavai par to [nacionālajiem jautājumiem] runāt, mums varētu izveidoties laba sadarbība ar daļu Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputātiem," aģentūrai BNS sacīja Grīnblats.

Koalīcijas partijas šodien koalīcijas padomes sēdē lemj par turpmāko sadarbību un iespējamo koalīcijas paplašināšanu. Kalvītis iepriekš pieļāvis, ka koalīcija varētu būt pašreizējā sastāvā, pieaicinot TB/LNNK. Savukārt Jaunais laiks uzskata, ka koalīcija būtu jāveido JL, TP un ZZS, ziņo BNS.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas